Despise
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
2 slova ... jako .. tezko rict, zda ti neco reknou, co te tak posloucham, dost o tom pochybuji, ale stejne to zkusim ..Lucifers Angel píše: GP- Bez Empa ani ránu - Od te doby co ma babu se muzete podivat na jejich dungy...nic? haha
vis co to je vysoka skola ?

- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Darlok: Mno to je ale celkem jedno, proč nechodí vid. Pořád to nemění nic na faktu o nezastoupitelnosti dobrého prska, čili ono "GP- Bez Empa ani ránu".
Oximus: ;PP Víš, on se semtam dung šel, ale pouze v případě, že je onen pořád omílaný Emp do toho dungu vytáhnul. Kdyby nebyly ty Vánoce, tak snad zase napíšu něco o tom, jak se vkládáš do věci, o které si slyšel zase maximálně z GP stránek, ale v ten čas sváteční raději napíšu třeba .. třeba .. já nevim
Oximus: ;PP Víš, on se semtam dung šel, ale pouze v případě, že je onen pořád omílaný Emp do toho dungu vytáhnul. Kdyby nebyly ty Vánoce, tak snad zase napíšu něco o tom, jak se vkládáš do věci, o které si slyšel zase maximálně z GP stránek, ale v ten čas sváteční raději napíšu třeba .. třeba .. já nevim

Nexios
Jako dobrej prsk urcite, ale staci kouknout do historie, chodili se kotel dungy bez Empa, kdy to prskal treba Lomb nebo Toncek, spis je to o organizatorskejch dovednosti, sam vis kdyz uz jsem neco poradal, ze jsem se u toho vzdycky tak nasr**, ze jsem rikal uz nikdy vice. Ale jako stejne tak je treba dobrej mag, tak i dobrej kler, pripadne dobrej dmg atd. Si vem, ze d2 odprska skoro kazda lamka, staci kdyz ma v parte jiny dobry lidi.Hunter píše:Darlok: Mno to je ale celkem jedno, proč nechodí vid. Pořád to nemění nic na faktu o nezastoupitelnosti dobrého prska, čili ono "GP- Bez Empa ani ránu".
Dobre ty :p jako jak rikam, organizacni schopnosti, to je nejvic. A taky jde o aktivitu ostatnich clenu, jenze holt to prece vi Oximus uplne nejvic no.Hunter píše:Oximus: ;PP Víš, on se semtam dung šel, ale pouze v případě, že je onen pořád omílaný Emp do toho dungu vytáhnul. Kdyby nebyly ty Vánoce, tak snad zase napíšu něco o tom, jak se vkládáš do věci, o které si slyšel zase maximálně z GP stránek, ale v ten čas sváteční raději napíšu třeba .. třeba .. já nevim
Přeji pěkný den!
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pallando píše:Jako dobrej prsk urcite, ale staci kouknout do historie, chodili se kotel dungy bez Empa, kdy to prskal treba Lomb nebo Toncek, spis je to o organizatorskejch dovednosti, sam vis kdyz uz jsem neco poradal, ze jsem se u toho vzdycky tak nasr**, ze jsem rikal uz nikdy vice. Ale jako stejne tak je treba dobrej mag, tak i dobrej kler, pripadne dobrej dmg atd. Si vem, ze d2 odprska skoro kazda lamka, staci kdyz ma v parte jiny dobry lidi.Hunter píše:Darlok: Mno to je ale celkem jedno, proč nechodí vid. Pořád to nemění nic na faktu o nezastoupitelnosti dobrého prska, čili ono "GP- Bez Empa ani ránu".
Dobre ty :p jako jak rikam, organizacni schopnosti, to je nejvic. A taky jde o aktivitu ostatnich clenu, jenze holt to prece vi Oximus uplne nejvic no.Hunter píše:Oximus: ;PP Víš, on se semtam dung šel, ale pouze v případě, že je onen pořád omílaný Emp do toho dungu vytáhnul. Kdyby nebyly ty Vánoce, tak snad zase napíšu něco o tom, jak se vkládáš do věci, o které si slyšel zase maximálně z GP stránek, ale v ten čas sváteční raději napíšu třeba .. třeba .. já nevim
Hmm me teda Toncek ani Lomb nikdy neprisli jako spatny prskove , takze furt to nic nemeni na tom, ze bez dobryho prska si Gp stale nic nezajde.
Edit: Tim se nechci navazet nejak do Gp, jen beru v potaz, ze se Gp neustale propaguje jako TOP gilda a poukazuju tim na to ze bez dobryho maga si ani 10 top lidi nic poradnyho nezajde coz je skoda.
U nas to takhle vypada porad.... mam 8 dobrejch a zkusenejch lidi nadrbanejch na dung a zajdem si h.... protoze neni po ruce dobrej mag. Naopak dobrej mag si posbira partu nic moc lidi a zajde si s nima skoro co chce coz je fuj fuj a uz by se s tim opravdu mohlo neco udelat.
