Kradeze

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Sofia píše:Mil, my bychom ti rádi oporou byli, ovšem kdybys už jednou neohlásila vlastní smrt a všichni tě neobrečeli. Víš, jsme také lidé a někteří z nás tě měli i rádi, takže to pro ně byla docela rána. A myslet si, že budou všichni jásat, když se tu zjevíš a řekneš: "A hele, já vlastně neumřela, já si z vás jen vystřelila a chtěla jsem abyste mě litovali, tak pardon, teď mě zase mějte rádi." To je podle mě ubohé... A začínat s tím, že jsi na onkologii a opět umíráš... no, to je bezpochyby všem líto, ale už po nikom z dotyčných nemůžeš chtít osobní angažovanost, všechny jsi poslala do háje ve chvíli kdy jsi zinscenovala vlastní smrt a kdy tě všichni obrečeli. Nikdy ses ani nepokusila se omluvit třeba Naje, která tě měla za mrtvou ještě před pár měsíci než jsem jí řekla, že si vesele běháš po DP, ta mi to nechtěla vůbec věřit. Pokud je ti špatně, tak věř, že je mi tě líto, ale nechtěj aby ti někdo znovu uvěřil.
Jsem ted v Praze, dame spicha..procti si zpravy lekaru ..ubohe je rikat, ze jsem to udelala ja, kdyz jsem byla v komatu... Proc se bojite si to precist? je asi dobre hrat si na nevedomost... Odjizdim az v nedeli, vis...

To Duffy:
nemusim okecavat..netreba mi to...
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Oximus píše:
Caroline píše:
.....
Já ti držím palce
Jo, to já taky, ale nechci s tím mít nic společného, člověk dvakrát do stejné řeky nevstoupí...
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Caroline píše:To Duffy:
to byla reakce na sofi
podpis
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Duffy píše:
Caroline píše:To Duffy:
to byla reakce na sofi
Taky tě mám ráda, Duffy ;)
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Sofia píše:Taky tě mám ráda, Duffy ;)
Já vííím Obrázek Obrázek
podpis
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Duffy píše:
Caroline píše:Nevis tomu hlavu ani patu, Duffy..to je ten problem, kamo ... Ale je dobre, ze se tohle tema otevrelo..jednou snad nekdo procte zpravy lekaru a pak se treba i Petence omluvite..o mne nejde..ja mam jiny problem a desne mooc chci zit
Neznám Tvou diagnozu, takže nemůžu nic posoudit. Jen vím, že na DP je minimálně jeden člověk, který je na tom sakra mizerně a taky své přátele neklame takovýmhle způsobem.
Tak, tak...neznas... ti co se do mne navazeji se boji precist si ji.. Znas-li Sida tak az se s nim sejdu(chceme na pisek s detmi on s dceruskou a ja s kloucky, vnoucky), dam mu to precist, ju? Pak se ho ptej :)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Sofi jenže ona o tom nevěděla...
A i kdyby to věděla, když je na tom člověk špatně, tak kolikrát už předem řiká že brzy umře, často ten člověk před smrtí atd chce vědět jak by lidé reagovali na jeho smrt a protže většinou nemáš druhou šanci to opakovat tak to řekneš takhle, pak ten člověk i odejde s vědomím jak ho lidi byť jen ve hře měli rádi...
Jestli se z toho Mil dostala bral bych to jako + a ne jako zradu toho, že si sama myslela že už je to naposledy
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Caroline píše:Tak, tak...neznas... ti co se do mne navazeji se boji precist si ji.. Znas-li Sida tak az se s nim sejdu(chceme na pisek s detmi on s dceruskou a ja s kloucky, vnoucky¨dam mu to precist, ju? Pa se ho ptej :)
Ale Ty tu argumentuješ nějakými lékařskými zprávami. To přece neomluví to, co se stalo. Třeba už to ti lidé nechtějí číst. Třeba Ti drží palce, ale nechtějí s tím nic mít právě proto, aby nezažili to, co už tu bylo.
podpis
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Duffy píše:
Caroline píše:Tak, tak...neznas... ti co se do mne navazeji se boji precist si ji.. Znas-li Sida tak az se s nim sejdu(chceme na pisek s detmi on s dceruskou a ja s kloucky, vnoucky¨dam mu to precist, ju? Pa se ho ptej :)
Ale Ty tu argumentuješ nějakými lékařskými zprávami. To přece neomluví to, co se stalo. Třeba už to ti lidé nechtějí číst. Třeba Ti drží palce, ale nechtějí s tím nic mít právě proto, aby nezažili to, co už tu bylo.
Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale Duffy to celkem vystihl myslím.
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Duffy píše:
Duffe, tam si prectes, ze jsem tehdy byla v komatu..vis? Rekla to Petenka tady na DP, ja ne....nasledne na to, ze ji rekli lekari, ze se maji chystat na nejhorsi.. Asi zahral stres a ja ji chapu...
Ted treba pred operaci v lednu(to mi brali ty streva) mi taky rikali jobovky a hele :) jsem tady a je mi suma fuk, ze jsou lide co se boji pravdy ... I kdyz priznam, ze od Sofi mne to i mrzi, je zena...ale koho chleba jis toho pisen zpivej..To je proste zivot
Sofia píše:
Duffy píše:
Caroline píše:Tak, tak...neznas... :)
...
Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale Duffy to celkem vystihl myslím.
Sofi, mysli spis na to, ze je jaro a kvetou kytky, chci abys byla zdrava, ju? To je ted prvni na co musis myslet... Opravdu musis, vim ze rozumis, jak to myslim :) ...kasli na nejake nervovani se s DP a chces-li i na nejakou Mil, ju?...

