Napsala jsem GM na ICQ (page nelze napsat, pac nejsem ve hre), ale obavam se, ze ICQ ci QIP asi neni tak casto zapnute.
Davam dotaz teda sem a doufam v odpoved. Potom snad moderatori zareaguji tak jak je nutno.
Predem diky.
Písla jsem ti pm s tím jak se to řešilo u měCaroline píše:...
Mal som ten isty problem ale myslim ze to obmedzenie je na 16 znakov :p ale cez sphere clienta sa mi potom podarilo lognut a zmenit passNikita píše:Mě se jednou povedlo dát si heslo delší než 15 znaků, hra to schroustla a pak se mi to tam při logování nevešlo. To jen takový upozornění ať to neděláte
Pardon je jich opravdu 16Morpheus píše:Mal som ten isty problem ale myslim ze to obmedzenie je na 16 znakov :p ale cez sphere clienta sa mi potom podarilo lognut a zmenit passNikita píše:Mě se jednou povedlo dát si heslo delší než 15 znaků, hra to schroustla a pak se mi to tam při logování nevešlo. To jen takový upozornění ať to neděláte
Ne až si budeš měnit heslo, tak si to máš vyfotit, aby když to bude řešit GM si mu moh říct co si tam vlastně přesně napsal ...Byotch píše:Aha takze az mi nepude zmenit heslo si to mam vyfotit a uz to pude, chapuArdent píše:On ale reagoval na Carolyn a mě, ne další problém který se objevil
vid,to známe se budou vymlouvat na pravomoce a ja utřu,ale asi nebudu mit na vybranou noAlassea píše:napsal si tu pm spatneReginald píše:já sem zaslal PM kakrovi nekdy před tejdnem protože mam taky problem s heslem u accu a odezva žádná,hold je to běh na velkou vzdálenostzkus nekoho jinyho a je to hned