Lehce upravena dmg kouzel
Re: Lehce upravena dmg kouzel
A bude se to tykat tedy jen prsku ty brneni? Vim, ze neni tak dlouho, co probehla revize, ale i za jiny chary mi prjde tezky se unyst s tema vsema zbranema, stitem a k tomu klasickej spotrebak, lava bomby, kdyz uz si tu prsci stezuji na piti TR, za meleery mi to prijde horsi, ze ten se musi dosta at na telo a spis furt nekde nekoho proslapavat a dostavat se tak srkz lidi, npc, sumy, jezda na svuj cil...
Samozrejme, te se to nebude tykat jen prsku. Ty kuze muzes nosit i za plecha.Xan píše:A bude se to tykat tedy jen prsku ty brneni? Vim, ze neni tak dlouho, co probehla revize, ale i za jiny chary mi prjde tezky se unyst s tema vsema zbranema, stitem a k tomu klasickej spotrebak, lava bomby, kdyz uz si tu prsci stezuji na piti TR, za meleery mi to prijde horsi, ze ten se musi dosta at na telo a spis furt nekde nekoho proslapavat a dostavat se tak srkz lidi, npc, sumy, jezda na svuj cil...
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Osobne dufam ze budu upravy len pre prskov...Xan píše:A bude se to tykat tedy jen prsku ty brneni? Vim, ze neni tak dlouho, co probehla revize, ale i za jiny chary mi prjde tezky se unyst s tema vsema zbranema, stitem a k tomu klasickej spotrebak, lava bomby, kdyz uz si tu prsci stezuji na piti TR, za meleery mi to prijde horsi, ze ten se musi dosta at na telo a spis furt nekde nekoho proslapavat a dostavat se tak srkz lidi, npc, sumy, jezda na svuj cil...
Zmyslom tejto zmeny bolo prave posilenie prskov, takze plechy by nemali dostat dalsie vyhody... okrem toho za plecha som uprimne naozaj nikdy nemal problem so staminou... tam stejne plechy chlastaju len TR/GS, mozno paladin nejake tmr...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
momentálne za nekra v +25 kostiach a ancestrálke, v bagli iba regy 50 band 5 GS 5GC 5TR a 30 Tmr po 5 svitkov možno z KVF/Pog/IJS a vaha 160 za 3 obrazovky stamina na 0. V PvP je to dosť mizerné za prska chlastať viac TR ako TMR.
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Muzu dotaz mimo prsky ? Jak za Rangera at je obyč nebo ve specce zabiju plechovku 1v1? za celých 10 let jsem asi neměl možnost něco takového videt kdezto cler pal war vamp 1v1 zabije hranicare "docela"jednoduse ... co treba pridat rangovi něco TOP za normalní cenu ? s 90 healingem toho moc nezabije ..a lečít dedly ? wow mám cure ..svitky super..škoda že 10 sec. cooldown možná to zní jako hovadina ale dát mu tak 180magery se sekundovým cooldownem na pog a harm svitky ? samozřejmně druidovi i para svitky.....popřemyšlejte dík
Jak sis ten účet rychle založil, tak ho zase rychle smaž :p pač očividně nevíš jak ranger funguje, to že se posílily kouzla jako blesk, harm a etc, to je vlastně posílení jen prsků, zkus si udělat nějakou specializaci, potom možná na něco příjdeš, chceš něco TOP? zkus TOP zbran, uvidíš, že pak to bude padat samo...Finka píše:Muzu dotaz mimo prsky ? Jak za Rangera at je obyč nebo ve specce zabiju plechovku 1v1? za celých 10 let jsem asi neměl možnost něco takového videt kdezto cler pal war vamp 1v1 zabije hranicare "docela"jednoduse ... co treba pridat rangovi něco TOP za normalní cenu ? s 90 healingem toho moc nezabije ..a lečít dedly ? wow mám cure ..svitky super..škoda že 10 sec. cooldown možná to zní jako hovadina ale dát mu tak 180magery se sekundovým cooldownem na pog a harm svitky ? samozřejmně druidovi i para svitky.....popřemyšlejte dík
STOP SUPPORTU!
