Ocroc píše:Původně jsem vám "odměnové" body chtěl strhnout za očividně falešné udání, ale pomalu začínám chápat že vy myslíte vážně co píšete. Snad mě už ani nepřekvapuje, že potřebujete mít všechno napsané do detailů, jinak to je nad vaše síly domyslet.
Takže ne Razieli, toto skutečně není stejný případ, jako když někdo stojí u brány a čeká na odblock.
Říkají tady že byli dělat Alidu, to můžeš ověřit ne ? jestli přišel někdo druhý a prošli rewardou a alidu není tak těžké ne ? Co jsem napsal je pravda nic jsem si nenavymýšlel. Od GM bych nečekal takhle zaujaté výroky jako očividně falešné udání, kdybych věděl že bránu nehlídala, nic neoznamuju. Ale můžeš mi říct jak mám jako hráč vědět, že tomu tak bylo? Nebo vědět jak dlouho tam v hidu stála, když ani nezabíjela ty krysy u kliku ? Napsal jsem důvody proč se mi to nezdá. Gata je kousek, hlídač krysa která má resp nevím snad pod 5 minut a nic zabitého tam nebylo. Snad většina ostatních by si čekání u kliku zkrátila alespon zabitím těch krys tam, nezdá se mi to, i když je možné že říká pravdu že zabila hlídače hidla za dveřma a čekala na kamaráda. Možná mi poradíš jak si tohle mám ověřit jako hráč, abych si příště mohl být jistý, než své podezření oznámím.