Despise

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Uz jako nejsou truhlicky jo? Dyt to cela rise pak ztraci sve kouzlo a smysl... jit to 2x mag, 3x rang, 4x war umi kazdej nub...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talyn »

Nejsou, ale priste treba bude jenom jedna truhlicka kterou otevre kraft. Tohle reste v prislusnem topiku.
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucifers Angel »

Unholy- Ber Ary nedaj ani dec
GP- Bez Empa ani ránu - Od te doby co ma babu se muzete podivat na jejich dungy...nic? haha
Neche se mi to jmenovat ale opravdu to je o magovi :p kdyz neni mag -> neni dung nebo je vyleh...
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Myslim ze GP ma tolik zkusenych clenu ze tim to opravdu nebude.. Mozna by sis mel uvedomit ze ted byly svatky, takze se dungy chodit moc nemohly. ;]
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Oximus píše:Myslim ze GP ma tolik zkusenych clenu ze tim to opravdu nebude.. Mozna by sis mel uvedomit ze ted byly svatky, takze se dungy chodit moc nemohly. ;]
ale je to tak jak psal vys :( bohuzel zase nic nevis :(
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Lucifers Angel píše: GP- Bez Empa ani ránu - Od te doby co ma babu se muzete podivat na jejich dungy...nic? haha
2 slova ... jako .. tezko rict, zda ti neco reknou, co te tak posloucham, dost o tom pochybuji, ale stejne to zkusim ..
vis co to je vysoka skola ? :) ono chodit celej semestr dung za dungem a ve skole se mesice neukazat je jedna vec, ale pokud nejsi idiot, tak aspon v tom zapoctovym/zkouskovym neco udelat musis - pokud chces mit pak zas nekolik mesicu prazdniny, takze tak
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Darlok: Mno to je ale celkem jedno, proč nechodí vid. Pořád to nemění nic na faktu o nezastoupitelnosti dobrého prska, čili ono "GP- Bez Empa ani ránu".

Oximus: ;PP Víš, on se semtam dung šel, ale pouze v případě, že je onen pořád omílaný Emp do toho dungu vytáhnul. Kdyby nebyly ty Vánoce, tak snad zase napíšu něco o tom, jak se vkládáš do věci, o které si slyšel zase maximálně z GP stránek, ale v ten čas sváteční raději napíšu třeba .. třeba .. já nevim :(
Nexios
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Hunter píše:Darlok: Mno to je ale celkem jedno, proč nechodí vid. Pořád to nemění nic na faktu o nezastoupitelnosti dobrého prska, čili ono "GP- Bez Empa ani ránu".
Jako dobrej prsk urcite, ale staci kouknout do historie, chodili se kotel dungy bez Empa, kdy to prskal treba Lomb nebo Toncek, spis je to o organizatorskejch dovednosti, sam vis kdyz uz jsem neco poradal, ze jsem se u toho vzdycky tak nasr**, ze jsem rikal uz nikdy vice. Ale jako stejne tak je treba dobrej mag, tak i dobrej kler, pripadne dobrej dmg atd. Si vem, ze d2 odprska skoro kazda lamka, staci kdyz ma v parte jiny dobry lidi.
Hunter píše:Oximus: ;PP Víš, on se semtam dung šel, ale pouze v případě, že je onen pořád omílaný Emp do toho dungu vytáhnul. Kdyby nebyly ty Vánoce, tak snad zase napíšu něco o tom, jak se vkládáš do věci, o které si slyšel zase maximálně z GP stránek, ale v ten čas sváteční raději napíšu třeba .. třeba .. já nevim :(
Dobre ty :p jako jak rikam, organizacni schopnosti, to je nejvic. A taky jde o aktivitu ostatnich clenu, jenze holt to prece vi Oximus uplne nejvic no.
Přeji pěkný den!
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Pallando píše:
Hunter píše:Darlok: Mno to je ale celkem jedno, proč nechodí vid. Pořád to nemění nic na faktu o nezastoupitelnosti dobrého prska, čili ono "GP- Bez Empa ani ránu".
Jako dobrej prsk urcite, ale staci kouknout do historie, chodili se kotel dungy bez Empa, kdy to prskal treba Lomb nebo Toncek, spis je to o organizatorskejch dovednosti, sam vis kdyz uz jsem neco poradal, ze jsem se u toho vzdycky tak nasr**, ze jsem rikal uz nikdy vice. Ale jako stejne tak je treba dobrej mag, tak i dobrej kler, pripadne dobrej dmg atd. Si vem, ze d2 odprska skoro kazda lamka, staci kdyz ma v parte jiny dobry lidi.
Hunter píše:Oximus: ;PP Víš, on se semtam dung šel, ale pouze v případě, že je onen pořád omílaný Emp do toho dungu vytáhnul. Kdyby nebyly ty Vánoce, tak snad zase napíšu něco o tom, jak se vkládáš do věci, o které si slyšel zase maximálně z GP stránek, ale v ten čas sváteční raději napíšu třeba .. třeba .. já nevim :(
Dobre ty :p jako jak rikam, organizacni schopnosti, to je nejvic. A taky jde o aktivitu ostatnich clenu, jenze holt to prece vi Oximus uplne nejvic no.

