Tak to potom jo o tom jsem nevěděl. Díky za objasněníCastian píše:dohladaj si to v novinkach/scriptovnych novinkach a porovnaj s ostanymi povolaniami, potom myslim ze sa tvoja otazka zodpoveda. Egal: skillcup pre tento skill bol znizovany na hodnotu 15 aby sa zabranilo odhidovaniu priser a hracov niekolko obrazoviek od seba. Max je 18 a to u ranga tak je tych 15 u negra akurat.
Necromancer
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Dnes pri nasadeni buckleru of invulnerability mi zvysilo armor +1. Myslim ze to je bug. Mal som na sebe +25 necro komplet, +20 necro robu a +25 topanky. Zatial som si nepovsimol ze by sa mi to stalo ale u necra by to nemalo pridavat ziaden armor. Ak sa mylim tak ma opravte. Ked som si dal dole nejake kosti alebo boty tak mi buckler amor uz nepridaval.
Napisal som Page.
EDIT: je to normalne, ked mi pri nasadeni a zosadeni buckleru zozere stamku?
Napisal som Page.
EDIT: je to normalne, ked mi pri nasadeni a zosadeni buckleru zozere stamku?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
jo, pac slo nekoho projit, sundat cast zbroje (=dorovnat stamku) a projit dalsiho, takze bez pouziti TR si prosel XY lidi, coz nebylo chteneSilence píše:Bohužel ano, je to normální. Dělá to každá část co přidává dexteritu. Je to záměr, ač si už nejsem sto vybavit přesný důvod. Možná možnost procházet přes ostatní když si sundáš pár částí zbroje..Castian píše: EDIT: je to normalne, ked mi pri nasadeni a zosadeni buckleru zozere stamku?
Přeji pěkný den!
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jeden kamarad mi rikal, ze buckler na negrovy obcas buguje tim ze se sem tam povede hlaska: You parry the blow coz by se negrovy bez skillu parrying stavat nemelo. Nemuze to +1 ar byt tim ze nerealna hodnota skillu ti stoupne a nez se zas zarovna tak to koule bere? Myslim ze stejne tak to funguje u klera kdyz lockpikuje mapku... nereal skill stoupa a trva nakou dobu nez se zas zarovna na 0.... Pokud je to nesmysl tak se omlouvam.Castian píše:Dnes pri nasadeni buckleru of invulnerability mi zvysilo armor +1. Myslim ze to je bug. Mal som na sebe +25 necro komplet, +20 necro robu a +25 topanky. Zatial som si nepovsimol ze by sa mi to stalo ale u necra by to nemalo pridavat ziaden armor. Ak sa mylim tak ma opravte. Ked som si dal dole nejake kosti alebo boty tak mi buckler amor uz nepridaval.
Napisal som Page.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No, i při 0 skillu ten skill pořád máš + bonus do nereal ze statů - takže možnost odrazit štítem je, pouze ta pravděpodobnost je extrémně malá... Více na: http://www.cs.rit.edu/%7Edjr7581/view.php?file=randbell. A tohle přesně souvisí s tím, že i se skillem 100+ fizzneš...
podpis v rozporu s pravidly fora :D
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
je to bug, skusal som to rozmym sposobom kombinovat, napriklad aj potion na agility ale vdaka tomu mi nepridaval buckler amor ked som si dal dole jednu +25 cast....podla vyjadrenia gm je to prkotina...hlupost ktoru netreba sledovatMir píše:ad štít:
armor sa odvíja aj od dexterity. zvýšenie dexu môže nepriamo ovplyvniť aj ar. buď bug alebo spherovina.
Necromancy = 0
Rozehrál jsem nekra a yoko mi ukazuje, že mám skill necromancy na hodnotě nula a ve skillech nemám necro vůbec. Tabulka u povolání ale ukazuje, že má nekro mít počáteční hodnotu necromancy na 25. Jak to tedy je? Předem díky za objasnění.
Cthulhu Fhtagn!
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Necromancy = 0
přesné informace o % tvého necromancy skillu ti ukazuje tvá Book of the Dead...(spodní část knihy)Burzum píše:Rozehrál jsem nekra a yoko mi ukazuje, že mám skill necromancy na hodnotě nula a ve skillech nemám necro vůbec. Tabulka u povolání ale ukazuje, že má nekro mít počáteční hodnotu necromancy na 25. Jak to tedy je? Předem díky za objasnění.
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
prikaz all kill funguje iba na posledneho vykuzleneho sumona. UO je ale divne v tom, ak si vykuzlis skeleton warriora a hned zatym skeletona z kuzla kal nox mani, tak prikaz "skeleton warrior kill" bude fungovat iba na toho obycajneho skeletona. Hold nerozoznava to podla mena ale podla grafiky.... takych pripadov mas potom viac....
nepouzivam prikazy " skeleeton warrior kill" a podobne a nemam s tim vubec problem ze by me sumy neposlouchalyCastian píše:prikaz all kill funguje iba na posledneho vykuzleneho sumona. UO je ale divne v tom, ak si vykuzlis skeleton warriora a hned zatym skeletona z kuzla kal nox mani, tak prikaz "skeleton warrior kill" bude fungovat iba na toho obycajneho skeletona. Hold nerozoznava to podla mena ale podla grafiky.... takych pripadov mas potom viac....