Sobota 20:00
Re: Sobota 20:00
jak si ma pvp hrac vydelat na eq? jedine pvm kdyby byla moznost ze skrz pvp tak klidne zakaz, ale ta moznot neni
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
A asi 5x min opatrnejsi s 5x mensim rizikem a nakonec aj 10x bohatsi :pNight Storm píše:pvp v dungu bylo, je a bude vzdy problem... nvm no co by se stalo tak hroznyho kdyby se to v dung zone zakazalo... imho by byli hraci spokojenejsi
To je prave toWallace píše:jak si ma pvp hrac vydelat na eq? jedine pvm kdyby byla moznost ze skrz pvp tak klidne zakaz, ale ta moznot neni
Pvm hrac vybavu ziska zabijenim npc, muze i pvp, na trhu, makrovanim, prodejem, od sveho pvp hrace, ze mu nekdo da acc treba
Pvp hrac zabijenim a okradanim ostatnich hracu, muze i pvm, makrovanim, prodavanim, od sveho pvm hrace, ze mu nekdo da acc treba
Prumerny samotny pvp hrac asi ziska z pvp prd, takze primo s tou svoji postavou sobestacny nebude
Ale kdyz uz z tech par aktivnich pvp hracu kteri zde hraji a pravidelne pojizdi dungy maji i jen 20% uspech u okradani tak si myslim, ze nouzi urcite netrpi
Uo proste funguje tak, ze zabitej nema nb itemy a zlodej vegetuje z toho co ukradne(kdo si chce zahrat jen pvp tak by musel fungovat jiny system)
Kdyz mu to nestaci a presto chce za zlodeje hrat tak ho musi sponzorovat
Jen bych jeste rekl, ze nejvetsi mamon se na dp neda ziskat projitim dungu s pokladem, ale pojetim lidi kteri ten dung jdou
j a adekvattni eq na dungy ne ze decik, cove apod chodite v invulech a pak se divte ze je z pojezdu mamon, a proc musi pvp hrac mit pvm hrace? to je presne to. aby si pvp hrac vydelal musi pvm, at ma i pvp moznost mit eq z pvp , co je na tom sloziteho, naky system bodu apod, ale to je kompikovane bo by se to zneuzivalo
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
vyp or wipe? :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Ja se tu ale do nikoho nenavazel pouze jsem napsal vlastni nazor a pohled na problem ktery zde nacal Emp (precti si muj prvni post v tomto topicu), to ze se tu do me zacalo X lidi strefovat a rikat me pokud se ti to nelibi tak tu nehraj tak jsem se pouze branil se suchym konstatovanim, ze jsem se dle jejich rady zaridil ... Tot vse ...Nago píše:No nevim Arime, z tebe tu taky nic kloudnýho nevypadlo a úplně stejně se navážíš do lidí co hrajou pk. Opravdu mám rád lidi, co kecaj do něčeho do čeho neviděj a nezapomenou v každém odstavci napsat, že už vlastně nehrajou. Jestli ti tohle nastavení nevyhovuje, tak to prostě nehrej a jestli to nehraješ, tak do toho prostě nekecej a když už do toho musíš mermomocí kecat, tak si alespoň zjisti jaký to hraní za pk vlastně je
A zrovna ty jsi byl jednim z lidi kteri me pobyt na DP dost znechutili, takze to nebylo jenom o PK (coz pro mene chapave je opravdu to posledni co me zde vadilo), ale to jsem tam take psal ...
EDIT: Pardon, jediny do koho jsem se navazel byl Balt a jeho pristup k hracum ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Čas aktualizace : 2010/5/9 04:57:02
Připojených hráčů : 16
Maximum připojitelných : bez omezení
Počet NPC : 30700
Počet předmětů : 2498554
Počet guild : 64

Správce charity válečníků
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a z toho 9 v despu :pRaynor píše:Neděle 5 hodin ráno a jen 16 hráčů...No co je tuto za server?Kód: Vybrat vše
Čas aktualizace : 2010/5/9 04:57:02 Připojených hráčů : 16 Maximum připojitelných : bez omezení Počet NPC : 30700 Počet předmětů : 2498554 Počet guild : 64
A jeden michal lektvaryWilson píše:a z toho 9 v despu :pRaynor píše:Neděle 5 hodin ráno a jen 16 hráčů...No co je tuto za server?Kód: Vybrat vše
Čas aktualizace : 2010/5/9 04:57:02 Připojených hráčů : 16 Maximum připojitelných : bez omezení Počet NPC : 30700 Počet předmětů : 2498554 Počet guild : 64
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Slov spousta a soudnost žádná Arime.....
S klidem si dovolím tvrdit, že pojezdy dungů se snížili ze strany pk na naprosté minimum (1 za měsíc?), a ne ani tím že by neměli štěstí, ale hledají zábavu i jinde...
GM že Vám nevycházi vstříc? A co takový dungen Quaqmire,Řeka? Tyhle ungy byly ušité na míru proti pojezdu pk, nebo tam snad už někoho pk pojela?
Co se týká ořezávání toho dropu a harv míst, tam s tebou souhlasím, ale v tomhle vidím změny k lepšímu (no musíš se taky do té přírody jít podívat...)
Zkrátka je to stařičká hra a i kdyby v ní přšela zlatá prasátka, hráčů prostě bude ubývat
S klidem si dovolím tvrdit, že pojezdy dungů se snížili ze strany pk na naprosté minimum (1 za měsíc?), a ne ani tím že by neměli štěstí, ale hledají zábavu i jinde...
GM že Vám nevycházi vstříc? A co takový dungen Quaqmire,Řeka? Tyhle ungy byly ušité na míru proti pojezdu pk, nebo tam snad už někoho pk pojela?
Co se týká ořezávání toho dropu a harv míst, tam s tebou souhlasím, ale v tomhle vidím změny k lepšímu (no musíš se taky do té přírody jít podívat...)
Zkrátka je to stařičká hra a i kdyby v ní přšela zlatá prasátka, hráčů prostě bude ubývat

- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Do Quagmire sem sel trikrat z toho dvakrat mi to prerusili pk:pOtec Z Nebes píše: GM že Vám nevycházi vstříc? A co takový dungen Quaqmire,Řeka? Tyhle ungy byly ušité na míru proti pojezdu pk, nebo tam snad už někoho pk pojela?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
a proto tam permanentne kempi pk....aha! :pOtec Z Nebes píše:nju dungy....
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Co tam kempí za pk ?Verdilith píše:a proto tam permanentne kempi pk....aha! :pOtec Z Nebes píše:nju dungy....
Správce charity válečníků
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Acid Ooze :pRaynor píše:Co tam kempí za pk ?Verdilith píše:a proto tam permanentne kempi pk....aha! :pOtec Z Nebes píše:nju dungy....
Jo to si pamatuju , jeden z těch "blbců" jsme byl já , po 9hodinách v dungu se na nás usmála prázdná truhla. Což mě zas na chvilku nakoplo , proč to nehrát. :pDarkness píše:A jeden michal lektvaryWilson píše:a z toho 9 v despu :pRaynor píše:Neděle 5 hodin ráno a jen 16 hráčů...No co je tuto za server?Kód: Vybrat vše
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jo to si pamatuju , jeden z těch "blbců" jsme byl já , po 9hodinách v dungu se na nás usmála prázdná truhla. Což mě zas na chvilku nakoplo , proč to nehrát. :p[/quote]Miki píše:A jeden michal lektvaryDarkness píše:
a z toho 9 v despu :p
Dobre to potesi :pp
inu kazdy den neni posviceni.