(Mini)Guildovní Hry 2013 spam

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Faragas
Book Snake
Book Snake

Re: (Mini)Guildovní Hry 2013

Příspěvek od Faragas »

Raziel píše:Tak jsem si zašel ratmany a Linley [Sign] stál ve vchodu do ratmanů, rozběhl se z hidu až jak sem prošel dveřma za ním (musel tam být celou dobu než se respl hlídač nebyla tam ani mrtvola). Očividně čekal na odblok gaty.

edit: 13:55 cca

to co děláš ty nemusí dělat druhej :) linley (holka) tam čekala pouze aby otevřela dalšímu hráči od nás..... myslím že to je v poho dohledatelné.... + nemáme za potřebí kempit 2 bodovou gate :) jinak libi se mě vco se zvrhli hry ... :D posral jsem to tak to chci posrat i jinejm vid raziel :D
bontie
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od bontie »

Raziel ... :roll: musim se ti smat protoze to co tu pises je holý nesmysl.. sla jsem otevrit kolegovi z guildy dvere.. :roll: a v hidu jsem byla kvuli tomu aby me nezabili krysy co tam byly.. takže než začneš psát podobné žvásty ověř si fakta ať se příště takhle neztrapníš... :paranoid: P.S. nejsem TEN Linley ale TA Linley... to kdybys o mě chtěl zase vyprávět =)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Takze falesne obvinenicko co? Tak to asi nejakej trest ne? Nebo si taky muzu jen tak neco vymyslet a na nekoho to hodit? Fakt musim zvracet nad lidma jako Raziel a diky nim to tady tak vypada.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Samozřejmě že dostanou, jen čekám co mi odpoví, protože si nejsem jist zdali jsem ten jeho popis pochopil správně.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Ocroc píše:Čekal před dungeonem na odblock brány v dungeonu ?
Je to dungeon, kde jsi na konci a zpátky za 20 sec +-.
Krom toho kdo čeká u kliku v hidu když už je resplý hlídač se slovy že se bojí umřít na ty krysy, které zabije i craft s 30 bojovkama v ironu. I kdyby tam někdo další přišel, je to jen výmluva pro to hlídat vchod do dungu a když je potřeba napsat kamarádovi na mapu at přijde se slovy však jen čekám na někoho u kliku, ale jsem tady dřív, tak jdete pozdě.
Jen jsem popsal co jsem viděl a jak se mi to jeví. Udílení trestů je na GM.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Uz len z toho dovodu, ze vas Sign nemaju ako ohrozit co sa tyka bodov, je mi fakt smiesne, ze tu musis pisat taketo p... Ti dal emp pokutu a ulohu napravit svoju chybu hladanim ostatnych vinikov, alebo to robis cisto z toho dovodu, ze si ..? :)
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Mohlo tě napadnout od čeho tam ten klik asi je, k otvírání dveří. Já tam taky nedávno jednou stál a duvod? mel sem u sebe bod tak sem volal nekoho jinyho at projde branou, nic spatnyho na tom fakt nevidím. Místo abyste byli ticho, tak na sebe upozornuješ na foru takovima kravovinama
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Razi delas ostudu nejen guilde, ale hlavně sobě, zamysli se nad tim, proc to vubec hrajes a jestli ti stoji za to předvádět tady takovouhle šarádu kvůli "ničemu"... :lol: konkretne z lidi od Sign by sis mel vzit spis priklad jak se chovat nez se do nich navažet ačkoli nemas jedinej padnej duvod.....
Acarus

Příspěvek od Acarus »

v nedeli navecer bude nejaka prubezne vyhodnoceni informativni.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Oddíl malých Zvědů :D to práskání je fatk výsměch všem, měli jste to dávno zrušit, ještě než se začli dít takový šaškárny.

Já jsem třeba dneska čekal v dungu než se dvě provoknutý monstra zabijou, tak to bych měl bejt asitaky potrestanej, ne Razi ? Ty jsi fatk, nechci říct chudák, ale spíš hlupák.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Původně jsem vám "odměnové" body chtěl strhnout za očividně falešné udání, ale pomalu začínám chápat že vy myslíte vážně co píšete. Snad mě už ani nepřekvapuje, že potřebujete mít všechno napsané do detailů, jinak to je nad vaše síly domyslet.

Takže ne Razieli, toto skutečně není stejný případ, jako když někdo stojí u brány a čeká na odblock.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Ocroc píše:Původně jsem vám "odměnové" body chtěl strhnout za očividně falešné udání, ale pomalu začínám chápat že vy myslíte vážně co píšete. Snad mě už ani nepřekvapuje, že potřebujete mít všechno napsané do detailů, jinak to je nad vaše síly domyslet.

