Covetous
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Vcera nas kopla gate z nej k nekomu do baraku. Tak se to resilo s Baltem a jeste jednim GMkem. Psali to do hry, ze to zavirali a je to napsane i tu, ze s tim neco tvorili: http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=relnotes
jo uz to funguje tak sem ho vratil back.Rampa McKvak píše:Vcera nas kopla gate z nej k nekomu do baraku. Tak se to resilo s Baltem a jeste jednim GMkem. Psali to do hry, ze to zavirali a je to napsane i tu, ze s tim neco tvorili: http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=relnotes
Re: Covetous
Jdu si trošku poplakat, protože mi příjde smutný, jak každá místnost s draky musí být prošpikovaná ort ploškama. To vám ten necr tak strašně vadí? Mu to kouzlo z toho dead booku seberte a máte to 
Chápu to v pride jakožto těžkým dungu, tady ta místnost mi příjde dost těžká i bez toho, ale to je asi jen můj názor
Popřípadě, aby to ortovalo jen zvedlý draky asi nejde co? Dneska sem se tam celkem dost rozčiloval když sem nebyl schopnej zasumit ani jednoho pitomýho draka zpoza zdi když sem tam přežil z celé výpravy téměř sám...to jen na vysvětlenou proč brečím až teď :p

Chápu to v pride jakožto těžkým dungu, tady ta místnost mi příjde dost těžká i bez toho, ale to je asi jen můj názor

Popřípadě, aby to ortovalo jen zvedlý draky asi nejde co? Dneska sem se tam celkem dost rozčiloval když sem nebyl schopnej zasumit ani jednoho pitomýho draka zpoza zdi když sem tam přežil z celé výpravy téměř sám...to jen na vysvětlenou proč brečím až teď :p
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dá se to tam projít okolo, ikdyž je tam místo, kde je lajna ort pastí, ale dá se to poslat přes kameny druhou stranou.
Spíš je pruda předělaný ten port od draků na plošku k Frantovi, který už to nebere sumy.
Spíš je pruda předělaný ten port od draků na plošku k Frantovi, který už to nebere sumy.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Kutik:
to odvolas
Alex:
tak ja su du tady postěžovat, s tím pavoučím kloboukem v cove je ten drop zamotků tak nízko, že kdyby se to o malinko eště snížilo tak je to na nule, proste hrůza vubec to nepadá možná by to chtělo teda vykompenzovat když byl ořezanej abot kvůli tomu, tak aby to aspoň trochu padalo ...
Mě se nezdá.. 2x co sem ten quest měl, tak jednou mi padl jeden a podruhé dva zámotky a to podotýkám bez harvení. Možná si měl jenom smůlu.
no za celou noc nam padli 3x :p no zatim pokracujem tak uvidime :p
za 9 hodin harweni 4 zamotky? zajimaly by me vase nazory jestli je to hodne nebo malo 

bejt to solo quest tak do 30min to je furt fajn, ty dve hodiny pro skupinku je np celkemKentak píše:za 9 hodin harweni 4 zamotky? zajimaly by me vase nazory jestli je to hodne nebo malo
no kdys si vemu ze to tam za paladina vymlatil cely sam krom abota ....
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ber to tak, že Wizzy má jen jednu míru a to sólo míru, a když mu nejde něco sólo, tak houby zle 

-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Helou,
chtel bych se zeptat, zda-li by nebylo mozne trochu domyslet mistnost s Lich kingem a queenou... Vsechno je v pohode az do doby, nez vas predbehne mala skupina lidi co si dou odpalit cloaky na knightky a kopnou z tama... Potom tam prijde vetsi skupina, natesena na prijemnej vecer, vsechno je respnuty az na ty dva liche... po docela dlouhe dobe se respne jeden (king v mem pripade), zabije se a dvere nejdou otevrit...tak cekame dal, docela dlouhou dobu nez se respne queena...zabijem i queenu, ale co to oko me modrave nevidi, dvere nejdou otevrit
Nezbyva tedy nez kopnout, rict ahoj rytirovi Gwendolynovi a resit co se pujde jinyho... 
Co takhle presunout to npc nekam, kde by tak neprekazel..?
chtel bych se zeptat, zda-li by nebylo mozne trochu domyslet mistnost s Lich kingem a queenou... Vsechno je v pohode az do doby, nez vas predbehne mala skupina lidi co si dou odpalit cloaky na knightky a kopnou z tama... Potom tam prijde vetsi skupina, natesena na prijemnej vecer, vsechno je respnuty az na ty dva liche... po docela dlouhe dobe se respne jeden (king v mem pripade), zabije se a dvere nejdou otevrit...tak cekame dal, docela dlouhou dobu nez se respne queena...zabijem i queenu, ale co to oko me modrave nevidi, dvere nejdou otevrit

Mě ted nejvíc trápí, že můj nejoblíbenější dung je ted díky těm knightak obsazenej vim byli tam i dřív ale nebyli specializovany palové chtěl sem jít 4* a 4* obsazeno
To je osetreni kvuli PK. Diky Queene se Covetous neda dobihat, takze pokud se snizi resp Queeny, zvysi se riziko pojezdu..Farwik píše:Helou,
chtel bych se zeptat, zda-li by nebylo mozne trochu domyslet mistnost s Lich kingem a queenou... Vsechno je v pohode az do doby, nez vas predbehne mala skupina lidi co si dou odpalit cloaky na knightky a kopnou z tama... Potom tam prijde vetsi skupina, natesena na prijemnej vecer, vsechno je respnuty az na ty dva liche... po docela dlouhe dobe se respne jeden (king v mem pripade), zabije se a dvere nejdou otevrit...tak cekame dal, docela dlouhou dobu nez se respne queena...zabijem i queenu, ale co to oko me modrave nevidi, dvere nejdou otevritNezbyva tedy nez kopnout, rict ahoj rytirovi Gwendolynovi a resit co se pujde jinyho...
To vim, prave proto, by se to npc melo dat nekam jinamWrall Nightmare píše: To je osetreni kvuli PK. Diky Queene se Covetous neda dobihat, takze pokud se snizi resp Queeny, zvysi se riziko pojezdu..