Trollhammaren píše:
Takovejm věcem se fakt musim smát, vypadá to že společnost a rodiče prostě nedokážou akceptovat vůli a osobnost člověka a v případech sebevraždy to mermomocí svádí na všecko okolo
Nekteri tvrdi, ze clovek je jen produktem sveho okoli, jini, ze kazdy o sobe rozhoduje sam. Pravda je samozrejme (jako obvykle) nekde uprostred. Je hloupost tvrdit, ze prostredi neformuje lidskou osobnost, stejne jako ze clovek nema zadnou moznost se normam ve svem okoli vzeprit a jednat jinak.
tak tak. prostředí formuje ale tvrdit že se někdo zabil kvůli nějakému stylu je pěkná pitomost : )
Kaj píše:
Castian píše: ..... lebo si rodicia povedia, ze mal psychicku ujmu z tychto postov.
Svetovy rekord ve skoku do vysky na koni.
60 let starej doposud neprekonan. Jinak vyska skoko 240cm
Druhej nejvyssi skok se uskutecnil v roce 1994 vyskou 203cm
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Oximus píše:Kupte si dnešní Blesk, nalistujte stranu osm a co vidíte ? Mě .p
Na straně 8 je jen jeden asi šestnáctiltý týpek: zřejmě jsi myslel stranu 9, ne? A přezdívka- Funnyel nebo MatyOfDeath? (Teď jsem o druhé určitě zkomolil )
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric http://www.laracraft.cz
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric http://www.laracraft.cz
Tak to je opravdu spis k placi nez smichu. Hlavne tam ti dva 18 a 19. 15 16 chapu ale tohleto:pp No nic du se hladove zkousknout do nejake ovecky, protoze sem jen diva zver :p
edit: uplne moc chyb
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 16.04.2008 20:56:55, celkem upraveno 1 x.
Sir Artuhr píše:Tak to je opravdu spis k placi nez smichu. Hlavne tam ti dva 18 a 19. 15 16 chapu ale tohleto:pp No nic du se hladove zkousknout do nejake ovecky, protoze sem jen diva zver :p
Voni by se ti třeba taky smáli že ve svým věku klikáš nějaký panďuláky a trávíš hodiny a hodiny v pixlíkovým světě ; ). Takže asi tak
Sir Artuhr píše:Tak to je opravdu spis k placi nez smichu. Hlavne tam ti dva 18 a 19. 15 16 chapu ale tohleto:pp No nic du se hladove zkousknout do nejake ovecky, protoze sem jen diva zver :p
Voni by se ti třeba taky smáli že ve svým věku klikáš nějaký panďuláky a trávíš hodiny a hodiny v pixlíkovým světě ; ). Takže asi tak
No to mozna jo,jenze tady se bavime o realnym svete, ze jo. To je akorat moje zabava a nenosim kvuli tomu wow tricko aby me kazdaj videl a rekl si Aha paran nebo podobne:P Mimoto nemaj sanci protoze ta komunita je tak rozsahla a tak vekove rozmanita. Mimoto prece jen sub kultura je neco jinyho nez hracska komunita. Tam je to spis o tom, ze vetsinou se k urcite sub kulture hlasi hodne mladi lidi za ucelem lisit se nebo nejak upozornit na stereotypy v lidske spolecnosti. Nebe protoze proste jeste nevi jak to ve svete funguje. A mas fuk jestli je to emo nebo neco jinyho :p Takze by se mi smali asi dost nepravem:)
Vždyť to je úplně jedno jak se oblíkáš,nedělá to z tebe horšího nebo lepšího člověka..
Liarm : mě se zdá v pohodě.
Big Bud : A nějaký racionální důvod ?
promin oxime fakt jsem ti nechtel ublizit, mam tvoje kamarady rad
Oximus píše:
Vždyť to je úplně jedno jak se oblíkáš,nedělá to z tebe horšího nebo lepšího člověka..
tak to bude asi ten střet nazoru no.. mi připadá, že pokud na sebe potřebuješ upozornit hloupým oblečením (rozuměj ponožky na rukách propichany xicht jak ježíš pán od trnové koruny a nehezké proužky jak rozhodčí ktery proste musi upozornit oblečením)
a nedokážeš se z toho "stáda oveček" dostat jinak tak asi jsi hloupý