Rename

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Tharr
Orc Writer
Orc Writer

Rename

Příspěvek od Tharr »

šlo by požádat o rename postavy?
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

oficialne ne, jedine ze by si si vymyslel padny dovod a riesil to po icq
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Pádný důvod = jiná postava shodného jména ještě z dob minulých nebo jméno proti pravidlům... nic jiného dostatečně pádného mě snad ani nenapadá. Snad ještě překlep při zakládání postavy, ten také opravíme. A i v těchto případech tě přejmenujeme pouze na jméno podobné či přidáme číslovku a podobně.
A není třeba řešit to po ICQ, stačí page s ID postavy, tímto pádným důvodem a novým jménem. Např. "Prejmenovani ID xxxx, duplicitni jmeno, nove jmeno xxxx".
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

pls lock and me del
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Neslo by to zavést do ceníku úprav treba za sochu?
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Inkless

Příspěvek od Klarka »

upravit jmeno za sochu ... proc ne.. ale prejmenovat za sochu imho ne..

prejmenovat postavu by proste nemelo byt vubec mozne..
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Hmm, možná kdyby to bylo hodně drahý... nakonec proč ne, ale leda že by se to někde evidovalo, tyhle změny, aby si nemohlo notorické prase našetřit na změnu jména a pak začínat s rádoby čistým štítem. Ale to je zas víc práce navíc a tak je mnohem jednodušší nechat to tak, jak to je a donutit lidi trochu myslet, než si vytvoří novou postavu. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Náhodou, nezměnili někdy gm jméno Ganja man na Trávníkář? .p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Prafotr Morava píše:Náhodou, nezměnili někdy gm jméno Ganja man na Trávníkář? .p
Jo, a Digitus in rectum na Prst v nose ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Sofia píše:Snad ještě překlep při zakládání postavy, ten také jmeno xxxx".
Dalo by se považovat za překlep, když chci vytvořit postavu s apostrofem, ale při jejím vytvoření to pak udělá ošklivou věc, že se z apostrofu stane podtržítko?
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Jména se upravovat určitě nebudou ani za sochy (mluvím za sebe pouze) ... a to proto že každá postava s určitým jménem si buduje od začátku svého hraní jistou pozici v celé herní komunitě. A podle toho jak se chová si vybuduje svoji pověst a tu pak mezi ostatními hráči má. Přejmenováváním by docházelo ke ztrátě této vybudované pověsti a možnosti skrývání se prasátek za nová jména.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Galadriel
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galadriel »

Edail píše:Jména se upravovat určitě nebudou ani za sochy (mluvím za sebe pouze) ... a to proto že každá postava s určitým jménem si buduje od začátku svého hraní jistou pozici v celé herní komunitě. A podle toho jak se chová si vybuduje svoji pověst a tu pak mezi ostatními hráči má. Přejmenováváním by docházelo ke ztrátě této vybudované pověsti a možnosti skrývání se prasátek za nová jména.
Na DP si buduje pověst hráč, ne postava. A z toho jak se oháníte tím, že by se renamem schovávaly prasata, mám pocit, že jste prase ve hře snad nepotkali. Jsou prasata typu nb craft co garduje v cove, pro toho je VŽDY levnější a jednodušší zapnout na tři hoďky makro v nb dole, než shánět sochu (druhá věc je že mu rename proti delu a banu stejně nepomůže). A druhá skupina prasat, ta která by teoreticky mohla zneužít systém renamu za soch, jsou práskači a svině v guildách, kdy je prasetem vždycky hráč, ne postava. Pokud někdo máte opravdu racionální důvod, proč nepřejmenovávat, tak mi ho prosím sdělte. Náročnost na čas GM je v poměru socha za 30 sec času GM IMO v pohodě.
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Tak mi prosímtě Galadriel řekni jak poznáš tohle:

hráč A ti napráská pár výprav ty na to přijdeš a už se mu nikdy neozveš ... on si za pojezdy nechá změnit jméno a změní si icq a zase za tebou přijde a zase napráská pár výprav.

Opravdu mi řekni jak poznáš že hráč A ovládá i tu druhou postavu? Jsi jasnovidec? Ale jinak jo no pověst si dělá hráč a tu identitu je v současné době náramně těžké změnit :D Ještě nějaký přihlouplý post s žádostí racionálního vysvětlení i když jsi ho už obdržel?
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

Edail píše:rename nebude...
mno nevim ono neni rename jako rename....

ono přejmenovat PIGa na Chlíva je v celku slušná změna
jména, ale při drobném přejmenování Prasáák na Prasák
by taky nikomu ruka neupadla a kdyby se to někam napsalo, tak by se těžko někdho schoval za jinou identitu
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Edail píše:Tak mi prosímtě Galadriel řekni jak poznáš tohle:

hráč A ti napráská pár výprav ty na to přijdeš a už se mu nikdy neozveš ... on si za pojezdy nechá změnit jméno a změní si icq a zase za tebou přijde a zase napráská pár výprav.

Opravdu mi řekni jak poznáš že hráč A ovládá i tu druhou postavu? Jsi jasnovidec? Ale jinak jo no pověst si dělá hráč a tu identitu je v současné době náramně těžké změnit :D Ještě nějaký přihlouplý post s žádostí racionálního vysvětlení i když jsi ho už obdržel?
Dalsi sekci na webu kde by byli evidovany vsechny zmeny nicku (ono by jich pri cene 1 socha zas tolik nebylo).
Svatý bojovník bez víry
Galadriel
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galadriel »

Edail píše:Tak mi prosímtě Galadriel řekni jak poznáš tohle:

Tak pokud bych chtěl, tak můžu zjistit, že si změnil ICQ. To, kde si nerozumíme, je to, že vysoká cena typu sochy, je pro 99,9% prasat dostatečně vysoká, aby si tu postavu radši vytrénovali znova (a nebo spíš jen znova vykopali z NB dolu) + logování remanů na webu, by tenhle problém plně eliminovalo.
Tvoje vysvětlení mi tedy opravdu nestačí, virtuální nebezpečí si můžu vymyslet vždycky, když NECHCI dělat změny. Pokud tomu opravdu věříš tomu co píšeš, tak se omlouvám a už se tě nebudu snažit přesvědčit.

Důvod typu nemáme na vás čas beru. Plky o prasatech se sochama z pojezdů fakt ne :D
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Galadriel ma pravdu v tom, ze neni problem si na praseni zalozit novou postavu, komunikovat za ni s jinym ICQ a jinym emailem. Pokud je to clovek ze skupiny, ktera praskace vyuziva, tak ta mu klidne rada pomuze natrenovat novou spolecnou postavu, ktera muze treba pul roku fungovat. O nejakem budovani si reputace nemuze byt ani v nejmensim rec, to by musela byt postava neoddelitelne svazana s konkretnim hracem. Pamatuju si treba hodne davny pokus, kdy se nejakou dobu ucty vydavaly pouze na obcanky (tim nechci rict, ze to byl funkcni napad :) ).
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ingham-Alagar »

Když se někdo překlepne ve jméně, tak to opravit jde no a jiný důvod pro změnu jména moc nevidím. Jediný důvod, je že chci aby me lidi nepoznali a to je z 99% využitelné jen pro lidi co s tou postavou dělají hlouposti.
Já si taky naklikal první co mě napadlo, že to jen vyzkouším, no a už mi to zůstalo a postupně se mi začlo i líbit, navíc ostatní mě podle něj znají.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Muj nazor na prejmenovavani je jen v pripade preklepu. Jestli si nekdo zalozi postavu Poseroutka z nemanic, tak to bylo ciste jeho rozhodnuti za ktere by si mel nest nasledky.

Nevidim jiny efekt, ktery by to melo mit ve hre, krom vice prace pro gm a mozne dalsi nasledky na kouli s tim, ze nekde nekomu zmenis jmeno, ktere muze byt mozna linkovane na neco dalsiho.
Bez podpisu
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Nebo třeba pokud si založíš postavu jménem "Karel Got" protože je tvůj oblíbený zpěvák a pak se ti přestane líbit a nechceš aby se ta postava tak jmenovala, ale to už mi přijde zbytečný přejmenovávat...

edit: ale jinak jako souhlasím s Movalisem, přejmenovávat jen v překlepu, nebo v již zmíněných apostrofech, což kamarád taky zkoušel a byl celkem překvapenej, co mu to vyblulo...
Odpovědět