Domovní port
Domovní port
Mám problém,
jako guilda sem jsme koupily a proportovaly barák 97 a 221
Při průchodu gejtou se mi doslova sekne client ... třeba na 10 sekund zamrzne jak na yoku asistu tak holý cliet a nedělá to jen mě ale všem. Ale dělá to jen tato gate u jich problém nemám.
ale nědky to jde normálně ... divné
jako guilda sem jsme koupily a proportovaly barák 97 a 221
Při průchodu gejtou se mi doslova sekne client ... třeba na 10 sekund zamrzne jak na yoku asistu tak holý cliet a nedělá to jen mě ale všem. Ale dělá to jen tato gate u jich problém nemám.
ale nědky to jde normálně ... divné
Re: Domovní port
To nám(nebo jen mě) dělají obě gaty co máme v guildě, vždycky sem sesedl z koně nebo s něčím pohnul v baťohu a přemístil sem se
ale nevím jestli je t stejnéj problém 

- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nam to delaji vsechny tri porty co mame do hradu a z hradu, nedela to pravidelne. Myslim, ze uz se na to nekdo koukal a nevyresilo se to. Kdyz se da resend tak se to odsekne. (takhle vyjmecne se snad resend muze, myslim ze nam to dokonce tak pred rokem a pul doporucilo nejake gm)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
oki vtom příadě se pak dohodnem na znížení počtů itemů v těch domech ...Deacon Frost píše:Jestli je to do Trinu vedle nás, tak nám to tam dělá též. Jsou tam dva velké, třípatrové domy. Logni si sphere clienta, vypni static a mrkni, kolik tam toho je.
Jinak pomáhá to co psal už Bazil.
prodiskutuji to s tebou pak na ICQ ...
lidí díky za help.
Nam u v guilde dela u Gate taky jak psal Bazil. Asi to bude itemama pac nekdy to portne normalne ale ruku bych za to do ohne nedal. Jiny porty co jsou udelany jako plosky a ne gate fungujou normalne. Ale kdyz skocim do gate vzdy je treba pohnout itemem v batohu pak to portne.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Tak podle mě to možna trochu vice zatiži spheru kdyby to třeba nahazel do pytliku a nemel bordel na zemi všechno všude rozházené tak možná ulehčí, avšak nejsem znalec
tak že tohle bylo jenom teoretické 

Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Nam to třeba ale určo dělá gate protože v yewu a maginu kde nemáme skoro nic prazdný skoro tak to zalagne a z hradu plosky nebo z trinu plosky funguji krasne a tam je určo víc itemu... a kdyz si to vezmu tak v hradu mame 2x plosky a 1xgate ta gate to zalagne ale plosky ne.... takze v itemech bych to taky nevidel
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jde o pocet itemu v cilove oblasti :pPetysek píše:Nam to třeba ale určo dělá gate protože v yewu a maginu kde nemáme skoro nic prazdný skoro tak to zalagne a z hradu plosky nebo z trinu plosky funguji krasne a tam je určo víc itemu... a kdyz si to vezmu tak v hradu mame 2x plosky a 1xgate ta gate to zalagne ale plosky ne.... takze v itemech bych to taky nevidel
Nicmene jak to tak posloucham, tak az si najdu chvilku, tak obeham mesta a spocitam to
Ikdyby tak porad mame gate z maginu do hradu z hradu do maginu - obe lagujiAnansi píše: Jde o pocet itemu v cilove oblasti :p
plosku z trinu do hradu z hradu do trinu - nelaguji
plosku z hradu do yewu gate z yewu do hradu - laguje gate ploska je ok...
kdyby v cilovy oblasti tak by lagovala i ta ploska z trinu do hradu ktera nelaguje
a jednodusi reseni nez resend jen cimkoliv hnout