Fire - zdar!

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

njn a ja treba mamonim v jinym dungu, kde si nemusim shanet vybavu x hodin, takze mi je to sumak a nebrecte, stejne to neni aktualni :p
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jn jenze tam si pro tebe aspon muzu dojit za pk kdyz budu vedet ze si tam harvis a chodis to 4x denne, to je dost velkej rozdil oproti tomu co panovalo ve fire
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Inkvizitor Dan píše:Jn jenze tam si pro tebe aspon muzu dojit za pk kdyz budu vedet ze si tam harvis a chodis to 4x denne, to je dost velkej rozdil oproti tomu co panovalo ve fire
tam si to moh resit treba tim, zes mu to vybral pred nosem modrakem ? ... nevim o tom, ze by tam nesmel nikdo jinej.A doufam, ze nebudes tvrdit ze si pure pk.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

to mas sice pravdu, ale ne kazdej cihal pred fire ten den co se otevrelo a nehnal se to honem vybrat jeste tu noc 4x.... nikde sem nerekl jak ze byla naka ubah nespravedlnost kvuli ktery tady zacnem pomlouvat V.I.R. a rikat jak sou spatny, napsal jsem ze mi to trocha smrdi z moralniho hlediska (jako dost jinejch zpusobu hry co lze na DP aplikovat ) a napsal sem to proto aby se trosku vsichni VIRaci co tady bezhlave odrazej jakejkoli utok na ne zamyslely nad tim jestli ostatni na ne nemaj tak trochu pravo nadavat. Bo me to taky trochu vadilo driv, ze si to Fire nemuzu zajit s nakou nadeji na poklad treba 2 dny po otevreni.

Edit. Ne nechci si protirecit, VIR neni spatnej, jen zvolili zpusob hry, kterej je potencionalce konfliktni s jinejma hracema.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Inkvizitor Dan píše:to mas sice pravdu, ale ne kazdej cihal pred fire ten den co se otevrelo a nehnal se to honem vybrat jeste tu noc 4x.... nikde sem nerekl jak ze byla naka ubah nespravedlnost kvuli ktery tady zacnem pomlouvat V.I.R. a rikat jak sou spatny, napsal jsem ze mi to trocha smrdi z moralniho hlediska (jako dost jinejch zpusobu hry co lze na DP aplikovat ) a napsal sem to proto aby se trosku vsichni VIRaci co tady bezhlave odrazej jakejkoli utok na ne zamyslely nad tim jestli ostatni na ne nemaj tak trochu pravo nadavat. Bo me to taky trochu vadilo driv, ze si to Fire nemuzu zajit s nakou nadeji na poklad treba 2 dny po otevreni.

Edit. Ne nechci si protirecit, VIR neni spatnej, jen zvolili zpusob hry, kterej je potencionalce konfliktni s jinejma hracema.
Stejne tak jako tvuj styl muze jim prijit takovej ... to je jen uhel pohledu.Podminky startovni meli vsichni stejne, akorat kdyz nekdo na to ten cas a nervy mel. Cimz nechci nijak tvrdit, ze z meho pohledu se mi vsechno libilo.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Jiste v tom mas pravdu, jen tu VIRakum osvetluju uhel pohledu tech co na ne nadavaj.
Nastala situace jako denne nastava v mnoha dungach: Nekdo nekomu vybral poklad pre rypakem. Ovsem tato situace se vyhrotila do takoveho extremu v pripade Fire, ze to bylo jednim z duvodu uzavreni dungu. Pak je logicke ocekavat, ze se nelibost ostatnich z teto situace snese na jejich hlavu ze.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Btw. abych jen neplacal o naky moralce pridam napad:
Co kdyby se Fire upravilo na puvodni verzi (bez solo casti) lehce pritizilo a vstup by se udelal nasledovne:
1) omezit pocet lidi co to pusti dovnitr, udelat na gate opatreni ze do vyklizeni (reset gaty) by to cloveka pustilo jen jednou.
2) Ze zakladni casti do nasledneho pruchodu dungem by to poustelo omezenej pocet lidi (napr kazdej char jen jednou).
3) pri vstupu by se pomoci deedu na cloveka automaticky nalinkovala truhla s pokladem.
4) celkove bych byl pro udelat vic pokladku s mensim mamonem. Bo si pamatuju jak tam lidi tahaly z truhly 2 elven logy a pod.

Dung by tim podle me zustal tim cim dycky byl, byl by o neco tezsi celkove a hlavne by byl tezsi v tom, ze kdyz hraci zablokujou gatu pro vstup s charama s kterejma nasledovne nebudou schopny ten dung dojit, budou mit proste vsici smulu a do sveta nepotece mamon via poklad + rewarda + to ci tam clovek v bezpeci naharvi od lidi co tam vlezly s nb postavou, naharvily tam mega a nechaly se protahnout cizi vypravou ven.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Inkvizitor Dan píše:...
Mám jednoduchou otázku a čekám od tebe Dane jednoduchou odpověď. Kolikrát si to Fire došel a kolik si strávil času harvením a přípravama na průchod, řeknemě za polední dva roky fungování Fire (což znamená cca rok 50 truhel na konci bez solo části, a cca rok upravy by Paris, tj. sóločásti, vampí quest, atd.)? Není to nutné na hodinu přesně... odhadem...
Kehril
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kehril »

Lartax píše:kolik si strávil času harvením a přípravama na průchod
Tak v par bastetech a trojim projiti za den stejnou skupinou to asi fakt narocny nebylo. To pises jako by se na prcuhod muselo harvit 2tydny. :lol:
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Lartax píše:kolik si strávil času harvením a přípravama na průchod
2 dny stacili na to aby se to dalo projit
Eliska píše:Jejda mane, ono když tam na ten průchod hárvím celej měsíc tak proč bych si to nemohl projít 3 krát za sebou. Pro mě za mě si to projdu třeba 15 krát. Vůbec nechápu co tady řešíte za nesmysli...Každej si to mohl jít vybrat, kdy chtěl..A ještě výmluvy na bastety ..ty se jdi zahrabat chlapečku...;-)
Opravdu ste tam bastety nemeli? Ono jo to docela v poho harv char na fire, oproti ostatnim.
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

