Hele než jsem to sem jen napsal, tak jsem strávil dobře hodinu psaním na mapu a ICQ.Tatka Smoula píše:To hunter a spol: Zkuste jim misto kritizovani a placani na forkach o nicem pomoct. Kritizuje se dobre udrzet na uzde O/CH neni zadna sranda.
Jinak přístup k True guildám (bohužel) dokládá například příklad z předhodinky. Hráč je nabrán do True guildy a když je mu řečeno, že má povinnost nosit příslušnou barvu róby (což nevěděl - tzn. že je nabrán do true někdo, kdo si ani nepřečetl ta nová třířádková pravidla - chápu, že se to dá těžko kontrolovat, ale tak jen tak podotýkám), tak je jeho reakce (+-) takováto: "Je nějaká frakce, kde můžu mít svojí barvu?" "Warriors, Order" "Ok, jdu Warriors."
edit: Ale jinak tedy děkuji za vůbec nějaký trest. Když už ne kick z frakce (na tři mesíce?), jak to bylo zvykem i dřív. Lepší než pumpičkou přes ohryzek no. Ovšem já bych to rk a hk rozlišil. No whatever.
--
Jinak jistě chápu, že je s tím hodně práce. Ale tak když chci pvp alespoň trochu slušné, tak první, co musí přijít je naprosto nekompromisní trestání porušení pravidel. Na tom to celé stojí a padá. Dokud lidi budou vědět, že když příjdou s dobrou výmluvou, tak nebudou potrestáni (popřípadě budou, ale naprosto směšným způsobem (jako třeba teď Wrall (ano Wralle, brečím))), tak to nikdy neskončí tak, jak to plánujete(me).
almost deflamed