Takže ne Razieli, toto skutečně není stejný případ, jako když někdo stojí u brány a čeká na odblock.
Pravda musel udelat tak 30 policek tam aby videl jestli je gate odblokla...Wizzy :clap: :clap: :clap: :clap:
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Ja se musim smat...Jak Wizzymu i ostatnim moralisti co by to udelali uplne stejne a Wizzymu za to ze "nestranne" GM ani beztak neproveril log jak tam dlouho stala a smaznout Raziela jednim vypisem z logu misto toho mele sracky o falesnem obvineni a trestu a pak ze to mysli vazne...PRoste Wizzy jako GM je vysmech nejen MG ale i ostatnim hracum...Z jeho zbytecne arogantniho chovani k ostatnim POUZE hracum na foru se me chce zvracet pokazde kdyz to ctu...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Raxik píše:Ja se musim smat...Jak Wizzymu i ostatnim moralisti co by to udelali uplne stejne a Wizzymu za to ze "nestranne" GM ani beztak neproveril log jak tam dlouho stala a smaznout Raziela jednim vypisem z logu misto toho mele sracky o falesnem obvineni a trestu a pak ze to mysli vazne...PRoste Wizzy jako GM je vysmech nejen MG ale i ostatnim hracum...Z jeho zbytecne arogantniho chovani k ostatnim POUZE hracum na foru se me chce zvracet pokazde kdyz to ctu...
to necti.
bontie
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od bontie »

Opravdu me mrzi, co tu ctu... Nejsem taková jako ti, co by cekali u gate na odblock.. proste jsem jen cekala u kliku, abych mohla kolegovi z guildy kliknout..kdo mě zná, tak ví, že taková opravdu nejsem..Razieli speciálně kvůli tobě už nemám ani chut hrat..
bontie
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od bontie »

A gm si me mohou klidne proverit, ze jsem v tu dobu zadne body z ratman mines nemela =)
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

Raziel píše:
Ocroc píše:Čekal před dungeonem na odblock brány v dungeonu ?
Je to dungeon, kde jsi na konci a zpátky za 20 sec +-.
Krom toho kdo čeká u kliku v hidu když už je resplý hlídač se slovy že se bojí umřít na ty krysy, které zabije i craft s 30 bojovkama v ironu. I kdyby tam někdo další přišel, je to jen výmluva pro to hlídat vchod do dungu a když je potřeba napsat kamarádovi na mapu at přijde se slovy však jen čekám na někoho u kliku, ale jsem tady dřív, tak jdete pozdě.
Jen jsem popsal co jsem viděl a jak se mi to jeví. Udílení trestů je na GM.
Hmm kraft s bojovkama a v ironu vynda toho lorda co dava tak pekny šlehy pojď mi to ukázat rád kouknu jak PRO jsi !!!
+ kdy pochopíš že tam nešla kvůli bodům ale jen proběhnout rewardu kvůli kvestu ...... + Nechápu proč by někdo nemohl hlídat vchod dungu i kdyby zdil dveře..... byl tam první tak máš sklopit uši a táhnout...

Ps: už se vážně prober..... + i kdyby jsme do těch ratů chodili v 10 tak tobě to může bejt snad úplně u ...... ?
a příště až půjdu třeba TS solo a budu potřebovat srát tak se u PC rači zeseru než abych potkal Razika a musel číst keci že kempim protože jsem hidnul v dungu :D:D:D:D

ps2: + každej normální člověk co umí počítat do 6..... si spočítá resp gate.... takže nevidím důvod proč bych tam kempil gate... (Raist počíta asi jen do 5.... tak pak hodku musí kempit)tak se měj moc moc fanfarově :unibrow:
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Raxik píše:ani beztak neproveril log
Mám prověřovat log ohledně situace, kterou obě strany popisují stejně (stání u kliku !před! dungeonem)? Co bych měl jako z něj zjistit, že se to tak velice překvapivě skutečně stalo ? :)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Nechapu, co tu z toho delate za komedii.
Proste bylo podezreni, ze Linley stoji v hidu na kraji dungu a odtamtud si obcas zabehne 2 obrazovky dovnitr, podivat se na gate.
Pokud by to tak bylo, jednalo by se o normalni kempeni brany. Neni nic jednodussiho, nez se podivat, jestli to tak bylo a nebo jestli opravdu jen stala pred dungem a cekala na dalsi.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Ocroc píše:Původně jsem vám "odměnové" body chtěl strhnout za očividně falešné udání, ale pomalu začínám chápat že vy myslíte vážně co píšete. Snad mě už ani nepřekvapuje, že potřebujete mít všechno napsané do detailů, jinak to je nad vaše síly domyslet.

Říkají tady že byli dělat Alidu, to můžeš ověřit ne ? jestli přišel někdo druhý a prošli rewardou a alidu není tak těžké ne ? Co jsem napsal je pravda nic jsem si nenavymýšlel. Od GM bych nečekal takhle zaujaté výroky jako očividně falešné udání, kdybych věděl že bránu nehlídala, nic neoznamuju. Ale můžeš mi říct jak mám jako hráč vědět, že tomu tak bylo? Nebo vědět jak dlouho tam v hidu stála, když ani nezabíjela ty krysy u kliku ? Napsal jsem důvody proč se mi to nezdá. Gata je kousek, hlídač krysa která má resp nevím snad pod 5 minut a nic zabitého tam nebylo. Snad většina ostatních by si čekání u kliku zkrátila alespon zabitím těch krys tam, nezdá se mi to, i když je možné že říká pravdu že zabila hlídače hidla za dveřma a čekala na kamaráda. Možná mi poradíš jak si tohle mám ověřit jako hráč, abych si příště mohl být jistý, než své podezření oznámím.
Odpovědět