... Char jako Char. Ať už je to vampiír nebo prsk, nebo war....[/quote]

Proti V.I.R. nic nemám ani proti tomu jak jste ty poklady v postatě harvili, ale tomu, že char jako char nemůžeš sám věřit- kdyby to tak bylo proč se dělal kvest na krystaly pro vampy, pokud vím tak proto, že lidi peskovali, že krystal hned na začátku je moooc velké zvýhodnění a jako laik co se koček týče mám představu takovou,že jim to zvýhodnění v podstatě zůstalo(jistě nevím to na 100% když se kolem nich dělají takové ofuky)
Noobikem navždy :)
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Eliska píše:Omluv mě, ale nikde nevidím, že bych napsal, že jsme tam neměli bastety. Co je komu do toho s čím jsme to prošli. Char jako Char. Ať už je to vampiír nebo prsk, nebo war.
precti si to jeste jednou a uz sem nepis, on totiz xviva nepsal nic o prochazeni :p
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Eliska píše:Ty mi sem zakazuješ psát? To je smutné. Já jsem tím taky nereagoval na Xvivu, jen jsem řekl co je komu do toho s čím to procházíme. Hárvit se tam dá s každým povoláním.
Smutne je spis to co sem pises, protoze ani jednou si sem nenapsal zadnou kloudnou odpoved na to co se te lidi ptali...
Btw mohl bys mi prosim vysvetlit proc si Xvivu kvotoval a zaroven nereagoval na to co psal? :p
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Eliska píše:Omluv mě, ale nikde nevidím, že bych napsal, že jsme tam neměli bastety. Co je komu do toho s čím jsme to prošli. Char jako Char. Ať už je to vampiír nebo prsk, nebo war.
Eliska píše:Hárvit se tam dá s každým povoláním.

Eliska píše:Věř, že docela věřím. Byl jsem tam se všema charama a uhrál jsem to v pohodě.
Vůbec sem netušil, že si takový komik. :)
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Eliska píše:Ještě nejsem tak zběhlej v kvotování jako vy, abych vybíral jen části textu.
Ale pokusím se to napravit...
A ty píšeš do tohohle topicku proč? Aby jsis zvedl ego tím, jak umíš krásně svýma bezduchýma postama shazovat lidi? :p
Ver mi, ze ja si ego zvedat nemusim, pochybuju, ze by to bylo jeste mozny.
Postuju sem z duvodu, ze se mi nelibi co pises, on kdyby si to cetl napr. nakej nbik, tak si snad bude i myslet, ze to co pises je pravda, to by me opravdu mrzelo, protoze sem pises pouze z jednoho uhlu pohledu.
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Eliska píše:Pokud se mýlím tak mě oprav, ale každej sem píše ze svého úhlu pohledu..Nebo snad ne? Člověk si tu přečte víc verzí...
Spravne, s timhle s tebou souhlasim, ale nekdo se na to dokaze podivat z vic uhlu, coz mi zrovna u vas, VIRaku, neprijde ;)
Dan
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Ano. Příjde mi to do jisté míry nemorální.

Také mi příjde nemorální pojíždět výpravy za PK. Předbíhat výpravy. Lotit modráka modrákem. Prudit. A ještě mraky dalších věcí.

Kocouři (a kočky) jsou záludní tvorové. Osobně jsem se setkal s první právě ve fire. Nechci za ně mluvit, ale pokud budete přátelští a pokud u něj/ní nemáte špatné jméno, tak věřím, že se s Vámi rádi někde podívají.

Dan
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Dan píše:Kocouři (a kočky) jsou záludní tvorové. Osobně jsem se setkal s první právě ve fire. Nechci za ně mluvit, ale pokud budete přátelští a pokud u něj/ní nemáte špatné jméno, tak věřím, že se s Vámi rádi někde podívají.

Dan
Jasně, já proti kočce v dungu nic nemách, taky sem s XY kočkama byl v dungu. Ale tenhle topic je zrovna o Fire a baví me se tu o kočkách ve Fire, kde byli nesmírnou výhodou na harvest. Dyť si uvědom, že i tomu blbýmu vampovi se udělal kvest na krystal, aby to neměl od začátku tak lehký. :)
Dan
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Xviva píše:
Dan píše:Kocouři (a kočky) jsou záludní tvorové. Osobně jsem se setkal s první právě ve fire. Nechci za ně mluvit, ale pokud budete přátelští a pokud u něj/ní nemáte špatné jméno, tak věřím, že se s Vámi rádi někde podívají.

Dan
Jasně, já proti kočce v dungu nic nemách, taky sem s XY kočkama byl v dungu. Ale tenhle topic je zrovna o Fire a baví me se tu o kočkách ve Fire, kde byli nesmírnou výhodou na harvest. Dyť si uvědom, že i tomu blbýmu vampovi se udělal kvest na krystal, aby to neměl od začátku tak lehký. :)
Ano. Prvních pár chvil je to výhoda. (po těch prvních pár chvílích už je to vpodstatě jedno.) Fire jsme chodili i bez koček. A jak jsem psal výše, myslím si, že by nebyl až zase tak velký problém přemluvit nějakého kocoura, aby šel do fire i s Váma. (Samozřejmě pokud ho/jí nechytnete v blbé náladě ;))

Dan
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Eliska, prosim te, ty jsi platek?
Odpovědět