Paladin
Re: Paladin
Tady sem to asi spatně napsal. Nemyslím lečicí jako heal ale to že když mlátim LAW zbrani s efektem tak ho to doplni na full. Což mi přijde kontraproduktivní u zbraně na draky. Jde mi o to aby specialzace dávala smysl v celém rozsahu.Acarus píše:Ty zbrane zadne lecici efekty nemaji. To se ti jen neco zda.
Zbrane zadne niceni extra nemaji, nici se stale stejne. Tj, v zavislosti na tom jak je pouzivas.
A dobře se postava hrála. Nechci žádný boost ani silnější char.
Ok s tou durabilutou to beru ale stále mi přijde že ty zbraně jsou poněkud drahé na to jak se ničí a jak moc jsou nutné na pala. Takže spíš na zamyšlení jestli by to nešlo nějako upravit tu celkovou cenu zbraně.
Děkuju za opravu.
Naposledy upravil(a) Elendis dne 12.10.2016 12:41:04, celkem upraveno 1 x.
Ok děkuji.Acarus píše:NPC Josef na Demon zbrane, vydava jen za MC ... alternativa neni.
Nepřemýšlíte nad změnou? Celkově jak jsem psal ty zbraně ktere se vyměnují jsou dost používané jinde a naskytla by se možnost recyklovat některé méně využívané zbraně.
Taky nemožnost menit zbraň a použivat jen MC tyto zbraně zase jen prodraží
diky
Acarus píše: Ktery law kde to delal, se podivam. Tim myslim, ktery konkretni law na ktere pozici. diky.
Koncovy LAW u pokladu v Destardu 2, a pak dalsi draci LAW v Destardu 3.
díky
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Těch lawu je vícero , jsou to ti pokud se neletu kteří portí.Nejdou otrávit a dolečí se bouchnutím kamenovou , onou zmíněnou pal zbraní nebo třeba tím léčícím mečem co má wh.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Podivam se na to.Zola píše:Těch lawu je vícero , jsou to ti pokud se neletu kteří portí.Nejdou otrávit a dolečí se bouchnutím kamenovou , onou zmíněnou pal zbraní nebo třeba tím léčícím mečem co má wh.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Holygrail hrud pri nasazeni prida 15str, pri sundani ubere 18str.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
U teutona jste nějak hýbali s plusovostí u zbraní ? Například, když mám 35 scim, jaktože už není +70 ale +65 ? Díky.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tiez by ma zaujimal dovod... kvoli 2 (o viac neviem) jednoruckam co boli silne sa toto nemuselo robit este k tomu je jedna skoro rozpadnuta 

Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
nuuuuuuuda .. tudíž moc nevidím význam takové velké plusovosti zbraní 

Neni to op jen pro teutonaGodsword píše:nuuuuuuuda .. tudíž moc nevidím význam takové velké plusovosti zbraní
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
tak jo, ale řekni mi, které povolání to nějak využívá .. destro má primárně destro zbran nebo bersu, teuton jasne a co dal ?
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
šlo by udělat to aby mi prut a taming stafka nebrala postih u 2H zbraní?
já se bavím i "dablu" u teutona, takže jsi mi asi nerozuměla
Na wh je to dost dobre, na obyc wara je to dost dobre, co takovy brujah? Song by strikal tyden z te dmgGodsword píše:tak jo, ale řekni mi, které povolání to nějak využívá .. destro má primárně destro zbran nebo bersu, teuton jasne a co dal ?
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
jo, ale řekni mi .. každý, kdo má tyto povolání, má i paladina .. tudíž .. ?
Prostě nevidím význam proč se to snižovalo .. skrz 2-3 zbraně a navíc 1 je na šrot

A kde jste vzali, že jde jen o 2-3 zbraně? Nebo mi za tu dobu co jsem pryč něco uniklo a máme nový GMka?
Tady vůbec nešlo o to kolik je + zbraní ve světě. Ale o to aby hlavní dmg dealer zůstal warrior a né paladin.
Tady vůbec nešlo o to kolik je + zbraní ve světě. Ale o to aby hlavní dmg dealer zůstal warrior a né paladin.