Hmm me teda Toncek ani Lomb nikdy neprisli jako spatny prskove , takze furt to nic nemeni na tom, ze bez dobryho prska si Gp stale nic nezajde.
Edit: Tim se nechci navazet nejak do Gp, jen beru v potaz, ze se Gp neustale propaguje jako TOP gilda a poukazuju tim na to ze bez dobryho maga si ani 10 top lidi nic poradnyho nezajde coz je skoda.
U nas to takhle vypada porad.... mam 8 dobrejch a zkusenejch lidi nadrbanejch na dung a zajdem si h.... protoze neni po ruce dobrej mag. Naopak dobrej mag si posbira partu nic moc lidi a zajde si s nima skoro co chce coz je fuj fuj a uz by se s tim opravdu mohlo neco udelat.
Nerikam, ze se ma dat dojit 1+4 bez maga, preci jen je to teamova hra a kazdy povolani by v takovym dungu melo bejt defakto nepostradatelny, ale aspon pulka dungu by mohla bejt o skillu jinejch povolani.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Inkvizitor Dan píše:
Hmm me teda Toncek ani Lomb nikdy neprisli jako spatny prskove , takze furt to nic nemeni na tom, ze bez dobryho prska si Gp stale nic nezajde.
Edit: Tim se nechci navazet nejak do Gp, jen beru v potaz, ze se Gp neustale propaguje jako TOP gilda a poukazuju tim na to ze bez dobryho maga si ani 10 top lidi nic poradnyho nezajde coz je skoda.
U nas to takhle vypada porad.... mam 8 dobrejch a zkusenejch lidi nadrbanejch na dung a zajdem si h.... protoze neni po ruce dobrej mag. Naopak dobrej mag si posbira partu nic moc lidi a zajde si s nima skoro co chce coz je fuj fuj a uz by se s tim opravdu mohlo neco udelat.
Nerikam, ze se ma dat dojit 1+4 bez maga, preci jen je to teamova hra a kazdy povolani by v takovym dungu melo bejt defakto nepostradatelny, ale aspon pulka dungu by mohla bejt o skillu jinejch povolani.
co zapatram v pameti, sli jsme d2 parkrat a dest3 mnohokrat, kdy jsem prskal ja a dalo se to v pohode... a ja fakt nejsem zadnej top prsk :p takze jako da se i bez toho, ac to muze vypadat zajimave :p
Přeji pěkný den!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pallando píše:co zapatram v pameti, sli jsme d2 parkrat a dest3 mnohokrat, kdy jsem prskal ja a dalo se to v pohode... a ja fakt nejsem zadnej top prsk :p takze jako da se i bez toho, ac to muze vypadat zajimave :p
Škoda jen, že nikdo nezapisoval zrovinka jen ty tvoje mnohé dungy na vaše stránky. Co jsem tam tak zběžně našel, tak jedinej tebou prskanej desp a to 1+3, kdy jsi doprskával za Lomba, kterej něco ;P

Ale jinak, ono se dá bez top prska. Jen prostě top prsk ti top klidně protáhne dungem jakoukoliv výpravu, složenou klidně z lou lidí. Kdežto když máš lou prska, tak to sice dáte, když nedělá nějaký top chyby, ale je to na dýl a větší stres. Ale jinak obecně jistě - technicky není potřeba prsk, ale pouze několik zeď svitků.
Nexios
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Inkvizitor Dan píše:
U nas to takhle vypada porad.... mam 8 dobrejch a zkusenejch lidi nadrbanejch na dung a zajdem si h.... protoze neni po ruce dobrej mag. .
kdybys nevychazel, kdyz ja chodim spat:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

oni chteli dobreho maga :P
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Keeper píše:oni chteli dobreho maga :P
tebe se to nejspíš netýká :D :D :D
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

tak on je zas jeden z mála co by to možná i unekroval, ale to by pak machroval ještě víc :ppp
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

Tak lidi si zvyknou na leccos (Paroubek)
---konec citace---
dokud je to jeden drak, tak snad ok, protoze toho by 7+ dobrejch lidi uz dat melo, a pod tech 7 uz ten extrem zacina (na tomhle dungu)

samozrejme by jiny reseni bylo lepsi, ale ja se divim, ze vy se divite, protoze mne by se s tim predelavanim dungu taky nechtelo s*at mesic, a uz snad nejaky ty zkusenosti s dp resenim mate...
ouje
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Hunter píše:
Pallando píše:co zapatram v pameti, sli jsme d2 parkrat a dest3 mnohokrat, kdy jsem prskal ja a dalo se to v pohode... a ja fakt nejsem zadnej top prsk :p takze jako da se i bez toho, ac to muze vypadat zajimave :p
Škoda jen, že nikdo nezapisoval zrovinka jen ty tvoje mnohé dungy na vaše stránky. Co jsem tam tak zběžně našel, tak jedinej tebou prskanej desp a to 1+3, kdy jsi doprskával za Lomba, kterej něco ;P

Ale jinak, ono se dá bez top prska. Jen prostě top prsk ti top klidně protáhne dungem jakoukoliv výpravu, složenou klidně z lou lidí. Kdežto když máš lou prska, tak to sice dáte, když nedělá nějaký top chyby, ale je to na dýl a větší stres. Ale jinak obecně jistě - technicky není potřeba prsk, ale pouze několik zeď svitků.
tj pekne ale z lou prskom nechce nikto chodit bo kazdy sa boji nechat ekvip v dungu ked prsk zalami (a skupina na to tez)
edit: ale ono je to vlastne ejdno ked uz i tak neni s kym hrat a sotva uz dakedy bude
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

To kdysi slibovane 5. patro se uz nebude konat? :(
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Ducky píše:To kdysi slibovane 5. patro se uz nebude konat? :(
Nejspis ty prostory pouzijeme na nejake jine dungy... nejakou novou nezdolatelnou metu by to chtelo :p
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

proc v D4 to hazi na sachovnici na jedno policko kdyz se na nem nesmi stat ? v podstate nas v tom Podporujete kdyz gaty nerozhazujou po mistosti ....
Odpovědět