Přesne tak mysleno souhlas.Pheme píše:No me je to jedno ja spis reagoval na to, ze shadow brnka asi nebylo to k cemu by nekdo ve fire shadow kladivko chtelNone píše:a +9 na chudaky pavouky by jste nechteliPheme píše:Spis asi na shadow zbrane rekl bych
Fire
Moje zkušenost je taková, že ve valné většině případů popisky na dveřích odpovídají typu dveří (jen jednou vs. hlídané). Můj post byl myšlen spíše jako oznámení chyby, protože přepokládám, že se to stalo nedopatřením. Pokud ovšem je to záměr, pak bych se rád zeptal, zdali a proč je nutná takováto dezinformace hráčů, kteří mají podobnou zkušenost jako já?Acarus píše:A co treba zkusenost?
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš to píšu úplně zbytečně, ale za zkoušku nic nedám. Je opravdu nutný, aby craft róby ve fire měli taky durabku 0? Není nic příjemnýho když vám ji zničí harpyje přez zeď (posty o tom, že si za to můžu sám si prosím nechte od cesty). Pořešit to tak, že by se vyrobili už s nějakou durabkou by hádám nešlo, ale nějakej questík jako s krystalem by snad být mohl ne?
Myth píše:Nejspíš to píšu úplně zbytečně, ale za zkoušku nic nedám. Je opravdu nutný, aby craft róby ve fire měli taky durabku 0? Není nic příjemnýho když vám ji zničí harpyje přez zeď (posty o tom, že si za to můžu sám si prosím nechte od cesty). Pořešit to tak, že by se vyrobili už s nějakou durabkou by hádám nešlo, ale nějakej questík jako s krystalem by snad být mohl ne?
A pak to projdes a vyneses si ji ven a budes ji tahat po svete?
V.I.R.
Teda podle me jestli si to dobre pamatuju..se durabka robam omezovala z duvodu , aby ji kazdej craft netahal s pocitem ze se mu jen tak neznici a ze kope lepe v podstate s zadnym rizikem..chces ji tahat na kopani? pocitej stim ze se ti rozbije..na vyrobu ti bohate staci ta bez durabky..Myth píše:To je celkem fuk ne? Stejně róby s durabkou ve světě sou.Perun píše: A pak to projdes a vyneses si ji ven a budes ji tahat po svete?
A těch rób se tam podle mě zas tak moc nešije...
edit: to ze ti ji znicila harpka je sice smutne, ale tak se veci maj..
V.I.R.
Asi si můj první post nečetl. Píšu tam něco o kopání? Pokud sem dobře pročítal fórum stejně róba na kopání nemá vliv.Perun píše: Teda podle me jestli si to dobre pamatuju..se durabka robam omezovala z duvodu , aby ji kazdej craft netahal s pocitem ze se mu jen tak neznici a ze kope lepe v podstate s zadnym rizikem..chces ji tahat na kopani? pocitej stim ze se ti rozbije..na vyrobu ti bohate staci ta bez durabky..
Píšu tam to co se nám stalo. Což zamrzí. Takže ještě můžu můj dotaz přeformulovat poněkud jinak. Jde opravit bug, kdy potvory dávají rany přez zeď? Asi nejde co?

edit: souhlasím, že je to smutný, ale nesouhlasím s tím, že by to tak mělo být...
Naposledy upravil(a) Myth dne 23.06.2009 19:37:02, celkem upraveno 1 x.
Ano davaji rany pres zed...celkem normalni jev...Myth píše:Píšu tam to co se nám stalo. Což zamrzí. Takže ještě můžu můj dotaz přeformulovat poněkud jinak. Jde opravit bug, kdy potvory dávají rany přez zeď? Asi nejde co?
Je mi jasne ze nemluvis o kopani ( jestli to ma vliv nebo nema je jina vec ), ale zvedne se durabka a je tu to same co se tady nechtelo..ja bych ji nosil v batohu a nasazoval jen kdyz bych opravdu vedel ze se sni nic nestane :p
V.I.R.
Příjde mi poněkud krutej trest za chvilkovou nepozornost ztracení itemu, kterej se ve fire nedá jen tak jednoduše získat zpátky...Perun píše: ja bych ji nosil v batohu a nasazoval jen kdyz bych opravdu vedel ze se sni nic nestane :p
Ale aby bylo jasno, nejde mi o tom se s ním potom prohánět po světě....klidně ať se to třeba po projítí gatou zase shodí na 0 pokud to vůbec jde...
Myth píše:Příjde mi poněkud krutej trest za chvilkovou nepozornost ztracení itemu, kterej se ve fire nedá jen tak jednoduše získat zpátky...Perun píše: ja bych ji nosil v batohu a nasazoval jen kdyz bych opravdu vedel ze se sni nic nestane :p
Ale aby bylo jasno, nejde mi o tom se s ním potom prohánět po světě....klidně ať se to třeba po projítí gatou zase shodí na 0 pokud to vůbec jde...
Chvilka nepozornosti a umre cela vyprava v dungu a to je taky kruty trest

V.I.R.
Stejně tak já můžu vyjmenovat další věci, kde chvilku nepozornej být můžeš a téměř nic se ti nestane. Ale tohle mi příjde trošku mimo mísu. Pokud to chceš řešit dál tak kdyžtak pmkou ať to tu nespamujem.
O žádnou náhradu mi nejde...spíš si chci užít to příjemné hraní...
Já návrh dal, třeba se gmkům bude líbit a zamyslí se nad ním. Ve světě se nulovou durabkou dosáhlo akorát toho, že všichni tahaj robu v báglu a ve fire mi to akorát zkazilo náladu. Změna, bez které by sme nemohli žít. :p
O žádnou náhradu mi nejde...spíš si chci užít to příjemné hraní...
Já návrh dal, třeba se gmkům bude líbit a zamyslí se nad ním. Ve světě se nulovou durabkou dosáhlo akorát toho, že všichni tahaj robu v báglu a ve fire mi to akorát zkazilo náladu. Změna, bez které by sme nemohli žít. :p
Kdyz uz nekdo mel ten uzasnej napad snizit tu durabku(jestli byl argument, ze v ni lidi kopou, tak ste jen odebrali pk moznost jim ji ukrast) potom udelat nakej qest na jeji malinky zvyseni, tak proc neudelat podobnej quest i ve fire to teda nevim, ale je fakt, ze tu robku ve fire asi budou mi jen ti nej harvici z nej harvicu
Takze kdo uz ma stesti, ze ji ve fire ma at prvni vec kterou hleda je script na jeji sundavani nez si ji vubec kdy dovoli nasadit
Takze kdo uz ma stesti, ze ji ve fire ma at prvni vec kterou hleda je script na jeji sundavani nez si ji vubec kdy dovoli nasadit
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
na co vsecko ty nepotrebuejs skripty to me udivuje mas i skript ktery ti hlasi ze si opustil gz a at se urchylene vratis ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele: