Empair aneb pár věcí co mám na srdíčku.

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Empair aneb pár věcí co mám na srdíčku.

Příspěvek od Ducky »

Hrajte slusne a nemusite resit zadny jaily. Hraju prakticky od zacatku DP bez prohresku, takze to evidentne jde.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Obohacování sebe sama bugem je totéž, jako na účet ostatních, zvýhodňuje tě to proti ostatním.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Naxem píše: 1. urcite by pomohol nejaky insight jak vlastne pridelovanie RC funguje(jak som spominal vyssie dat aj nejake uzitocne informacie na stranky)
2. ano bugovali sme niekto viac niekto menej
3. nezacat hned bezhlavo mazat ale priznat aj zle nastavenie serveru a zobrat to do uvahy ako polahcujucu okolnost
4. uvedomit si ze to je len hra a nemusi sa tu za kazdy bug mazat a banovat ked tu hra 50 hracov
5. zacat sa spravat objektivne ked si GM by nebolo odveci co?
6. mozno je cele toto kravina a mam to cele pomylene ale mne osobne pristup Acara neprisiel uplne v poriadku (a nechajte si argumenty ze tu je GM a moze si robit co chce)

Este chcem povedat ze celkovo som proti mazaniu za bugovanie. Neni to fer? No a co vy si stale mozete hrat svoju hru a toto vas nejak extra neovplyvni. Majetkove bugy mi absolutne nevadia, mazal by som iba za take co priamo zvyhodnuju oproti durhym (speedhack atd). S takymto pristupom jak mate by ste mali zmazat vsetkych co sa namamonili ked DP zacinalo lebo ti co zacali neskor nemali moznost sa namamonit :D v podstate to je to iste ale pochopim ze 90% dp populacie toto nepochopi.
Kolik z vas to vidi stejne jako on?
Shinigami
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shinigami »

Co k tomuto povedat...Keby nebol Acarus Gm dnes by tu hralo 200 ludí denne.Ale čo bolo to bolo, takže jak som hovoril, nadalej pokračujte týmto smerom GM a do roka a do dna tu bude 10 players-...už teraz tu je priemer CLIENTOV(nie hráčov) 50, čiže denne to hrá tak 40 ludí možno aktívne. :clap:
AFK sa tu malo zrusit už pred rokmi, teraz už je to vobec aj zbytočne riešiť.Ja už mam DP dávno na háku (asi jak aj vacsina ludí), hrám len pvp a prášim zavislíve ludí typu, jiri ( som pan baro frajeris stojím v gz tri dni a pritom som totalni TOP HRAC.)
Ultima je dobrá hra, no nestačí len aby bola dobrá hra :D :D :D :D ACARUS, toto je len výsmech toho čo si sposobil. Mám pocit ze normalne GM tu bolo len sofia ( aj to asi preto že to bola žena a pozerala nato s citom a rozumom, nie aroganciou a ťukom na hlavičku).
Je mi uplne jedno čo si kto o kom myslí , ja som si povedal len svoj názor na tento shard a hlavne na pristup super GM teamu na čele Acarusovom.
Poznám asi 10 rl ludí čo hrali na DP, no vždy to skončilo u acarusa...Srat už ale nato,DP je mŕtvy shard, je mi len luto že si to takto vyšperkoval. MIER :wink:

Edit by : *Qvido*
Lean
Panko
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a kolko z tych 10 rl ludi neskoncilo na porusovani pravidiel?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Shinigami píše:Někdo mi nechal v ZOO otevřenou klec, tak jsem tady.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

je zvláštní, že jich znám asi 30 a GM na přetřes vlastně nikdy nepřijdou a Acarus asi nejmíň
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Shinigami píše:...
Uz dlouho mi nikdo nepripomenul mou vyjimecnost. Dekuji.
Ale rekl bych, ze si pravde podobne s kamradami byl skoncen za prohresky ... ale jasne no, nebyla to Vase chyba, ale moje, ze jste ty prohresky udelali. Omlouvam se Vam, priste se to snad nestane.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Uz to povdal aj Shadowsong i sam Acarus, že ludia čo končia kvoli Acarovi su vacsinou tie prasiatka čo buguju, nedodržuju pravidla a potom sa čuduju aky je Acarus zly. Ak by ste z toho nič nerobili tak nemate moznost Acarusa vidieť, lebo on nema dôvod vidieť vas.
Stale plačete nad zniženim trestov a netrestanim. Potom tu bude anarchia, kazdy bude bugovat, prasit, ... a tak sa poškodia hrači, čo skutočne chcu hrať a čo robia tu aktivitu a nie tí, čo lognu a chcu len riešit svoje komplexy z realu a aspon tu byt niekym ked tam su nikym. A AFK trening? Potom tu bude mat kazde prasiatko a buger 20postav s ktorymi bude relativne anonymne prudit a ked mu nejaku zmazu tak co, pustim makro a neriesim. O 3 dni mozem prasit zas.
A zmazat logy a nechat trest len na nejaky pocet dni v jailu? To je aky trest? Ved ked clovek ma 5 acc a 10 postav tak to trest nema. Potom by kazdy bugoval, ved idem na tyzden na dovolenku tak si nabugujem 10M a potom mozem hrat ...
Benevolenciu na porušovanie a bugovanie som zazil ked som bol GameMaster na istej hre. Majitel nechcel moc trestat takze sme pravidla netrestali ani bugy (len velmi zriedka) a starali sa len o odmeny hračom... Majitel chcel velmi vela hračov an serveri čo sa aj na chvilu podarilo len potom tí slusní odisli a tých ostatnych to nebavilo ked nemali koho prudit a komu škodiť. Nasledoval rychly koniec serveru ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kedysi som si myslel ze je vela prohreskov neopravnenych... ale je pravda ze je dobre v urcitych smeroch ze sa to tresta tak ako sa to tresta...

A Mihal co sa tyka makrovania AFK - tak bugerom das BAN IP a delet postav, aj AFK makrovanim sa trochu zapotis predsa (prachy/zbieranie skillpointov)
A Stejne teraz je zavedena jedna z najlepsich veci - skillpointy co davaju skilly ako bojovky heal atd... perfektna vec skoda ze to skorej neprislo...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Na DP to mas podobne :P

Majitel chcel moc trestat takze sme pravidla trestali a aj bugy (skoro stale a vsetko) a nestarali sa o poklady a odmeny hračom... Majitelovi bol u prdele pocet hračov na serveri, čo bolo v poho, len potom pomazali 90% serveru a tých ostatnych to nebavilo, ked nemali s kym hrat. Nasledoval pomalsi, ale neodvratny koniec serveru ...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

AFK = Away from keyboard - takze zbieranie skillpointov moc nejde pri AFK ;)

Skill pointy davaju skilly do urcitej miery a len 3 alebo 4 ...

Polarka - krivdis GMkam, pretoze poklady doplnaju ...
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Mihal píše:AFK = Away from keyboard - takze zbieranie skillpointov moc nejde pri AFK ;)

Skill pointy davaju skilly do urcitej miery a len 3 alebo 4 ...

Polarka - krivdis GMkam, pretoze poklady doplnaju ...
No by si sa divil, AFK stat uprostred hb a zbierat skillpointy sa da celkom :)
Nj to ze davaju len par skillov a ani zdaleka nie vsetky potrebne je blbost podla mna, mam u wara sw, no super, ale ako mam spravit mf a fenc, ked na sparring nikto neni a na harvenie hb, cove prve a druhe patro, ilsh nemam cas :/

okok tak poklady doplnaju, vysledok bude o kusok lepsi, ale stale negativny :D
Odpovědět