v pridu za ranga para a klamak ? dobre kazdy neni bohaty jako ty wizicku nas nejlepsi aby sbou moh jako klamaky tahat 15 konuWizzy píše:psalo se ze se s tim bude jeste neco delat, naucte se cistLonghorn píše: Ehm kdyz clovek nemam zadneho summa honiho kraken a nenecha ho to udelat dalsiho vidis jako drobnost?? Mi prijde jak kdybych dostal vyplatu, tam pulka penez chybela a sef mi rek ale kdyt je to jen drobnost...
btw existuje vis drobnost jako para nebo drobnost jako klamak
Rrevize summonu 2. fáze
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ja v tom nevidim az takovej problem az na to fizzovani, kdyz chci usumovat nejaky silnejsi monstrum ktery kouzli, celkem snadno to fizzne kdyz vam da treba jen harm.. pak mam z 10 sumu razem k dispozici treba 2 a to uz je horsi.. proste podle me by se fizz nemel pocitat jako dalsi summ a pak to bude uplne v pohode..
hemeneks more gadzo vazelina!
Asi pod tohle bych se chtel podepsat.Dave Lister píše:ja v tom nevidim az takovej problem az na to fizzovani, kdyz chci usumovat nejaky silnejsi monstrum ktery kouzli, celkem snadno to fizzne kdyz vam da treba jen harm.. pak mam z 10 sumu razem k dispozici treba 2 a to uz je horsi.. proste podle me by se fizz nemel pocitat jako dalsi summ a pak to bude uplne v pohode..
Uz tady padaly navrhy, treba pres itemek co mazne sumy a vynuluje timery nebo podobnou vymozenost. Skutecnost ze dle pravidel "mam 5" summonu a v praxi "nemam zadne" je ponekud deprimujici
- Hellcleaver
- Misspelling Chicken
koukni .. mohla se taky nasadit jina alternativa .. a to vypnout server na treba tydenni intenzivni testovani .. a hotovo, nazdar bazar .. pro zavedeni zmeny by to bylo jednodussi .. pro hrace ovsem urcite horsi .. tak je to proste tak, ze ted se zmena zavadi a je nutne pocitat s tim, ze existuji ruzne komplikaceLonghorn píše:no me proste vadi ten postoj hele jako ze zacadni chyba (vim ze se to viresi) nazvana jako chybicka misto toho aby nekdo uznal ze je to velky problem...
tecka, vyreseno
Nexios
Kdyby to bylo udelany 6 sumu + x elementalu tak by mi to prislo celkem rozumny, ale takhle mi to prijde jen jako dalsi vyhoda negra.Triglav píše: Buď mohl mít o něco víc normal summonů a málo elementů, nebo, což je cesta kterou jsme šli, jsme ho mohli trošku omezit v normálních summonech a podpořit elementály. Těch totiž může navzdory jejich síle poměrně dost.
Svatý bojovník bez víry
Mocným clerikům, rangům co si solovali dungy a hárvili monstra tím že potvory zasypali velkým počtem sumů se šláplo na kuří oko a během pár chvil jsou z nich "UPLAKÁNCI". Dám Vám dobrou radu a zadarmo.nelíběj se Vám změny? běžte hrát jinam nebo se s tím naučte hrát. Pokud kvůli každé změně bulíte i v realu, tak to jste na tom moc špatně.
[quote="Skodic"][/quote]
Lol ukaz mi clera ktery si po zmene sily sumu soloval dungy. Tyhle reci co rikas, jsou fantasmagoricky uvahy slabomyslnych hracu, ktere tu prezentuje kazdy druhy, ale pritom nikdy nikoho nevidel to solnout.
Jinak zmena je fajn bych rek hole posteve mi to dovolilo 4 sumy. Treba ze s equipem to je vic. Ale ty clerovsky sumy uz jsou hodne oslabeny bych rekl. Trosku jim zvednout dmg nekde na pul cesty pred puvodnim stavem by nebylo spatny. Ale ukaze cas zda se budou vubec pouzivat.
Lol ukaz mi clera ktery si po zmene sily sumu soloval dungy. Tyhle reci co rikas, jsou fantasmagoricky uvahy slabomyslnych hracu, ktere tu prezentuje kazdy druhy, ale pritom nikdy nikoho nevidel to solnout.
Jinak zmena je fajn bych rek hole posteve mi to dovolilo 4 sumy. Treba ze s equipem to je vic. Ale ty clerovsky sumy uz jsou hodne oslabeny bych rekl. Trosku jim zvednout dmg nekde na pul cesty pred puvodnim stavem by nebylo spatny. Ale ukaze cas zda se budou vubec pouzivat.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 25 dub 2007 18:02, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
[quote="Skodic"][/quote]
Premyslej ? tak ja neprolejzam vsechnys stranky a nebonzuju co vidim.
Ale jsi hnup. Podivej se na ten obrazek uprostred. Tam fakt jeden hrac neni. A jestli dal zebytek sam, tak smekam. Ja bych to nedokazal a equip ktery riskoval je v hodnote equipu aspon 4cleny posadky ktera by to jinak sla. Tak nevidim problem. Ale to je jeden hrac, ukaz mi ty davy lidi ktery to delaj.
Premyslej ? tak ja neprolejzam vsechnys stranky a nebonzuju co vidim.
