Saláty

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Zorg píše:No... jak rikam, konstruktivne se zde nechce resit nic. Na moje pro a proti nikdo nereaguje, Likvidace Cokkingu je nastesti jasna uz aspon jednomu z GM tymu (k cemu varit, kdyz to proste nemuzes snist) a navrh snizit pocet pouziti na tri a ne na jedno nikdo nekomentuje.
S cookingem budeme pravděpodobně něco dělat, ale to už jsem psal před časem. Stejně tak se dá souhlasit s tvou námitkou na váhu salátu verzus jedno použití. Aspoň tak.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Atalia píše:Argumenty k tomu jsou takové, že novým hráčům je to jedno, ale nových začínajících hráčů moc není a ani už moc nebude. A již hrající hráči kvůli takovým změnám uvažují o odchodu. Prozatím v tom přínos opravdu nevidím.
Prosim napis mi aspon 5 hracu kteri uvazuji o odchodu kvuli stizeni hry a ja jim rozdam rad odstupne. Nebo to je zase jen takovy vystrel do tmy a ty si das spanecek a zitra uz zase vesele budes logovat a tech tvych 5 imaginarnich kamaradu taky?
PS: Ty a 5 tvych postav neni 5 hracu na to bacha..
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Zorg píše:Tak tohle jeste okomentovat proste musim.. V te dobe byl treba hlidany dul v Britu, kde sis v klidu nakopal bez strachu na novy za den, nebyl omezeny drop itemu tak jako je dnes a jine veci na kterych se dalo doslova nahrabat. To se pak hravalo jinak. To te tolik ta ztrata equipu nepostihla. Jenze na toto vy mistri sveta zapominate. Lepe receno o tom radeji nemluvite. V dobe kdy cob stal 7K a ne 70K, tak te to umirani tolik nebolelo.
v dobe kdy sem byl nubik, zadnej hlidanej dul v britu nebyl imho no :p

ale jo mas pravdu, iniciovali sme tuhle zmenu, jen proto ze uz mame hrozne moc mamonu a nechceme ho doprat uz jinejm lidem !
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Atalia píše:Argumenty k tomu jsou takové, že novým hráčům je to jedno, ale nových začínajících hráčů moc není a ani už moc nebude. A již hrající hráči kvůli takovým změnám uvažují o odchodu. Prozatím v tom přínos opravdu nevidím.
Hráč, který odejde ze hry kvůli zrušení jednoho itemu má obecnou životnost pro hru jako sněhulák na začátku jara. Odejde dříve nebo později když ho něco naštve: náhodou pojede PK, někde umře, nebo prostě najde jinou hru ..

Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Wilson píše:A jak tu zorg atd. brecej kvuli cookingu,...
Asi ma navarino par set salatu a co ted s tim :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Byotch píše:
Wilson píše:A jak tu zorg atd. brecej kvuli cookingu,...
Asi ma navarino par set salatu a co ted s tim :)
ale dyt v pohode, gmka se nebranej zmene a navrhum, jenze to by tu ty lidi co si furt jen stezujou, taky neco museli vymyslet, ale ono stezovani je jednodusi no ...
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Aspon se bude vic umirat.. vetsi odliv itemu a majetku.. Hrat bez salatu se da uplne v pohode a kdyz bude hodne velka krizovka, tak ten jeden zbaštíš a on ti třeba i pomůže a taky třeba ne. Svět se nezboří, bez těch X salátů a aspoň to prospěje..
V.I.R.
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Když se teda Kaji přemýšlí o té změně Cookingu, stará se o to přímo nějaké GM nebo se případní lidé s hlavou plnou nápadů mají ozývat komukoliv ? :-)
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Konkrétní návrhy můžete posílat třeba mě. Já je pak vytisknu a předložím ostatním.
Konkrétními návrhy nemyslim "Ahoj, jsi tu?" Zprávy můžete posílat klidně i do offu. Nepočítejte ovšem s tím, že se udělá nějaký přeboost item. 200hp na klik už vážně nebude.
Naposledy upravil(a) Redd dne 11.02.2009 13:37:44, celkem upraveno 1 x.
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

Zorg píše: A posilat nejake navrhy na oziveni cookingu v soucasne dobe je fakt o nicem. Snis salat a finito. Uz nic nepozres. Takze az se tohle zmeni, ma smysl neco navrhovat. A napadu je dost.
"Nápadů je dost, ale žádnej vám neřeknu protože jste mě naštvali. To jsem vám to nandal! Cha cha cha."
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Jinak, chtel bych zduraznit, ze DROP itemu, kdy hrali nase mile GM se dost snizoval, vsechny lvl10 monstra se orezavaji, vsechny dropy se snizuji a davaji na minimum. A take chvilku trva naharwit si na novou vybavu. A to co v dnesnich dobach davate do pokladu je spis k smichu. Tesim se nato az pujdu Despice 4 a bude me tam cekat 1 lvl5 mapa ,1 cast na sochu a 2 +9 zbrane. To bude funny.

Despice byl vzdy otom, ze tam lide chodili pro TOP veci. D4 jsem byl minuli tyden a co tam bylo za poklad, bylo spis k placi nez k radosti.
Tim jenom narazim nato ze se vse orezava, ale poklady se k tomu neprizpusobuji ale spis snizuji.

