Drop kouzelných rób
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Drop kouzelných rób
Můžu mít dotaz, proč je drop magesek a necro robek udělaný tak, jak je? Tedy že třeba z krakena, z kterého jinak může padnout krystal, +7 zbraň, +20 armor, padne +10 mageska?
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drop kouzelných rób
z lvl 7?/8 monster drop +5 - +15 magesky/deathkyNapospas píše:Můžu mít dotaz, proč je drop magesek a necro robek udělaný tak, jak je? Tedy že třeba z krakena, z kterého jinak může padnout krystal, +7 zbraň, +20 armor, padne +10 mageska?
z lvl 9 monster - +20 -II-
z lvl 10 monster - +25 - II-
(obcas se ale muze stat, ze napr z lvl 9tky padne jen +15, a z lvl 10 +20 ....)
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ktohovie ako to je... ale ja by som to videl tak ze z prisery pada to, co ti staci na to aby si ju zabil...
asi tak: ako to ze mne padaju magesky ked hram nekromanta? (:
e: tak uz vieme ako to je (:
asi tak: ako to ze mne padaju magesky ked hram nekromanta? (:
e: tak uz vieme ako to je (:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Je to nastaveno správně, tedy tak jak je zamýšleno. Pokud se vám špatná róbka nelíbí, nechte ji tam, nebo si ji roztřihejte na bandy. Příště vám třeba padne lepší. To je jako nadávat že v dungeonu padaj i horčí zbraně než pak ke konci můžete najít v pokladu.
Ano, je to možná trošku nefér, ale opačně než si dotyční mohou myslet. Tzn. je to nastaveno možná až lříliš benevolentně.
Lock nebo se v tom začnu šťourat a zjistim že róběk padá až moc.
Ano, je to možná trošku nefér, ale opačně než si dotyční mohou myslet. Tzn. je to nastaveno možná až lříliš benevolentně.
Lock nebo se v tom začnu šťourat a zjistim že róběk padá až moc.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ano zajisté uplně z tebou souhlasím že pokud nepadne nic tak je to mnohem více než mageska/dethka +20 ... ovšemCastian píše:+20 mageska z LLL je velmi smutna vec. podla mna horsie ako ked nepadne nic.

The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !