Jsem ted v Praze, dame spicha..procti si zpravy lekaru ..ubohe je rikat, ze jsem to udelala ja, kdyz jsem byla v komatu... Proc se bojite si to precist? je asi dobre hrat si na nevedomost... Odjizdim az v nedeli, vis...Sofia píše:Mil, my bychom ti rádi oporou byli, ovšem kdybys už jednou neohlásila vlastní smrt a všichni tě neobrečeli. Víš, jsme také lidé a někteří z nás tě měli i rádi, takže to pro ně byla docela rána. A myslet si, že budou všichni jásat, když se tu zjevíš a řekneš: "A hele, já vlastně neumřela, já si z vás jen vystřelila a chtěla jsem abyste mě litovali, tak pardon, teď mě zase mějte rádi." To je podle mě ubohé... A začínat s tím, že jsi na onkologii a opět umíráš... no, to je bezpochyby všem líto, ale už po nikom z dotyčných nemůžeš chtít osobní angažovanost, všechny jsi poslala do háje ve chvíli kdy jsi zinscenovala vlastní smrt a kdy tě všichni obrečeli. Nikdy ses ani nepokusila se omluvit třeba Naje, která tě měla za mrtvou ještě před pár měsíci než jsem jí řekla, že si vesele běháš po DP, ta mi to nechtěla vůbec věřit. Pokud je ti špatně, tak věř, že je mi tě líto, ale nechtěj aby ti někdo znovu uvěřil.
To Duffy:
nemusim okecavat..netreba mi to...