Vyveska

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Vyveska

Příspěvek od Scorp -K- »

A co ja mam ako s tym, ze sa za teba niekto vydava na vyveske? Preco sem kopirujes moj prispevok? Ak si si za tie roky neuvedomil, ze obcas sa proste nejaky nimand najde, ktory si spravi fake ucet len preto, aby sa snazil vyviest ta z miery, tak potom uz neviem co dodat. Jedine tak zalozit tema :
Kterak je sikanovy Emil.
Emil, Emil... budes to mat v zivote tazke, ked ta vyvedie z miery takato malickost.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Vývěska patří pro nabídku/poptávku. Pokud je tam něco co tam být nemá - nahlásit já dotyčné potrestám.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Tato vývěska slouží výhradně pro zveřejnění Vaší nabídky (poptávky) týkající se UO.
Ostatní texty budou mazány a Vy si tím můžete vysloužit postih ve hře nebo na fóru.

Úmyslné spamování je oceněno blokací účtu či IP.

Je zakázáno psát nepřiměřeně dlouhé inzerce.

Poviností každého je usporádat svoji inzerci tak, aby zabírala místo úmerné obsahu inzerce. Na toto můžete být upozorněni a v případě opakování i potrestáni.

Je zakázáno v reakci na inzerát propagovat vlastní inzerát.

Je zakázáno obcházet systém časového omezení využíváním jiných úctů.

Po vypršení aktuálnosti nabídky/poptávky si uživatel svůj příspěvek smaže.

Už chápeš?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Qvido píše:Vývěska patří pro nabídku/poptávku. Pokud je tam něco co tam být nemá - nahlásit já dotyčné potrestám.
Prosím nikoho netrestej , věřím že to pochopí.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Fairy
Nehraju!

Příspěvek od Fairy »

A já bych zrovna potrestala oba, protože individum, známé jako Scorp -K- je už dlouhá leta neustále nahraně a za hranou s OT. Nečtete nic jiného než jen nevěcný offtopic bez jediného prospěšného slova k tématu, kde se pouze dovídáte, že je neskutečné nad věcí a má vyřešený svůj životní styl (což docela sedí k tomu, že zvládne jít 5 high dungů za víkend nebo 6x po dvou hodinách jít v shamanovi CoM). Ani na sedmém založeném učtu zde na foru stále nebyl schopen pochopit to, že jeho příáspěvky mimo téma nejsou žádané, určitě a to hlavně, nebudou trpěné.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Fairy, to ze ma nemas rada davno kazdy vie, ale trochu by som si aspon overil fakty, predtym nez chces niekoho urazit, popripade zosmiestnit ...
Mozes mi prosimta povedat za jakeho shamana som ja kedy bol CoM, ked shamana nevlastnim, ani nehravam?
Mimochodom, tento ucet pouzivam uz dlhsiu dobu po dohode s Acarom. Asi ta toto rozhodnutie obislo, kazdopadne to uz je vec, do ktorej sa ja starat nebudem :)
Fairy
Nehraju!

Příspěvek od Fairy »

O tom jaká to byla postava tu můžeme polemizovat celý týden, jak je tvou oblibou, nicméně to nic nejspíš nemění na faktu, že jsi se toho zúčastnil.

Ano, můžeš mít domluvu s Acarem, ale to určitě nebude zahrnovat aji po sedmé se opakující přečiny (trvalý ban =/= nový VIP účet). Po tolikáte bys konečně mohl pochopit, že to asi nebude žádoucí, ale proč to, že? Lepší to ventilovat rovnou na vývěsku.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Ok Šárka, hravali sme spolu, a teraz uz nehravame. Ale kazdopadne na tolko ma snad poznas, ze vies, ze ma to nejak moc nezasiahne u srdca, ked mi das ban. Mas pravo Gmka, kludne mi ten ban daj, ked ti to spravi taku radost :) Len mi daj dopredu vediet aspon den, nech mam cas porozdavat veci spoluhracom z guildy :)
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Škorp je často terčem provokace.. sice to někdy přežene, ale to tady dělá spousta hráčů, ale na Škorpa je přísnější metr a to mi nikdo nevymluví...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

LaPiZza píše:Škorp je často terčem provokace.. sice to někdy přežene, ale to tady dělá spousta hráčů, ale na Škorpa je přísnější metr a to mi nikdo nevymluví...
kdyby byl prisnejsi metr tak ma opravdovy dozivotni ban a je mazanej kdykoliv se vyskytne... :p

a kdyz ho to netrapi tak bych ho just smazal a zakazal mu internet!
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Obrázek
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

LaPiZza píše:Škorp je často terčem provokace.. sice to někdy přežene, ale to tady dělá spousta hráčů, ale na Škorpa je přísnější metr a to mi nikdo nevymluví...
Já si nepamatuji od Skorpa jediný rozumný topik ani odpověď...Jenom když dám příklady: Angelic heater lepší než ada heater za cenu 1M pro klery nebo vyřešení přehazování ww shamana mezi lidmi pomocí hození ho do d4ky a mnoho dalších případů :p
Odpovědět