Pan Berns píše:Pak říše nemá tedy smysl chodit, několik z nás umřelo při běhu docela bez lagů na IK, nevíme tedy kde je problém a GM nám zjistit co konkrétního to bylo ochotné nebylo.
Jakže krátce, koho baví tu hrát aby vysedával u toho celé dny a pak si šel užít zábavu do dungu a čekala ho nějaká nepochopitelná smrt....tohle nikoho nebaví a proto dost lidí skončí
Jsem byl u Acara a docela mě to pobavilo. Někdo lehne v dungu a hned ho GM IKčkujou nebo jsou tam ik pasti. To, že může být něco jinak, ale správně, tu nikdo nepřipustí.
Redd píše:Jsem byl u Acara a docela mě to pobavilo. Někdo lehne v dungu a hned ho GM IKčkujou nebo jsou tam ik pasti. To, že může být něco jinak, ale správně, tu nikdo nepřipustí.
Nikdy nevis jestli to bylo z patku na sobotu od 1-4 rano tak kdo vi ...
no jeste neni mozny ze po nahozeni mapy mate bugnutyho toho acient archera(ze ho gm vidi a mi i kdyz dame resend ho nevidime) bo o nem mluvil none ale nikdo znas ho tam nevidel a ani sipy od nej nikdo nevidel
jinak redde nelehnul sem v dungu poprvi a i kdyz sem umrel shodou okolnosti v te same mistnosti na dlouhej dvojtej save napsali sme page gm reklo ze mame smulu tak se nerekl ani slovo
Naposledy upravil(a) Longhorn dne 22.03.2009 21:37:43, celkem upraveno 1 x.
Longhorn píše:no jeste neni mozny ze po nahozeni mapy mate bugnutyho toho acient archera(ze ho gm vidi a mi i kdyz dame resend ho nevidime) bo o nem mluvil none ale nikdo znas ho tam nevidel a ani sipy od nej nikdo nevidel
Longhorn píše:no jeste neni mozny ze po nahozeni mapy mate bugnutyho toho acient archera(ze ho gm vidi a mi i kdyz dame resend ho nevidime) bo o nem mluvil none ale nikdo znas ho tam nevidel a ani sipy od nej nikdo nevidel
Ne, nestalo se tam nic nestandartniho.
tak im uz povedz co sa stalo, nech maju pokoj na dusi :p
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Enquea píše:Rang skocil se sumem na sobe a umrel na skoku, clerik skocil zakouzlil suma a umrel, mag se odezdil zakouzlil suma a umrel, nebylo to nak takhle?
no bylo spise tak ze sme skocili asi 15 sumakama hned po skoku umrel clerik bezelo se nahoru a videl sem umrti dva pred sebou a pak sebe ale myslim ze to tady nema cenu vice rozpitvavat tak uz bych to neresil
Pride Peklo:Chtel bych se zeptat , jestli by se nemohl upravit port ze solovek , zpet k druzine. Je celkem logicke, ze port na solovky zabiji. Ale nechapu proc musi zabijet i port ze solovek.