Necromancer

Odpovědět
Hybernatus
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hybernatus »

Castian píše:dohladaj si to v novinkach/scriptovnych novinkach a porovnaj s ostanymi povolaniami, potom myslim ze sa tvoja otazka zodpoveda. Egal: skillcup pre tento skill bol znizovany na hodnotu 15 aby sa zabranilo odhidovaniu priser a hracov niekolko obrazoviek od seba. Max je 18 a to u ranga tak je tych 15 u negra akurat.
Tak to potom jo o tom jsem nevěděl. Díky za objasnění
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Dnes pri nasadeni buckleru of invulnerability mi zvysilo armor +1. Myslim ze to je bug. Mal som na sebe +25 necro komplet, +20 necro robu a +25 topanky. Zatial som si nepovsimol ze by sa mi to stalo ale u necra by to nemalo pridavat ziaden armor. Ak sa mylim tak ma opravte. Ked som si dal dole nejake kosti alebo boty tak mi buckler amor uz nepridaval.
Napisal som Page.

EDIT: je to normalne, ked mi pri nasadeni a zosadeni buckleru zozere stamku?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Castian píše: EDIT: je to normalne, ked mi pri nasadeni a zosadeni buckleru zozere stamku?
Bohužel ano, je to normální. Dělá to každá část co přidává dexteritu. Je to záměr, ač si už nejsem sto vybavit přesný důvod. Možná možnost procházet přes ostatní když si sundáš pár částí zbroje..
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Silence píše:
Castian píše: EDIT: je to normalne, ked mi pri nasadeni a zosadeni buckleru zozere stamku?
Bohužel ano, je to normální. Dělá to každá část co přidává dexteritu. Je to záměr, ač si už nejsem sto vybavit přesný důvod. Možná možnost procházet přes ostatní když si sundáš pár částí zbroje..
jo, pac slo nekoho projit, sundat cast zbroje (=dorovnat stamku) a projit dalsiho, takze bez pouziti TR si prosel XY lidi, coz nebylo chtene
Přeji pěkný den!
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Pallando píše:jo, pac slo nekoho projit, sundat cast zbroje (=dorovnat stamku) a projit dalsiho, takze bez pouziti TR si prosel XY lidi, coz nebylo chtene
to ti ludia uz nevedia ako sa maju normalne bavit? :roll:
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Castian píše: to ti ludia uz nevedia ako sa maju normalne bavit? :roll:
co jde zneuzit se zneuzivat bude dokud to nekdo nezatrhne (viz bandy bug, frdata, hide, speedhack atd)

... Vision vs Speech test ...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Castian píše:Dnes pri nasadeni buckleru of invulnerability mi zvysilo armor +1. Myslim ze to je bug. Mal som na sebe +25 necro komplet, +20 necro robu a +25 topanky. Zatial som si nepovsimol ze by sa mi to stalo ale u necra by to nemalo pridavat ziaden armor. Ak sa mylim tak ma opravte. Ked som si dal dole nejake kosti alebo boty tak mi buckler amor uz nepridaval.
Napisal som Page.
Jeden kamarad mi rikal, ze buckler na negrovy obcas buguje tim ze se sem tam povede hlaska: You parry the blow coz by se negrovy bez skillu parrying stavat nemelo. Nemuze to +1 ar byt tim ze nerealna hodnota skillu ti stoupne a nez se zas zarovna tak to koule bere? Myslim ze stejne tak to funguje u klera kdyz lockpikuje mapku... nereal skill stoupa a trva nakou dobu nez se zas zarovna na 0.... Pokud je to nesmysl tak se omlouvam.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

No, i při 0 skillu ten skill pořád máš + bonus do nereal ze statů - takže možnost odrazit štítem je, pouze ta pravděpodobnost je extrémně malá... Více na: http://www.cs.rit.edu/%7Edjr7581/view.php?file=randbell. A tohle přesně souvisí s tím, že i se skillem 100+ fizzneš...
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

nako nam to u necra buglo :oops: Staci iba +25 komplet na kuzlenie demilicha. asi treba opravit
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

ad štít:
armor sa odvíja aj od dexterity. zvýšenie dexu môže nepriamo ovplyvniť aj ar. buď bug alebo spherovina.
I believe in miracles.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Mir píše:ad štít:
armor sa odvíja aj od dexterity. zvýšenie dexu môže nepriamo ovplyvniť aj ar. buď bug alebo spherovina.
je to bug, skusal som to rozmym sposobom kombinovat, napriklad aj potion na agility ale vdaka tomu mi nepridaval buckler amor ked som si dal dole jednu +25 cast....podla vyjadrenia gm je to prkotina...hlupost ktoru netreba sledovat
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Castian píše:nako nam to u necra buglo :oops: Staci iba +25 komplet na kuzlenie demilicha. asi treba opravit
Skutečně to buglo. Něco nám ze script smázlo jednu nulu :o).
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Burzum
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Necromancy = 0

Příspěvek od Burzum »

Rozehrál jsem nekra a yoko mi ukazuje, že mám skill necromancy na hodnotě nula a ve skillech nemám necro vůbec. Tabulka u povolání ale ukazuje, že má nekro mít počáteční hodnotu necromancy na 25. Jak to tedy je? Předem díky za objasnění.
Cthulhu Fhtagn!
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Necromancy = 0

Příspěvek od Reginald »

Burzum píše:Rozehrál jsem nekra a yoko mi ukazuje, že mám skill necromancy na hodnotě nula a ve skillech nemám necro vůbec. Tabulka u povolání ale ukazuje, že má nekro mít počáteční hodnotu necromancy na 25. Jak to tedy je? Předem díky za objasnění.
přesné informace o % tvého necromancy skillu ti ukazuje tvá Book of the Dead...(spodní část knihy)
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

prava hodnota skillu sa ti v yoku ukaze ak sa jeho hodnota zmeni. To znamena staci nasadit alebo sundat nejaky nekro armor, ktory ti pridava necromancy.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak dodávám, ze v obyc liche komplu,+5 deathkou mi +1 heater, drevo kite davaj +1 ar...pokud nemam magicky botky...
Thao
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thao »

Je chtěno aby se sum ze svitku kdyz je vykasten po skeleton warovi,stal skel warr neslysici na sve ctihodne jmenko ?
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Je to chtěno ;)

Summy moc neposlouchají, když je v blízkosti něco (může to být potvora ale i summon jiného necra) co se jmenuje stejně, anebo podobně..
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

prikaz all kill funguje iba na posledneho vykuzleneho sumona. UO je ale divne v tom, ak si vykuzlis skeleton warriora a hned zatym skeletona z kuzla kal nox mani, tak prikaz "skeleton warrior kill" bude fungovat iba na toho obycajneho skeletona. Hold nerozoznava to podla mena ale podla grafiky.... takych pripadov mas potom viac....
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Castian píše:prikaz all kill funguje iba na posledneho vykuzleneho sumona. UO je ale divne v tom, ak si vykuzlis skeleton warriora a hned zatym skeletona z kuzla kal nox mani, tak prikaz "skeleton warrior kill" bude fungovat iba na toho obycajneho skeletona. Hold nerozoznava to podla mena ale podla grafiky.... takych pripadov mas potom viac....
nepouzivam prikazy " skeleeton warrior kill" a podobne a nemam s tim vubec problem ze by me sumy neposlouchaly
Odpovědět