To vsem:
...olouvam se za odskoceni od tematu..fakt to sem nepatrilo..treba to GM hodi na jiny topick, bylo by to rozumne...
Naposledy upravil(a) Caroline dne 14 dub 2008 18:05, celkem upraveno 1 x.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Sofia píše:
Oximus píše: Já ti držím palce
Jo, to já taky, ale nechci s tím mít nic společného, člověk dvakrát do stejné řeky nevstoupí...
Raději se namočit teď, než si pak vyčítat, že jsi to neudělala.
Život je hrozně spletitej, takže jsem i ochotnej uvěřit Mili a jejímu tvrzení..
E : Ještě bych rád věděl jak to Mil myslela s tím, že chce abys byla zdravá..Pokud ti to nevadí..
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Ma zacpu
podpis
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Duffy píše:Ma zacpu
Jsi trotl.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Tak ty chceš vědět, co je Sofi a pak mi tu nadáváš...fakt úžasný.
podpis
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Oximus píše:
Sofia píše:
Oximus píše: Já ti držím palce
Raději se namočit teď, než si pak vyčítat, že jsi to neudělala.
Život je hrozně spletitej, takže jsem i ochotnej uvěřit Mili a jejímu tvrzení..
E : Ještě bych rád věděl jak to Mil myslela s tím, že chce abys byla zdravá..Pokud ti to nevadí..
Diky, Oximusi, davova psychoza a soudce Lynch byvaji neuprosni..bohuzel..jeste, ze uz tak casto nepopravuje, asi bych uz visela a zas by mel svet jednu justicni vrazdu...ja to ustojim :) ... Kdo nechce, verit ani dukazy necte, byt existuji, proste chut nekoho popravit bez moznosti obhajoby je tak jednoduche...to je taky jedna hloupa lidska vlastnost...
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Mno, soudila jsem o tobe, ze jsi slusnejsi, alespon k ni..
Nechutne...
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Caroline píše:
Nechutne...
On se mě ptal, jestli se neurazím ;)
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Sofia píše:
Caroline píše:
Nechutne...
On se mě ptal, jestli se neurazím ;)
:) Tak to je dobre vedet :) , Sofi :)

To Oximus:
..no, Sofi je kvetinka ...takze je treba, aby vnimala ted jaro, kytky, motyly, vcely a proste lidske stesticka :wink: ..
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ste divny :!: Kdo do te kauzi vidi muze udelat asi jedno gesto a to :roll: Je to asi dukaz toho, ze lidi ve spouste veci nikdy nebudou dospeli.

A co je jeste nechutnejsi je to tady rozmazavat po verejnem foru. Pokud by to bylo solidni foru, tak by se to dalo vzit, ale Dp foru ? :p
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Sir Artuhr píše:Ste divny :!: Kdo do te kauzi vidi muze udelat asi jedno gesto a to :roll: Je to asi dukaz toho, ze lidi ve spouste veci nikdy nebudou dospeli.

A co je jeste nechutnejsi je to tady rozmazavat po verejnem foru. Pokud by to bylo solidni foru, tak by se to dalo vzit, ale Dp foru ? :p
No jo no, co nadelas :lol: , Ses divnej no, joj! Nebo my?...necti to a basta fidli :P
Ja jen doufam, ze to moderatori odkopnou na jiny topic..ten co tady je ma totalne jine teeema :)
Odpovědět