zaludek je neco jinyho, ten je urcenej k tomu aby se do nej porad neco ladovalo a s tim co se mu nelibi se jakz takz vyporada..Napospas píše:Sice jo, ale otázka je, nakolik je to objektivní. Nejsem odborník na plíce, tak nevím, jestli filtrujou líp nebo hůř než voda.
Navíc by se takový experiment dal udělat skoro na všechno co do sebe lidi v dnešní době tlačí. 400 cigár je dejme tomu 7 týdenní dávka, jak by se žaludek tvářil na koncentrované Éčka z jídla, kdyby jich bylo půl kila?
Zajímavé linky
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
No pokud, bych mel takovou hmotu v plicich tak uz jsem mrtvej davno:) Ne jasne je to zajimavé a nazorný důkaz toho ze kouření tím myslím CIGARET skodí
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Jj to byli ti dva bráchové .. jeden kouřil dožil se osmadevadesáti a druhej nekouřil a umřel když mu byly dva roky!Darkness píše:Děda kouřil 30 let minimalně krabicku denně a umrel az v 89 takze se vazne nebojím.
Jinak tomu videu .. imho takovou hmotu v plicích kuřáci maj. Jen to ofc není za 2 kartáče půlkila dehtu, ale pořád ty plíce dostávaj (doslova) pokouřit dost a dost.
Nexios
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz kourite meli by ste to aspon obcas prolozit aby ste se vyhnuli rakovine:
http://www.drogy-info.cz/index.php/info ... i_rakovine
To si piš, akorát teď mám maturitní pauzu, za to kouřím o 106Dave Lister píše:kdyz uz kourite meli by ste to aspon obcas prolozit aby ste se vyhnuli rakovine:

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Can kids teach themselves?
- Speaking at LIFT 2007, Sugata Mitra talks about his Hole in the Wall project. Young kids in this project figured out how to use a PC on their own -- and then taught other kids. He asks, what else can children teach themselves?
Nexios
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ha :p ja som to tusilDave Lister píše:kdyz uz kourite meli by ste to aspon obcas prolozit aby ste se vyhnuli rakovine:

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže proto má čr prvenství v rakovině tlustého střeva, protože se s tím žaludek jakštakš vypořádáváDave Lister píše: zaludek je neco jinyho, ten je urcenej k tomu aby se do nej porad neco ladovalo a s tim co se mu nelibi se jakz takz vyporada..

Plíce jsou taky od toho, aby se do nich pumpovalo, podle mě je to úplně stejné.
Anebo třeba takové kolce, taky ti udělají díru do hlavy a nebrání ti to je žrat ;p
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
travici soustava narozdil od dychaci je jaksi "pruchozi" a jednou z jejich funkci je taky vylucovani toho co telo nechce a nepotrebuje.. podle me to uplne stejny neni, ale hadat se nebudu.. treba nam to vysvetli nakej studovanej mudr..Napospas píše:Aha, takže proto má čr prvenství v rakovině tlustého střeva, protože se s tím žaludek jakštakš vypořádává
Plíce jsou taky od toho, aby se do nich pumpovalo, podle mě je to úplně stejné.
Anebo třeba takové kolce, taky ti udělají díru do hlavy a nebrání ti to je žrat ;p
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Vyplnoval jsem podle pravdy ty dotazniky a vyslo mi ze jsem silne zavislej na alkoholu a lehce zavislej na hazardu. Ani jedno neni pravda :pJohny Matovic píše:Ha :p ja som to tusilDave Lister píše:kdyz uz kourite meli by ste to aspon obcas prolozit aby ste se vyhnuli rakovine:
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mužeš stim kdykoliv přestatInkvizitor Dan píše:Vyplnoval jsem podle pravdy ty dotazniky a vyslo mi ze jsem silne zavislej na alkoholu a lehce zavislej na hazardu. Ani jedno neni pravda :pJohny Matovic píše:Ha :p ja som to tusilDave Lister píše:kdyz uz kourite meli by ste to aspon obcas prolozit aby ste se vyhnuli rakovine:

neexistující stranka
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To že plíce nejsou průchozí ale neznamená, že všechno co vdechneš v nich zůstává. Rozdíl v tom co tělo potřebuje a co si nechá je docela markantní, všichni v sobě máme kvanta bordelu, který tam nemá co dělat.Dave Lister píše: travici soustava narozdil od dychaci je jaksi "pruchozi" a jednou z jejich funkci je taky vylucovani toho co telo nechce a nepotrebuje.. podle me to uplne stejny neni, ale hadat se nebudu.. treba nam to vysvetli nakej studovanej mudr..
A hlavně jsi vypustil základní ideu, že v té ukázce jde o strašně koncentrované množství, kdybys zbaštil 100 koláčků z trávy, pravděpodobně bys neumřel, ale ten stav bych ti nezáviděl.
No prostě mám na takové věci spíš skeptický názor (zase to neplést s tím že bych si myslel, že kouření nepomáhá rakovině, pomáhá, to je jasné), za srdce mě chytl díl South Parku, v kterém kouření a praktiky protkuřáckých lobby byla hlavní zápletka

Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: