Znovunahození Dvorů Lordů - důležité info:

Vaše nápady a návrhy
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Tatka Smoula píše:To hunter a spol: Zkuste jim misto kritizovani a placani na forkach o nicem pomoct. Kritizuje se dobre udrzet na uzde O/CH neni zadna sranda.
Hele než jsem to sem jen napsal, tak jsem strávil dobře hodinu psaním na mapu a ICQ.

Jinak přístup k True guildám (bohužel) dokládá například příklad z předhodinky. Hráč je nabrán do True guildy a když je mu řečeno, že má povinnost nosit příslušnou barvu róby (což nevěděl - tzn. že je nabrán do true někdo, kdo si ani nepřečetl ta nová třířádková pravidla - chápu, že se to dá těžko kontrolovat, ale tak jen tak podotýkám), tak je jeho reakce (+-) takováto: "Je nějaká frakce, kde můžu mít svojí barvu?" "Warriors, Order" "Ok, jdu Warriors."

edit: Ale jinak tedy děkuji za vůbec nějaký trest. Když už ne kick z frakce (na tři mesíce?), jak to bylo zvykem i dřív. Lepší než pumpičkou přes ohryzek no. Ovšem já bych to rk a hk rozlišil. No whatever.
--

Jinak jistě chápu, že je s tím hodně práce. Ale tak když chci pvp alespoň trochu slušné, tak první, co musí přijít je naprosto nekompromisní trestání porušení pravidel. Na tom to celé stojí a padá. Dokud lidi budou vědět, že když příjdou s dobrou výmluvou, tak nebudou potrestáni (popřípadě budou, ale naprosto směšným způsobem (jako třeba teď Wrall (ano Wralle, brečím))), tak to nikdy neskončí tak, jak to plánujete(me).

almost deflamed
Naposledy upravil(a) Hunter dne 18.12.2007 04:01:19, celkem upraveno 7 x.
Nexios
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

to arthur
Pozri zatial je evidentné že členovia frakcií v tom ešte nemajú tak jasno ako ludia ktorý tie pravidlá pripravili. Prešiel deň a padajú tu obvinenia z toho že sa berú prasatá, že leadri nič nerobia a ludia sa tu bránia štýlom že nevedeli. Súdiť moc rýchlo je chyba, hlavne teraz.
I believe in miracles.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mir: Pokud nemají hráči jasno v pravidlech, tak ať si je laskavě nejdřív přečtou a potom až jdou do frakce.

edit: K tomu nabírání. Ono není problém, pokud se řekne, že se bude nabírat bez předsudků a zohledňování minulosti, nebo čehokoliv jiného (tzn. co se děje teď). Ovšem v takovém případě musí příjít tvrdé tresty za cokoliv, co je v rozporu s pravidly.

A ještě tedy něco - taky by na to mělo být dostatek aktivních lidí, aby se z toho jeden/dva nezbláznil/i.

Jinak ano. Tenhle topik měl být v O/CH sekci s tím, že pravidla ve veřejné a tahle diskuze v uzavřené. Čili ano, jak říká Artu, lock.
Nexios
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

to je samozrejmé ale určite ich nebudú vedieť odcitovať celé z pamäti.

Ničmenej chápem že "nevedel som" je blbá výhovorka. Zvláštne je ale to že za čias prvých školiek bola táto výhovorka braná docela vážne ked prišlo na lootenie/rezanie škôlkarov. Myslím že by bolo čestné aby rovnaký meter platil aj tentokrát minimálne prvých pár dní.

neznalosť nového systému hráčmi je rovnaká nevýhoda ako neznalosť jeho nedostatkov, takže dajte tomu čas kým sa to ustáli. Nič viac nežiadam.

Inak znovu získam ten dojem že vo frakciách je skupina ktorá je tam dlho a už je nedotknutelná a potom sú tam hráči druhej kategórie na ktorých pravidlá platia okamžite a vždy. A ver mi že ho prezentovať budem.
I believe in miracles.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mir píše: neznalosť nového systému hráčmi je rovnaká nevýhoda ako neznalosť jeho nedostatkov, takže dajte tomu čas kým sa to ustáli. Nič viac nežiadam.
to co ty zadas je uprimne kazdymu jedno, tohle pravidlo o HK je na webu uz par let, kdyz si ho neumi precist tak proc do frakci leze?
Mir píše: A ver mi že ho prezentovať budem.
vime zname, posty + uz par let dokola

... Vision vs Speech test ...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mir píše:Inak znovu získam ten dojem že vo frakciách je skupina ktorá je tam dlho a už je nedotknutelná a potom sú tam hráči druhej kategórie na ktorých pravidlá platia okamžite a vždy. A ver mi že ho prezentovať budem.
Prezentuj Mire. Smůla je, že já jsem nikdy pravidla neporušil. Takže na mě ti to asi nevyjde.