Waringull píše:Jak sis ten účet rychle založil, tak ho zase rychle smaž :p pač očividně nevíš jak ranger funguje, to že se posílily kouzla jako blesk, harm a etc, to je vlastně posílení jen prsků, zkus si udělat nějakou specializaci, potom možná na něco příjdeš, chceš něco TOP? zkus TOP zbran, uvidíš, že pak to bude padat samo...Finka píše:Muzu dotaz mimo prsky ? Jak za Rangera at je obyč nebo ve specce zabiju plechovku 1v1? za celých 10 let jsem asi neměl možnost něco takového videt kdezto cler pal war vamp 1v1 zabije hranicare "docela"jednoduse ... co treba pridat rangovi něco TOP za normalní cenu ? s 90 healingem toho moc nezabije ..a lečít dedly ? wow mám cure ..svitky super..škoda že 10 sec. cooldown možná to zní jako hovadina ale dát mu tak 180magery se sekundovým cooldownem na pog a harm svitky ? samozřejmně druidovi i para svitky.....popřemyšlejte dík
tak logni druida, poziciam ti top zbran napr LC of pain alebo tempest a mozes ma skusit sundat (este si mozes vybrat ci lognem pala alebo wara).
Ak sa ti to podari tak tu zbran si mozes nechat...
ako bolo vidiet na turnaji rangov, dokonca ani rang ranga nevedel sundat a to striedal vsetky top guny... njn rang hlavne druid ma o nicom dmg
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Posledna rangova vyuzitelnost bola pred speckami... Rang by v sucasnom nastaveni potreboval giganticky boost... ale skorej by bolo lepsie prerobit system strielania (ze behas a strielas zaroven, aspon z kusi, tak to bolo na e_ndore) ale to asi na tejto sfere nepojde...Finka píše:Muzu dotaz mimo prsky ? Jak za Rangera at je obyč nebo ve specce zabiju plechovku 1v1? za celých 10 let jsem asi neměl možnost něco takového videt kdezto cler pal war vamp 1v1 zabije hranicare "docela"jednoduse ... co treba pridat rangovi něco TOP za normalní cenu ? s 90 healingem toho moc nezabije ..a lečít dedly ? wow mám cure ..svitky super..škoda že 10 sec. cooldown možná to zní jako hovadina ale dát mu tak 180magery se sekundovým cooldownem na pog a harm svitky ? samozřejmně druidovi i para svitky.....popřemyšlejte dík
Co to je za logiku ? Chci za ostra tamnout jezdítka heeeelp proč to nejde? Dám ti učet na ostra a tamni mi pride lamu heeelp! Maghhooor.. Lognu ostra vemu tempsta a vem si vampa,prska,wara a mužem zkusit duel, přirovnavat duel char v. char, to je magořina sama o sebe, měl by se dat booost WARRIORUM protože War vs War nedá wara je to vidět v PVP! Já bych dal port s ránou na last target jak tomu je na jiných serverech (RUN UO). Ještě bych zkusil cler v cler, nebo craft v craft. Opravdu jen dokazujete, že na DP hrajou smažky Když chci hrát pvp, tak si udělam ostra a jedu.. pokud nejsi lama a máš top zbran garantuju ti, že 1v1 tě nikdo nedá.. a nebo mužem zkusit ostro v tvuj super druid, ale spíš doufej, že se mi u toho splaší black mustang protože na to jediné tvuj herní skill bude stačitlukyko píše:Waringull píše:Jak sis ten účet rychle založil, tak ho zase rychle smaž :p pač očividně nevíš jak ranger funguje, to že se posílily kouzla jako blesk, harm a etc, to je vlastně posílení jen prsků, zkus si udělat nějakou specializaci, potom možná na něco příjdeš, chceš něco TOP? zkus TOP zbran, uvidíš, že pak to bude padat samo...Finka píše:Muzu dotaz mimo prsky ? Jak za Rangera at je obyč nebo ve specce zabiju plechovku 1v1? za celých 10 let jsem asi neměl možnost něco takového videt kdezto cler pal war vamp 1v1 zabije hranicare "docela"jednoduse ... co treba pridat rangovi něco TOP za normalní cenu ? s 90 healingem toho moc nezabije ..a lečít dedly ? wow mám cure ..svitky super..škoda že 10 sec. cooldown možná to zní jako hovadina ale dát mu tak 180magery se sekundovým cooldownem na pog a harm svitky ? samozřejmně druidovi i para svitky.....popřemyšlejte dík
tak logni druida, poziciam ti top zbran napr LC of pain alebo tempest a mozes ma skusit sundat (este si mozes vybrat ci lognem pala alebo wara).
Ak sa ti to podari tak tu zbran si mozes nechat...
ako bolo vidiet na turnaji rangov, dokonca ani rang ranga nevedel sundat a to striedal vsetky top guny... njn rang hlavne druid ma o nicom dmg
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Povedal by som ze on myslel to, ze tempest nema dmg do nicoho... ako no trochu to ma ale nalejme si cisteho vina, aj keby rangovia dostali perma +50% damage boost, tak by sa stejne nehrali... ostro s brujahom a tremerom su na stejnej (nepouzitelnej) lodi
Tu na dp sa balancuje extremne pomaly, ale mozno za par rokov dojde aj tie slabsie chary...