Nerikam, ze se ma dat dojit 1+4 bez maga, preci jen je to teamova hra a kazdy povolani by v takovym dungu melo bejt defakto nepostradatelny, ale aspon pulka dungu by mohla bejt o skillu jinejch povolani.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
co zapatram v pameti, sli jsme d2 parkrat a dest3 mnohokrat, kdy jsem prskal ja a dalo se to v pohode... a ja fakt nejsem zadnej top prsk :p takze jako da se i bez toho, ac to muze vypadat zajimave :pInkvizitor Dan píše:
Hmm me teda Toncek ani Lomb nikdy neprisli jako spatny prskove , takze furt to nic nemeni na tom, ze bez dobryho prska si Gp stale nic nezajde.
Edit: Tim se nechci navazet nejak do Gp, jen beru v potaz, ze se Gp neustale propaguje jako TOP gilda a poukazuju tim na to ze bez dobryho maga si ani 10 top lidi nic poradnyho nezajde coz je skoda.
U nas to takhle vypada porad.... mam 8 dobrejch a zkusenejch lidi nadrbanejch na dung a zajdem si h.... protoze neni po ruce dobrej mag. Naopak dobrej mag si posbira partu nic moc lidi a zajde si s nima skoro co chce coz je fuj fuj a uz by se s tim opravdu mohlo neco udelat.
Nerikam, ze se ma dat dojit 1+4 bez maga, preci jen je to teamova hra a kazdy povolani by v takovym dungu melo bejt defakto nepostradatelny, ale aspon pulka dungu by mohla bejt o skillu jinejch povolani.
Přeji pěkný den!
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Škoda jen, že nikdo nezapisoval zrovinka jen ty tvoje mnohé dungy na vaše stránky. Co jsem tam tak zběžně našel, tak jedinej tebou prskanej desp a to 1+3, kdy jsi doprskával za Lomba, kterej něco ;PPallando píše:co zapatram v pameti, sli jsme d2 parkrat a dest3 mnohokrat, kdy jsem prskal ja a dalo se to v pohode... a ja fakt nejsem zadnej top prsk :p takze jako da se i bez toho, ac to muze vypadat zajimave :p
Ale jinak, ono se dá bez top prska. Jen prostě top prsk ti top klidně protáhne dungem jakoukoliv výpravu, složenou klidně z lou lidí. Kdežto když máš lou prska, tak to sice dáte, když nedělá nějaký top chyby, ale je to na dýl a větší stres. Ale jinak obecně jistě - technicky není potřeba prsk, ale pouze několik zeď svitků.
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak lidi si zvyknou na leccos (Paroubek)
---konec citace---
dokud je to jeden drak, tak snad ok, protoze toho by 7+ dobrejch lidi uz dat melo, a pod tech 7 uz ten extrem zacina (na tomhle dungu)
samozrejme by jiny reseni bylo lepsi, ale ja se divim, ze vy se divite, protoze mne by se s tim predelavanim dungu taky nechtelo s*at mesic, a uz snad nejaky ty zkusenosti s dp resenim mate...
ouje
---konec citace---
dokud je to jeden drak, tak snad ok, protoze toho by 7+ dobrejch lidi uz dat melo, a pod tech 7 uz ten extrem zacina (na tomhle dungu)
samozrejme by jiny reseni bylo lepsi, ale ja se divim, ze vy se divite, protoze mne by se s tim predelavanim dungu taky nechtelo s*at mesic, a uz snad nejaky ty zkusenosti s dp resenim mate...
ouje
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tj pekne ale z lou prskom nechce nikto chodit bo kazdy sa boji nechat ekvip v dungu ked prsk zalami (a skupina na to tez)Hunter píše:Škoda jen, že nikdo nezapisoval zrovinka jen ty tvoje mnohé dungy na vaše stránky. Co jsem tam tak zběžně našel, tak jedinej tebou prskanej desp a to 1+3, kdy jsi doprskával za Lomba, kterej něco ;PPallando píše:co zapatram v pameti, sli jsme d2 parkrat a dest3 mnohokrat, kdy jsem prskal ja a dalo se to v pohode... a ja fakt nejsem zadnej top prsk :p takze jako da se i bez toho, ac to muze vypadat zajimave :p
Ale jinak, ono se dá bez top prska. Jen prostě top prsk ti top klidně protáhne dungem jakoukoliv výpravu, složenou klidně z lou lidí. Kdežto když máš lou prska, tak to sice dáte, když nedělá nějaký top chyby, ale je to na dýl a větší stres. Ale jinak obecně jistě - technicky není potřeba prsk, ale pouze několik zeď svitků.
edit: ale ono je to vlastne ejdno ked uz i tak neni s kym hrat a sotva uz dakedy bude
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni