Takze mal by som tu jeden (mozno blby) navrh... Ako ste si iste mohli vsimnut, v poslednom case pocet pripojenych hracov prudko poklesol. Teraz 16:31 aktualny pocet clientov 55, v spicke okolo 120. Neviem cim to je, ked Balt makaval na sphere, v spicke sa dosahovali cisla 160,180 raz dokonca az 202 hracov ( par mesiacov s5 mozno ). Takze mam tu navrh(y) co by mozno trosku sprijemnilo hranie obom stranam.V prvom rade by som roztriedil dungy do troch skupin a trosku ich potriedil:
Low dungy : Takze dungy ako deceit, wrong, ice, Tk a tak dalej... Tieto dungy chodia (vacsinou) neskusene skupiny ktore sa akurat ucia PVM, pvp si este nemali kde vyskusat. Takze upravit tieto dungy tak, ze nastavit prve 3 dvere napriklad na hlidaca ale bez blokovania, za 3. dverami (napr v TK wywerna) nastavit pevny timer nieco okolo dvoch hodin. Proste bud budu mat PK stastie a chytia vypravu na zaciatku, ak nechytia, Blue nech si v +- klude mozu dosjt dung. Samozrejme do prvych troch dveri dat nestabilne zony, aby si nejaky NBik tych 5 minut co vyprava prebehne nestenoval dvere.
Medium dungy : Like Covetous, shame, FDD... Tieto dungy su uz pre skusenejsie skupiny, ktore maju uz nieco odohrate a tak by sa mohlo ocakavat ze sa dokazu trochu aj branit. Tieto dungy su aktualne nastavene podla mojho nazoru celkom dobre, mozno trosicku skratit respawn "krizovych" mobov ako su napriklad manzelia Lichovci v Cove, popr ako tu niekto uz navrhol, spravit kopie bez lotu s trosku kratsim respawnom, davat trosku lepsie a castejsie poklady.
Hard dungy: Like Despise, Pride, Destard ( trochu diskutabilne ja viem ), Sorc atd... Takze tieto dungy chodia uz "TOP" skupiny ktore by mali hru ovladat vo vsetkych smeroch. Tieto dungy zbavit z pod ochrany O/CH run, mozno nejaku in-game hlasu for PK, ze branami presiel modry hrac. Dungy zo zaciatku velmi lahko dobiehatelne, priam prebiehacky, po prvych 15 minutach v dungu uz relativne klud. Samozrejme krajsie poklady pre blue.
Ak by toto prislo a ostavajuce PK by boli ochudobnene o mamon z blue z low dungov, spravit im alternativu ktora by ich mozno motivovala viac behat PVP... Po narezani modreho hraca ( kludne aj PK ) by sa v tele zjavila trofej prst/ucho alebo nieco podobne.Respawn "trofeje" ( ak by to bolo mozne ) by bol nejakych 5-10 minut aby sa zabranilo resskilom a naviazany na scillcup 500 ... ( aby si to niekto neharvil na NBikoch )... Tieto trofeje by boli mozno formou loot pytlika tzn po pohnuti v tele by sa zjavili v bagliku toho ktory trofej lotol. Tym by sa trofej stala nonmovable a NB a napriklad v buxe a na trhu by sa zjavil "zly sef" ktory by kazdych 100 trofeji vymenil za napr. "platinovu sosku", ktoru by vzapati u neho mohol predat za 2 bronze deedy, popripade by si ich mohol nechavat a za 10?15?20? sosiek by mohlo mozne dostat RANDOM artefakt pre zamienajuce povolanie.
Su to len napady a mozno ma polovica fora zdrbe ze som drbnuty a ze by som to uz mal vypnut, ale skusit to treba