Tu na dp sa balancuje extremne pomaly, ale mozno za par rokov dojde aj tie slabsie chary...
hej no nepochopil si...ale nevadi... islo o to ze rang ma slaby dmg, a druid uz duplom.Co to je za logiku ? Chci za ostra tamnout jezdítka heeeelp proč to nejde? Dám ti učet na ostra a tamni mi pride lamu heeelp! Maghhooor.. Lognu ostra vemu tempsta a vem si vampa,prska,wara a mužem zkusit duel, přirovnavat duel char v. char, to je magořina sama o sebe, měl by se dat booost WARRIORUM protože War vs War nedá wara je to vidět v PVP! Já bych dal port s ránou na last target jak tomu je na jiných serverech (RUN UO). Ještě bych zkusil cler v cler, nebo craft v craft. Opravdu jen dokazujete, že na DP hrajou smažky Když chci hrát pvp, tak si udělam ostra a jedu.. pokud nejsi lama a máš top zbran garantuju ti, že 1v1 tě nikdo nedá.. a nebo mužem zkusit ostro v tvuj super druid, ale spíš doufej, že se mi u toho splaší black mustang protože na to jediné tvuj herní skill bude stačit
nemyslim ze je pravda : pokud nejsi lama a máš top zbran garantuju ti, že 1v1 tě nikdo nedá.
na tom turnaji som s druidom, menil pain, tempest anxiety, skladacku a palil do supera ktory len stal a uhealil sa.... to je smutne a na to som chcel poukazat ze mozes mat aj top gun a proste s tym moc vody nenamutis...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo rang nemá dmg o tom žádná ale to ani cler a stejně se bere do dungu.Proč asi.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Pretoze heal... to bolo zle prirovnanie...Zola píše:Jo rang nemá dmg o tom žádná ale to ani cler a stejně se bere do dungu.Proč asi.
Rangovske klamakovanie atd sa nikdy nevyrovna klerovskym utilitam...
Ranger má dmg, pokud nemáš druida, ostro je super, ale zase do dungu na tamovaní či klamakovaní mizerný, proto ti říkám, jestli chceš 1v1 s ostrem vs jakýkoliv tvůj char, mužem zkusit, o tom, či je druid dobrý se netřeba bavit, má výhody jinde, pokud ovšem chceš rangera do pvp udělej Ostra. Některý specializace se hold hodí do pvp víc, některé méně. Tak jako do dungu asi nebudeš brát monka nebo bishopa, tak se do pvp s druidem zrovna 2x nepohrneš, nebo aspon né solo. . Na závěr bych udělal resumé, že ranger je dobrý do pvp kdyz máš ostra.lukyko píše: hej no nepochopil si...ale nevadi... islo o to ze rang ma slaby dmg, a druid uz duplom.
nemyslim ze je pravda : pokud nejsi lama a máš top zbran garantuju ti, že 1v1 tě nikdo nedá.
na tom turnaji som s druidom, menil pain, tempest anxiety, skladacku a palil do supera ktory len stal a uhealil sa.... to je smutne a na to som chcel poukazat ze mozes mat aj top gun a proste s tym moc vody nenamutis...
STOP SUPPORTU!
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ostro nema dmg, jedine trocha s tempestom avsak tempest do pvp nie je moc realny takze ostava elvena (aj to je na pvp luxus) a ta je slaba...Waringull píše:Ranger má dmg, pokud nemáš druida, ostro je super, ale zase do dungu na tamovaní či klamakovaní mizerný, proto ti říkám, jestli chceš 1v1 s ostrem vs jakýkoliv tvůj char, mužem zkusit, o tom, či je druid dobrý se netřeba bavit, má výhody jinde, pokud ovšem chceš rangera do pvp udělej Ostra. Některý specializace se hold hodí do pvp víc, některé méně. Tak jako do dungu asi nebudeš brát monka nebo bishopa, tak se do pvp s druidem zrovna 2x nepohrneš, nebo aspon né solo. . Na závěr bych udělal resumé, že ranger je dobrý do pvp kdyz máš ostra.lukyko píše: hej no nepochopil si...ale nevadi... islo o to ze rang ma slaby dmg, a druid uz duplom.
Mam pk ostra aj som zanho odohral a pokial do teba nejdu prskovia ze ich nedas na 2 rany tak absolutne useless povolanie
Do pvp mozes max nahanat a harmovat a do pvm je 3x lepsi destro a este neslape pasce...
V podstate v sucasnosti nikto nehra ostra ani v pvp ani v pvm - pretoze je absolutne nepouzitelny
Naposledy upravil(a) Mighty PvP GOD dne 08 pro 2016 09:17, celkem upraveno 1 x.