A to ze ty despy dochazeji 2 skupiny? noa? tak proste nato maj. A seslo se dostatecne mnozstvi zkusenych lidi , kteri si vedi rady i v krizovkach.

PS:hral jsem v dobe bez salatu, se salatama. A je mi celkem jedno jestli je zrusite nebo je nechate tak jak jsou ted.

Edit: jsem docela i rad za takovou zmenu salatu. Alespon vyniknou ruzne pasivni schopnosti ostatnich postav.
Naposledy upravil(a) Miki dne 11.02.2009 14:30:11, celkem upraveno 1 x.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Miki píše: ..... .
Píšeš o top hráčích, kteří dle vyjádření většiny přítomných salát buď nepotřebují nebo to přímo navrhli aby ublížili začátečníkům, protože oni sami mají dost namamoníno.
Ten tvůj post patří spíš do jiného topicu.

Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Zorg píše: A posilat nejake navrhy na oziveni cookingu v soucasne dobe je fakt o nicem. Snis salat a finito. Uz nic nepozres. Takze az se tohle zmeni, ma smysl neco navrhovat. A napadu je dost.
Uhm uhm .. to má být jako pomsta zhrzeného hráče nebo podivný pokus o vydírání? :)

Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Kaj píše:
Miki píše: ..... .
Píšeš o top hráčích, kteří dle vyjádření většiny přítomných salát buď nepotřebují nebo to přímo navrhli aby ublížili začátečníkům, protože oni sami mají dost namamoníno.
Ten tvůj post patří spíš do jiného topicu.
Promin , musel jsem si vylejt srdicko. Myslim ze je to globalni hledisko.Ale kdyz jdu Despice 4 7+ h. coz se mi opravdu nezda malo. A nakonci na me ceka socha, zenska holy hrud. 3ada yarny 4 ada ingy,3lvl 5 mapy a naky smeti. Me za moje usili fakt nepotesi.Este k tomu kdyz "rikate ze Desp4 je lehky dung" pritom kdyz se vzdy jde tak jsou minimalne 2 krizovky.
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Saláty nepotřebuju, dokážu chcípnout i bez nich.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

a cemu se divis miki? Ze to chodite kazdy 3 dny, tak si myslis ze tam na vas budou cekat gm morty, stringy, 3 sochy, 5 topek? ... Ne, nezavidim vam to, taky sme kdysi s johnem dali jako prvni peklo po zmene, a za tyden sme to vybrali 3x a pritom to zadna jina skupina nedala, a napotreti nas tam taky cekal poklad horsi nez tehdy v despu 1 2 ... holt kdyz to budete takhle casto vybirat, musite se smirit ze tam holt top itemy nenajdete no ...
Bulm
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bulm »

cetl sem to tak po treti stranku ale imho to bude furt dokola :pp

takze: sem jednoznacne pro :p dokud nekdo neprisel nato ze se daji nake salaty vyrabet a co delaji tak to slo taky.. :p imho se s tim driv ani moc nepocitalo ze se zacnout tak masove pozirat, proto byly asi nastavene tak jak byly.. ale nekteri lidi moc zpohodlnely a zvykli si na to ze kdyz je nejhur zaspamujou makro na salaty a hned je zachrana...:p
it's legal to be a loozer! :p
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

Kaj píše:
Uhm uhm .. to má být jako pomsta zhrzeného hráče nebo podivný pokus o vydírání? :)
Ne. Jen se nechci poustet do zbytecnych veci.. A dokud bude cooking takto znehodnoceny, tak to nema cenu dohledavat Mstit se? A za co? za to ze jste vyplodili nesmysl? Pomohlo by to? Asi ne. vydirat? A cim? Stejne zase projdou napady suportaku a vlezdoprdelku.. takze to povazuju za zbytecnou snahu.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ta zmena je proste ok.
Nakej plac, ze nbici budou lehat v deceitu je proste blbost na dvacatou ctvrtou. Kdyz jsem zacinal, nikdo zadny salaty nemel, lehal jsem Wrong, Deceit, Hythloth a bavil jsem se dobre. Veritko a +3ku clovek sezene stejne snadno a za stejny prachy jako pred 6ti lety, takze nvm o cem je rec.

A co se tyce ostatnich hracu, tak jsem se vcera presvedcil, ze jeden salat bohate staci. Skocil jsem si s klukama Ank1 a u Avatara prisla serie cc a krizovka. Nalogoval jsem s 15ti hp u Sentry, pojedl jsem salat, dostal sem pecku, zbylo mi 10 hp, vyhodil sem klamaka a hidnul. Krizovku rozhodlo onech 30 hp, ktery mi dali cas hidnout a zrat dalsi by bylo zbytecny, protoze kdybych nehidl tak mi tech salatu nepomuze ani 10. Z toho vyplyva jedna vec : Ze clovek co se dostane do situace kdy potrebuje vic jak jeden salat, se do ni dostane jedine svoji chybou a v takovem pripade ma narok jedine umrit a odevzdat Sfere fame a equip.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Tak už se těšim na změnu až vemete wampum žraní bandáží. Doufam že to do tejdne bude :D
Odpovědět