Ale jsi hnup. Podivej se na ten obrazek uprostred. Tam fakt jeden hrac neni. A jestli dal zebytek sam, tak smekam. Ja bych to nedokazal a equip ktery riskoval je v hodnote equipu aspon 4cleny posadky ktera by to jinak sla. Tak nevidim problem. Ale to je jeden hrac, ukaz mi ty davy lidi ktery to delaj.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a proc zvednout dmg? asi kdyz gmka chtej udelat z klera defendra a ne atkra a naschval mu jeho sumum tu dmg ubrali aby se z nej stala saport postava do dungu a ne harvic a solovac, tak tezko jim tu dmg budou zas pridavat ne? proste kler na dp ma mit ty sumy jne jako klamaky , aspon takhle to prezentujou gmka a bud se stim smir a nebo nehraj klera nebo nehraj na dp ....Byotch píše:Jinak zmena je fajn bych rek hole posteve mi to dovolilo 4 sumy. Treba ze s equipem to je vic. Ale ty clerovsky sumy uz jsou hodne oslabeny bych rekl. Trosku jim zvednout dmg nekde na pul cesty pred puvodnim stavem by nebylo spatny. Ale ukaze cas zda se budou vubec pouzivat.
Rád se pokochám něčím co jiní dokážou.Byotch píše:Premyslej ? tak ja neprolejzam vsechnys stranky a nebonzuju co vidim.Skodic píše:
A jak si řekl Ty bys to nedokázal neb by ti bylo líto equipu. A než bys o to pokusil budeš raději brečet jak sou slabí sumíci a že by chtělo maličko přidat na jejich síle a plodit moudré řeči. Nemá cenu se dál s Tebou na tohle téma bavit máš svůj názor a Já svůj.
A smiřte se stím jak to je. Revize běží a Vy tím že tady bulíte nic nezměníte.
Naposledy upravil(a) Skodic dne 25 dub 2007 18:26, celkem upraveno 1 x.
Druha faze revize se mi zamlouva, treba to nektere lidi primeje u hrani premyslet a ne hrat jako stroj.
Solovat se bude dat i dal, jen to bude chtit zapojit mozek(+trosku sikovnosti)
Tento topic taky casem zevsedni, takze za 14 dni bude vse v pohode, treba to do te doby GM prezijou :p
(btw. ano jsem ritni alpinista, chci gm acc...)
Solovat se bude dat i dal, jen to bude chtit zapojit mozek(+trosku sikovnosti)
Tento topic taky casem zevsedni, takze za 14 dni bude vse v pohode, treba to do te doby GM prezijou :p
(btw. ano jsem ritni alpinista, chci gm acc...)
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Po treti promazano, jeste kouknu na obsah toho prumazu a asi neco hodim do pokecu. Smazany byly diskuze mimo a take par duplicitnich dotazu.
Hra je stale tezsi
Hra je stale tezsi
Naposledy upravil(a) Orisa dne 25 dub 2007 19:21, celkem upraveno 1 x.
Já jsem se změnou taky spokojenej ... jak už jsem jednou říkal tak za klera ranga a nekra jsem v 99% hraní nepotřeboval více sumů než je počet nám teď daný. U klerika jsem čekal že těch sumů bude třeba i jen 5 ale máme i jednoho navíc Co se týká toho že to počítá ten fizz tak to je věc z které teda nadšen nejsu a když se poladí tak to bude super. A ortování zbylých sumů se fakt nebojím stejně u silnýho monstra nakonec vždycky zůstane jen pár sumíků a pokud na to bude item tak každy ortne (zmáčne hotkey a targetne) jednoho max dva sumy a jde se dale.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
na to snade rict jen precti si co se psalo ze zacatku, a to ze reknu ze je zmena good, ale ... , tak to je hrozny breceni no to joWilson píše:
Triglav píše: ... klerik už beztak o možnost harvestu dávno přišel. Navíc se nyní může uvažovat o opětovném posílení jeho summonů.
Ano kamos, ale dohromady to mas cca 10 lidi, a buh vi jestli to nebylo treba jeste za starych sumu. Ale reci ze je to obecna vec, kterou dela kazdy a je ji treba zamezit jsou jak jsem psal fantasmagoricky uvahy psychopatnich hracu.Mephist píše: Kamos chodil pravidelne s klerikem solo Hythloth, jinej klerik od nas z guildy zase dal solo Terrathan Keep.
Klerik byl dobry povolani i na solo, kdyz se to za nej umelo, dal si solo to samy jako prsk.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
mno solo
proste solo dungy nejsou vyhodny ani casove, ani vydelkem, ani zabavou .. nevim no .. jestli nekoho bavi stravit v nejlehcich dungach xkrat vic casu a proprskat tam nekolik tisic regu jen proto, aby si to dali sami .. nu coz .. kazdopadne tezke je mluvit o nejakem "skillu" .. protoze pro takoveho clera s starsima dmg sumama v nekonecnem poctu neni kde chcipat v tehle dungach .. je to jen o tom, ze nekdo premuze tu nudu a neusne u toho ;P
proste solo dungy nejsou vyhodny ani casove, ani vydelkem, ani zabavou .. nevim no .. jestli nekoho bavi stravit v nejlehcich dungach xkrat vic casu a proprskat tam nekolik tisic regu jen proto, aby si to dali sami .. nu coz .. kazdopadne tezke je mluvit o nejakem "skillu" .. protoze pro takoveho clera s starsima dmg sumama v nekonecnem poctu neni kde chcipat v tehle dungach .. je to jen o tom, ze nekdo premuze tu nudu a neusne u toho ;P
Nexios