Něco pro pobavení II
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
vsude se simuluje,uz je to tak nejak zazito... a v anglii se to postupne zhorsuje jelikoz je tam cim dal tim vic hracu napr ze spanel ci jizni ameriky kteri to maj v krvi... typicky priklad Christiano Ronaldo,ze...Castian píše:v anligckom sa menej simuluje... ale mas recht:p futbal si rad zahram ale pozriem si rad jedine tak hokej.
ale urcite se na anglickou ligu diva lip nez na treba italskou,to je fakt des...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Maji hodne spolecneho, ze?Nasoska píše:tak pokud se ti nestane neco vaznejsiho tak to poradne ani necitis pres chranice,fotbal s hokejem se neda srovnavat... to je jako srovnavat olivy a ananas...Schonny píše:U me bezkonkurencne vede hokej, tam si hraci davaji do tela a kdyz uz se nekdo vali na zemi, tak to ma vetsinou padny duvod.

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja co sem sledoval hokej tak třeba takovy liberečti hrači si začli plest hokej z fotbalem a pri jakymkoliv kontaktu lezej na zemi a delaj mrtvy se ten nešvar čim dal vic rozlejza ale jediny sporty kde sem nejak simulovani nepostrehl tak americkej fotbal a rugby
http://youtube.com/watch?v=NNMaFyRbs-A
http://youtube.com/watch?v=NNMaFyRbs-A
neexistující stranka
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Nekdy se podivej na to, kolik maji zubu fotbalisti a kolik hokejisti.Nasoska píše:tak pokud se ti nestane neco vaznejsiho tak to poradne ani necitis pres chranice,fotbal s hokejem se neda srovnavat... to je jako srovnavat olivy a ananas...Schonny píše:U me bezkonkurencne vede hokej, tam si hraci davaji do tela a kdyz uz se nekdo vali na zemi, tak to ma vetsinou padny duvod.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
no prave,v hokeji je oblicej jediny misto kde chranic nemas(teda nemusis mit tim padem vetsina nema) a ve fotbale zas holen jediny misto kde mas,jenze pres ne vsecko citis...Schonny píše:Nekdy se podivej na to, kolik maji zubu fotbalisti a kolik hokejisti.Nasoska píše:tak pokud se ti nestane neco vaznejsiho tak to poradne ani necitis pres chranice,fotbal s hokejem se neda srovnavat... to je jako srovnavat olivy a ananas...Schonny píše:U me bezkonkurencne vede hokej, tam si hraci davaji do tela a kdyz uz se nekdo vali na zemi, tak to ma vetsinou padny duvod.
pokud to chces brat takhle,kolik hokejistu ma dolamany nohy,potrhany vazy v kotnikach a kolenech(jo v kolenech je jich dost alwe min jak fotbalistu),zase to ber tak ze oba sporty maj svoje... proto sem tam napsal ze se to neda srovnavat...
- Kilian
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Pozor na program Manželka 1.0
Ptá se muž:
Dobrý den, v loňském roce jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdroju. V návodu není tato funkce zminovaná. Mimoto Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NočníPocker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštení se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstarnit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k verzi Přítelkyně 1.0, ale uninstal skončil neúspešně. Můžete mi někdo poradit?
Odpověď:
Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale manželka 1.0 je operační systém navržený tak, aby sám spouštel ostatní aplikace. Nepouštejte se do instalace! Dodatečné odstranení Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštet Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí.Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0,3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4
Poučení:
Dokaď si nejste 100% jisti neprovádějte update z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0 nebo vyšší verze. Mohou z toho vzniknou špatně naprogramované procesy jako Dítě. Manželka 1.0 má v sobě integrovaný firewall, který pro něj škodlivé programy jako NočníPocker 10.3 a Pivo 2.5 blokuje.
Ptá se muž:
Dobrý den, v loňském roce jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdroju. V návodu není tato funkce zminovaná. Mimoto Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NočníPocker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštení se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstarnit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k verzi Přítelkyně 1.0, ale uninstal skončil neúspešně. Můžete mi někdo poradit?
Odpověď:
Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale manželka 1.0 je operační systém navržený tak, aby sám spouštel ostatní aplikace. Nepouštejte se do instalace! Dodatečné odstranení Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštet Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí.Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0,3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4
Poučení:
Dokaď si nejste 100% jisti neprovádějte update z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0 nebo vyšší verze. Mohou z toho vzniknou špatně naprogramované procesy jako Dítě. Manželka 1.0 má v sobě integrovaný firewall, který pro něj škodlivé programy jako NočníPocker 10.3 a Pivo 2.5 blokuje.
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Hahá, jaké roztomiloučké videjko. Můj světonázor k tomuto tématu tak nějak vystihuje Napospasův komentář pod linkem ;p
Prostě opravdu, ale opravdu kolikrát dostane někdo takový kopaneček do kotníčku, po kterém se běžní pouliční kopálisti oklepou a hrajou dál a oni si tam hned nahání nosítka, celý zdravotní tým a au au, bože můj, nikdy už nebudu hrát.
Za tu dobu, co fotbal tak nějak sleduju, mi nepřipadá, že bych tam často vídávala nějaký echt úraz jako třeba v hokeji.. Kromě Fehera, ale to nebyl tak úplně úraz, budiž mu země lehká. Petr Čech je "světlá" vyjímka.

(Doufám, že na mě teď někdo přijde s tou srandovní kompilací videjek za poslední století, kde jsou ta otočená kolena naopak a tak ;p)
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu