Amoralni chovani

Vaše nápady a návrhy
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Pojizdet modraka modrakem je trochu zcestny no. Kdyz se ti zda vykup moc levnej/ vyplatilo by se ti to, od toho sou tu Gmka aby te potrestali.
Ete za kill v Tru O nevim co tam delas, pac si trochu prevratil smysl tyhle gardy.
K tomu pruzeni v dungu.. pomatuju jak sme sli jednou Tk a u krakenu nas dobehla naka zkupinka tenkrat asi z -FA- a zeo hned zacali vao ... napsalo se Akarovi ten prisel, stal a koukal. Pak teda chlapci z jiz zminene guildy naskakali k nam a zacali etekovat crima tak jim dal killy a pak je odkop a vsichni byli spokojeni, az nane co prohlasovali ze si nejsou vedom niceho proti pravidlum. Myslim ze tu byl aj nakej 10 str. topik mozna by se ete nasel. Tohle je myslim spravnej pristup...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

velice pekne odpovedi jste napsali.. provokater asi jsem to nepopiram.. debil? no nevim.. uo beru tak nak jak to je.. jako hra.. (ale kdo si nutne potrebuje myslet ze jsem spodina spolecnosti a ze fetuju tak prosim) a sem tam jednou za pul roku chytnu nakej amok a nekoho takhle jak vy rikate amoralne poskadlim..

tuhle vec ale chci mit jasnou proste.. jak sem napsal myslim v tretim postu ze sem zabil cca mesic z5 nakyho modraka na jednom ostruvku za modraka.. tahle moznost tam je.. a ac u sebe nemel veci v zadne financni hodnote tak me to nak nevadilo proste sem jen chtel zkusit jestli ho dam.. pohrat si.. zabavit se .. a asi to nebylo proti pravidlum kdyz to nikdo neresil.. nvm proc by to melo byt proti pravidlum.. zabit modraka se normalne muze a deje se to urcite kazdy dne na dp.. a zmenilo by se neco kdyby sme oba byly v dung zone? nebo kdyby mel na sobe ekvip za nekolik milionu? pokud ano.. proc? proc nekdo za kill blue za blue v dungu ma prohresek? Co je tom amoralniho? Proc by melo znamenat ze pokud vidim modry jmeno tak je to bezpeci?

Jo teda jeste bych chtel napsat ze jsem ve hre Luxian a jsem to nejvetsi prase takze semnou uz nikdy nikdo nechodte dunga protoze praskam vypravy a lzu a vubec vsechno.. :)

Hlavne to berte jako hru kde je vse mozne a ne jako vec mezi zivotem a smrti a amoralnim chovanim :p

edit: v true order nejsu od ty doby co se vsichni vyhazeli.. takze sem tam byl jen chvilku na zacatku nynejsiho orderu.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Nejhorsi je zmatenost v puberte opravdu plest uz i do hry. Kdyz se tady porad ohanis tim ze to jen hra, tak si musis uvedomit ze kazda hra ma svoje pravidla a hra je takova, kde se bavi vsichni. A ne ze ty se chces teda jako "pobavit" ( to slovo si doufam nemyslel vazne) a tak nekoho zabijes,coz mu zcela jasne asi moc srandovni a zabavne neprijde. To je vsechno proto ze ty asi vubec neznas jakykoli vyznam slova moralka moralni fair play nebo tolerance. Nevim teda kdy si ty navyky ziskal u jake party, ale doporucuju ti se jich zas rychle zbavit a prestat ze sebe delat vola.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

dobre artu.. tak ja uz to vzdavam ale gm by se mohlo jeste vyjadrit..

no ikdyz.. tak me napadlo ze asi odpovi stylem jakym lidi odpovidaji na me posty v tomto topicu a na zaver rekne neco ve smyslu ze sem mel stesti ze nejsu smazanej za to ze sem zabil modryho..

ale rad se necham vyvest z omylu.. :p
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

ja uz nevim cetl si vubec pravidla?
treba
Zavrženíhodné chování (zasahování do cizích bojů voláním stráží, zneužívání stráží, log-outování z boje, provokování hráčů, relogerství apod) nebo úmyslné kažení hry, bez ohledu na porušení konkrétních pravidel může být oceněno snížením karmy, nastavením killů, nebo flagem Prudič .

Jako ja nechapu jestli ted delas opravdu hloupyho nebo se chces predvest. Ale x let to vetsina lidi chapala co se tim amoralnim chovanim mysli. Proste existuji i nepsana pravidla, ktera se dodrzuji a maji stejnou vahu jako psana. Coz funguje treba i ve svete kolem nas. Pokud nejsi schopen to proste nejak vstrebat a pochopit budes za to trestanej, tak to funguje.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Ja bych dal kameny na odkup kilu do cechovnich portu jak tam muzou jen NB, popripade na konce NB dungu. Tam at si to vykoupej NB hraci ktery ve sparingu nekoho zabijou.

A pro ostatni bych to dal do nakyho dungu at to neni tak snadny pro ty co prasej. Kdyz pak zabiju nekoho omylem a budu mit 2 killy tak si ten dung zajdu a odkoupim si to. Ale dat to do helpu nebo na trh je moc snadny.