Navíc - zrovna Wrall je ve frakci co pamatuju. Nevšiml jsem si, že by to byl nový hráč. Tím spíše má vědět, že se hk ve frakci nesmí už od nepaměti. A pokud se nechá nabrat do True a první co začne ve hře dělat, je rozdávat HKčka, tak .. tak vlastně skoro nic no.

Ostatně - včera se taky stalo, že někdo lootnul člena Chaos guildy a nikdo ho za to nekickoval. To je totiž věc, která se prostě stát může a je normální, když se vyřeší ve hře. Tak nevim co tu zase srovnáváš hrušky s jablkama.
Nexios
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

Wizzy, pravidlo o nerezaní a nelootení skôlkarov sa tiež zaviedlo a bolo všeobecne známe a vieme ako to vyzeralo prvé dni. Vyvodili sa z toho dôsledky? Nie. vyvodilo sa z toho ponaučenie a systém sa upravil.

Nechaj hráčov aby získali znalosť nového systému a aby si to zrovnali v hlave čo kde a ako má platiť, alebo ich hneď vyraz a dokáž mi že mám pravdu.
I believe in miracles.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mir píše:Nechaj hráčov aby získali znalosť nového systému a aby si to zrovnali v hlave čo kde a ako má platiť, alebo ich hneď vyraz a dokáž mi že mám pravdu.
Ok máš pravdu. Může se ted začít vyrážet za hk, což je pravidlo starý asi tak sto let?

Zbytek viz editnutý minulý post.

edit i sem: Chápu Mire, že je zapotřebí vždycký být proti frakcím - když se netrestá, tak chceš trestat, když se trestá, tak trestat nechceš. Klasické Mirposty no, co na to říct. Je jedno co frakce udělá, vždycky budeš kydat o tom, že je to špatně. Koneckonců, podle toho co tu píšeš, tak ani evidentně nevíš, jaký tresty dostali.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 18.12.2007 02:06:09, celkem upraveno 3 x.
Nexios
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Mir píše:to arthur
Pozri zatial je evidentné že členovia frakcií v tom ešte nemajú tak jasno ako ludia ktorý tie pravidlá pripravili. Prešiel deň a padajú tu obvinenia z toho že sa berú prasatá, že leadri nič nerobia a ludia sa tu bránia štýlom že nevedeli. Súdiť moc rýchlo je chyba, hlavne teraz.
Ja sem primo v deni, takze mi nemusis rikat co se deje. Pravidla si ma precist kazdy a poradne. Vsechno se to stalo na zaklade technicke chyby v prezentaci pravidel ve dvou ruznych verzich. Hrisnici byli potrestani trestem podle me adekvatnim. Neevidim problem. Krome toho a jednoho RK se behalo dneska dobre.

A muzu te ujistit ze nikdo privilegovany ve frakcich neni, at jednotlivec nebo skupina. Muze byt tak, ze nekteri dlouhohrajici lide sou ve frakci tak dlouho, protoze pravidla neporusuji a porusovat nehodlaji to te asi nenapadlo.

Opravdu na tebe apeluji prestan vymyslet proste hromady teorii na vsechno kolem tebe a pod si to zkusit. Mas jedinecnou prilezitost zacit stejne odznova jako ted frakce.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mir píše:Wizzy, pravidlo o nerezaní a nelootení skôlkarov sa tiež zaviedlo a bolo všeobecne známe a vieme ako to vyzeralo prvé dni. Vyvodili sa z toho dôsledky? Nie. vyvodilo sa z toho ponaučenie a systém sa upravil.
pravidlo stary 5-6 let VS pravidlo stary tejden?
jako proc ne no, chapu ze proste jedes jen na post+

Mir píše: Vyvodili sa z toho dôsledky?
ano vyvodili
coz ti asi v cove nikdo nerek, nejspis tam nebyl nikdo kdo videl do ochgm fora no :(
jeslti mi neveris ze se looteni skolek dokonce dohledavalo casto v logu (ne ze by me to mrzelo, ale kdyz uz tu posthuntis tak aspon jednou o necem co bude pravda) , muzes se zeptat tatky regise nebo impa

... Vision vs Speech test ...
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

človeku čo sa pridal do frakcií pred týždňom môže byť jedno či je HK pravidlo staré dva roky a pravidlo o nelootení škôlkarov staré týždeň.

proste sú to veci ktoré by vedieť mal a výhovorky by mu nemali pomôcť.