Uvědomujete si vůbec, že ranger není melee povolání? Pokud od něj čekáte, že bude dávat dmg jako war/pal tak tak to jste opravdu na omylu.
Celý zakopaný pes je v tom na co si vás naučili vaši otrokáři. To, že vás donutili hrát to co je potřeba v dungu aby se ušetřilo 5 minut času, protože to dává o 20 dmg víc, není problém nastavení. Každý char má svoje využití. Každý by měl hrát to co ho baví. A né to co je po vás vyžadováno. Ale chápu, že je moderní dneska vzít 5 destrů, klera a mága a trpět v dungu.
Celý zakopaný pes je v tom na co si vás naučili vaši otrokáři. To, že vás donutili hrát to co je potřeba v dungu aby se ušetřilo 5 minut času, protože to dává o 20 dmg víc, není problém nastavení. Každý char má svoje využití. Každý by měl hrát to co ho baví. A né to co je po vás vyžadováno. Ale chápu, že je moderní dneska vzít 5 destrů, klera a mága a trpět v dungu.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
1. Samozrejme, avsak ked zoberem do uvahy, ze vo WOWku ma rang +-rovnaku DPS ako meleeckari, v LOLku maju "rangovia" najvyssiu DPS...Qvido píše: 1. Uvědomujete si vůbec, že ranger není melee povolání? Pokud od něj čekáte, že bude dávat dmg jako war/pal tak tak to jste opravdu na omylu.
2. Každý char má svoje využití.
3. Každý by měl hrát to co ho baví.
Je to viac vybalancovane... (s tym ze su na blizko samozrejme slabsi)
- Ostro ma hrat ulohu DMGe, a vzhladom na to, ze ma menej HP, menej armoru, slape pasce a ovela mensi DMG ako destro alebo palovia (ktory maju lepsie utility), je ostro uplny outsider...
- Dungy su koncepcne robene tak, ze podobne ako v kazdej hre je najdolezitejsie:
1. DMG
2. Heal
a UO vynika este v 3. must-have utilitach ako steny a klamaky.
- steny zabezpeci mag alebo nekro a klamaky druid
- Koncepcne snad do ziadneho dungu ani pvp nezapada ostro (a rovnako su natom brujah a tremer)
- Naozaj, uprimne, len nejaky samovrah by pri tomto nastaveni hocikde hral ostra vobec na to nie je dovod.
2. Kiez by tomu tak bolo... V podstate do hociakej situacie aka na DP moze nastat sa viac hodi iny char ako "silna trojka (-> ostro brujah tremer)"
Ked v hre nie je nikde miesto pre tieto chary, je to nevybalancovane
3. Plne suhlasim, to je to najdolezitejsie avsak hrat neznamena vzdy len postavu ale aj dosiahnutie nejakych cielov, a tie ciele sa dosahuju lahsie s inymi postavami... (napr. ja v LOLku velmi rad hram jedneho uplne slabeho sh1t hera lebo ma velmi bavi, ale hram ho len v normalnych hrach - v hodnotiacich hrach ho nikdy nehram)
Tolko k mojmu nazoru, nechcem vyvolat flame ako by si niekto mohol mysliet, len chladne konstatujem ako vidim situaciu charakterov na DP.
A nepopieratelny fakt ktory potvrdzuje moje tvrdenia je ten, ze sa "slavna trojka" nikde - ani v pvp ani v pvm nehra.
Tohle nemůžeš srovnávat s Lolkem a Wowko je čistě jen o ekvipu o ničem jiném. Tady je úplně jiný systém hry. Každý to vidíme jinak. To, že se tyhle chary netahají do dungu pro mě není argument, že ten char je nevybalancovaný oproti ostatním. To jen vypovídá o tom, že je lepší být čiště dmg bez možnosti jakkoliv být přínosný pro skupinu. Než být víc užitečný a mít menší dmg. Ale souhlasím, že už nejsou dungy kde by něco takovýho bylo potřeba. Dneska stačí slepě mlátit a bez přemýšlení si dojít pro poklad.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Posunut ostrovi klamaky na uroven paladina, spravit z neho neslapaca a je to.
9 strigwirov z 10 bude spokojnych.
Ja osobne si sice myslim, ze je to dobre tak ako to je nastavene aktualne.
9 strigwirov z 10 bude spokojnych.
Ja osobne si sice myslim, ze je to dobre tak ako to je nastavene aktualne.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Johny já v tom taky problém nevidím. Jenže tady jediný co jsou furt návrhy jsou +dmg, + dmg, a když se vymyslí něco lepšího tak to stejně je jen + dmg.