[quote="Night Storm"][/quote]
Ted koukam ze nemas ani jail ani logy, tak co resis tolik si chtel zabije tak si vrahem :)
Naposledy upravil(a) Byotch dne 06.07.2008 22:40:24, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

priznam se ze pravidla jsem necetl nikdy.. mozna naky uryvky nekdy.. :)

a to ze si je prectu mi v hlave jasno neudela.. promin ale z toho co si zkopiroval z pravidel nevim jestli teda zabit modraka modrakem je zakazany nebo ne.
Byotch píše:Ted koukam ze nemas ani jail ani logy,
edit: aha ty jsi myslel ze jsem Zanetka? Ne to nejsem..
Byotch píše:tak co resis tolik si chtel zabije tak si vrahem :)
ja nejsu pk ani pk v podstate nemam a nehraju ho.

...neprudim tu proto ze mi bylo ublizeno ale proto ze co driv bylo docela bezny a normalni je dnes hrozny skandal..

napr si pamatuju ze kdyz sem byl v SoDu tak sme se nemeli radi s WR a jednou v Shamu sme je dobehli a zacali se spolu mlatit.. samozrejme i s lootem a se vsim vsudy.. s killy a podobne :) a reknu vam ze to byla docela prdel.. vam to prijde jako amoralni jasny chapu.. :)

no kazdopadne tehdy to nikdo neresil ale dnes se resi kazdy prd.. proc?

zajimalo by me jestli by za to byly naky killy a logy kdyby se ta bitka o ktere sem psal odehrala treba dneska..

edit2: Draku zadny tvrdy drogy!
dik vsem za debatu.. odpoved od gm asi stejne nedostanu tak to asi budu muset vyzkouset a nest nasledky a nebo se chovat moralne :p
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 07.07.2008 00:12:53, celkem upraveno 3 x.
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

Luxi, nevim no. Mozno to zavisi aj na ludoch na ktorych propagujes svoje chore myslienkove pochody. Prasit modraka za modraka v dungu je amoralne vzdy bolo a vzdy bude. To ze ste sa tam prasili s WRkama a nikto to neriesil ste si zapricinili asize sami, nevolali ste asi ani zoadne GM aby to nejak riesilo...

add kill stoun. skoda ze sa to neda spravit tak ze by hrac musel dat ziadost GMkam o odkupenie killu s tym ze by sa to vysetrovalo. Na to je GM team primaly a nemaju na to cas. Inac by to bol dobry system..

off topic: A luxi ja som ta na tom zraze zazil, pijes, fajcis a hulis.. Tak s tym fetovanim to nebude daleko :)
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Gm ma pravo rozhodnout i jinak, nez je v ramci pravidel, coz tvuj pripad vystihuje. Udelej to este parkrat, chybet nam tu nebudes.

Zejtra ti to presunu do pokecu
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Nevim proč je třeba abychom se k tomuto vyjadřovali, myslím že je to naprosto jasné, navíc jsme se vyjádřili i tím prohřeškem. Dokonce to všichni co to tu vysvětlují chápou (a že jich je většina). Takže opravdu nevidím důvod. Zvlášť ne zabývat se někým, kdo dle svých slov ani nepřečetl pravidla, prohlašuje se za provokatéra (nevím jestli to dneska mezi mladými frčí, ale tady na to nikdo z nás (GM) zvědavý není) atd. Nejsme tu od toho, abychom odpovídali na hloupé dotazy, zvláště když tu je tolik hráčů, kteří dokáží odpovědět za nás a to naprosto dostatečně (snad bych jen doplnil že zabití modrý-modrý se stejně jako jiné PvP záležitosti řeší případ od případu, důvody jsou zřejmé). A už vůbec toto není nějaký pranýř, kde bychom se měli každému ukřivděnému hráči zodpovídat z něčeho, co on považuje za naprosto zásadní, ale co zase tak zásadní vlastně ani není. Zvlášť když to napíše takovým stylem, že je evidentní jeho snaha si zaprudit.
Nevím kdo jsi, ale podle toho jak se tu prezentuješ na fóru, udělal bys pravděpodobně všem službu, kdybys přestal hrát. Nejspíš už máš něco nahráno a hra už ti nepřináší to co by měla*. Je čas zkusit něco jiného, co ti bude vyhovovat víc. My se někomu jako ty přizpůsobovat nebudeme...možná jen v tom smyslu, že podnikneme opatření, aby se tu takoví jako ty nevyskytovali a tedy aby se ti hrálo méně příjemně. Ale soudím jen podle fóra, nevím kdo jsi a ani mě to moc nezajímá, takže si to nebudu ani hledat. Tvůj názor nemusí bejt špatnej, pouze prostě nevyhovuje mantinelům, které stanovujeme my a jsme nuceni je stanovit. Hledej v jiných vodách, třeba najdeš co ti sedí...tady to evidentně hledáš marně.
Jinak máš štěstí, že mám prd paměť na jména a že až (pokud) něco provedeš a já tě budu trestat, nebudu si ani pamatovat že jsi to ty.

*) Od toho co hra má nebo nemá přinášet jsme tu my - připravíme menu a ty si buď vybereš, nebo jdeš jinam; co neni na menu, to se nepodává a pokud máš pocit že je to problém, může být...ale ty jako hráč ho můžeš řešit jen jediným způsobem - najít si jinou restauraci.

Edit pro Mula: Ano, prosím přesunout do pokecu.

Edit by Excelsior: Já svému kolegovi vlezu na píseček a rovnou to locknu. Vyjádření GM je podle mě zcela trefné a osvětlující,takže at si to autor přebere jak chce. Lock.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Já bych k tomu jenom dodal jendu drobnost, takovou spíš pro zamyšlení: jaký je rozdíl mezi zabitím omylem pri sparryingu (fujtajbl), překliknutí v dungu nebo neodhadnutí situace při přijímání nového člena do gildy a zabitím někoho pro zisk s tím, že se mi odkup killu zaplatí?
Zamčeno