áno, beriem to že sa prijali do frakcií ludia ktorý v nich už boli a vedia o čom to je. Lenže je nereálne očakávať to že všetko začne fungovať automaticky dokonale a bezchybne.

Kritika ktorá tu padá (aj od Oxima aj od Huntera) je na mieste, ale bolo by od vás minimálne fér pozrieť sa chyby minulosti, zhodnotiť ich a porovnať s dneškom.

Druhý deň od prvého zavedenia školiek som počul od hráčov len to aký to bol strašný podraz a ako to reflektuje skutočné dianie vo frakciách. to nesúvisí s tým že vy ste to na neviditelnom fóre riešili. To tvdíš ty, možno to bude tvrdiť aj GM, ale je to málo presvedčivé, hlavne pre niekoho kto a toho masakru zúčastnil ako škôlkar. Mne stačilo to vidieť.

Dobre, možno sa to riešilo, ale rozhodne neverejne a hráči sa to nedozvedeli a dnes im už ťažko niečo vysvetlíš.

dnes je tu opačná situácia. Je tendencia hned všetko riešiť (verejne a to je dobré), ale nikto nedáva šancu robiť ani najmenšie chyby. to je v ostrom kontraste s tým čo sa udialo posledne. (závažná chyba už pri navrhovaní reformy pričom nejaké dôsledky pre vinníkov neboli zverejnené - holt čas ukázal ako to dopadlo...)

Som rád tomu že sa z týchto chýb druhý pokus o obnovu dvorov poučil, ale je tu určité bremeno minulosti ktoré by nemalo byť ignorované.
I believe in miracles.
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Jako zas škoda Wralla, to HK byl původně dost jakože poutač pro True. Koho by napadlo, že se nakonec nebude realizovat.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Silence píše:Jako zas škoda Wralla, to HK byl původně dost jakože poutač pro True. Koho by napadlo, že se nakonec nebude realizovat.
Nevim no, mě třeba ani nenapadlo, že by se naopak realizovalo. Nechat se nabrat do frakce a první co začít dělat, tak HKčkovat co potkám? Tak to teda potěš frakční pvp .. Zajímavé budiž i to, že se "spletl" jako jediný - jinak každému neprasení v podobě nedávání naprosto bezdůvodné věci jako je hk, příjde normální a asi nečekali na frakční refotmu jen proto, aby mohli začít hkčkovat mrtvoly s frakčním štítem.

O/CH je co pamatuju synonymem dvou věcí - bez_bezdůvodného_hk a bez_odlogu. Co už bude odlišovat frakci od coveklasickéhopvp, když ne alespoň tyhle dvě věci? Doufám nikdo nečeká nějakou masivní RP hru od frakcí (resp. od vůbec jakékoliv skupiny (navíc pvp) hráčů), protože ta se skutečně dít nebude.

Ostatně - jistě do O/CH fóra vidíš, takže nechápu, proč tu o něm píšeš, jako kdyby byl vyražen z frakce.
Nexios
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Hunter píše:
Silence píše:Jako zas škoda Wralla, to HK byl původně dost jakože poutač pro True. Koho by napadlo, že se nakonec nebude realizovat.
Nevim no, mě třeba ani nenapadlo, že by se naopak realizovalo. Nechat se nabrat do frakce a první co začít dělat, tak HKčkovat co potkám? Tak to teda potěš frakční pvp .. Zajímavé budiž i to, že se "spletl" jako jediný - jinak každému neprasení v podobě nedávání naprosto bezdůvodné věci jako je hk, příjde normální a asi nečekali na frakční refotmu jen proto, aby mohli začít hkčkovat mrtvoly s frakčním štítem.
Fakt? Jeste, ze nejsem kazdej..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

pls muzu do tru chaos?
edit: jo a jako hraju rp lamy, omg !!
Mstislav Veliky
Moderátor

Příspěvek od Mstislav Veliky »

Prozatím lock, důležité věci byly zmíněny, takže buď vstupte do frakce, případně stížnosti zasílejte leaderum na icq, protože tenhle flam a spam stejně nemá smysl.
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Order zas nabira
Přeji pěkný den!
Zamčeno