Mám paladina, max. sw. a fenc. a měl jsem náramky na sw. a fenc. které jsem dal do braceletu of grand expertness, který ted píše že je empty, dají se ty náramky nějak vydělat ?
Acarus píše:Otazkou je proc se snizuje pri udelani naramku na dany skill skill ...
protoze, ty dostanes prazdnej bilej naramek a po nasazeni do nej jakoby vlozis 10% a musis si tech 10% zas dotrenit abys ho mohl nasadit :p
Asi tak no, v tom bych problém neviděl...
Zase na druhou stranu, jestli Acarus píše, že je otázkou, proč to tak je, pak možná bude oprávněné Mirovo tvrzení, že je v dp scriptech bordel
Imo to tak je proto, že si tvůrce tohoto itemu / paladin povolání myslel, že natrenovat 90% a dostat 10% zadarmo je špatné a že by si tedy každý měl těch 100% natrénovat. ( Imo se dá trenovat s 80+nasazeným náramkem, takže to neomezuje trénink bojem )
Silence píše:Imo to tak je proto, že si tvůrce tohoto itemu / paladin povolání myslel, že natrenovat 90% a dostat 10% zadarmo je špatné a že by si tedy každý měl těch 100% natrénovat. ( Imo se dá trenovat s 80+nasazeným náramkem, takže to neomezuje trénink bojem )
Tak jistě a trénovat jde i s nasazeným. Ale když se to vezme takhle, tak na druhou stranu warior se svým +10 pyžamkem dostane 10skillu zadarmo...Ale o to mi při zakládání tohohle topicu fakt nešlo.
Vlastně jsem si akorát na určité období "zničil" paláta a musím mu natrénit mf...
Naposledy upravil(a) Piscot dne 02.06.2008 10:50:37, celkem upraveno 1 x.
Ja su na tyhle veci uplne blbej a zavidim kazdymu, kdo si to umi vypozorovat a rekne me pak, jak ktera vec vlastne funguje(protoze se to nikde oficialne nedoctu)
Musim rict, ze kdyz jsem si to zkousel vypozorovat sam, byl sem zmatenej
JA to nadhodil na zmaysleni jen tak s tim, ze menit se to nejspi nebude, jen me to stejne tak jako tak prijde zarazejici ... presne proto sem nikdy paladina moc aktivne nehral ...
Piscot píše:Ale když se to vezme takhle, tak na druhou stranu warior se svým +10 pyžamkem dostane 10skillu zadarmo...
Ale tu stovku si stejně musí vybouchat, jako pal.
..je to jen dalsi stani v cechu navic a opravdu me nenapadlo ani ve snu, ze by to fungovalo jinak nez u wara(ziskam item a s nim + skill) a ne, ze me ho napred vezme a az to zase "docechuju" tak terve budu mit
Nestezuju si, ale tohle by me opravdu nenapadlo, cekal sem to jako u wara
ja som mal ten grand ale skocil som si raz pre dalsi naramok len tak na vystavu v domceku , ale kamarat si ho nasadil za mojho pala a zozralo mu to tych 10 a ted nemozem grand nasadit a musi mi to za trest zas dotrenovat
Dexxter píše:ja som mal ten grand ale skocil som si raz pre dalsi naramok len tak na vystavu v domceku , ale kamarat si ho nasadil za mojho pala a zozralo mu to tych 10 a ted nemozem grand nasadit a musi mi to za trest zas dotrenovat
To se mi taky stalo. Asi pred 2 lety a jeste jsem to nedotrenil
Dexxter píše:ja som mal ten grand ale skocil som si raz pre dalsi naramok len tak na vystavu v domceku , ale kamarat si ho nasadil za mojho pala a zozralo mu to tych 10 a ted nemozem grand nasadit a musi mi to za trest zas dotrenovat
Silence píše:Imo to tak je proto, že si tvůrce tohoto itemu / paladin povolání myslel, že natrenovat 90% a dostat 10% zadarmo je špatné a že by si tedy každý měl těch 100% natrénovat. ( Imo se dá trenovat s 80+nasazeným náramkem, takže to neomezuje trénink bojem )
Tak jistě a trénovat jde i s nasazeným. Ale když se to vezme takhle, tak na druhou stranu warior se svým +10 pyžamkem dostane 10skillu zadarmo...Ale o to mi při zakládání tohohle topicu fakt nešlo.
Vlastně jsem si akorát na určité období "zničil" paláta a musím mu natrénit mf...
tak vis jak to je warrior dostane svich 10% navic protoze si to musi vybojovat a tim ze bojuje kvuli tem hadrum se vlastne zdokonaluje v boji takze dostane tech x% navic ne zadarmo ale za tu namahu kdyz musi sundat tolik nepratel......A zatimco paladin natrenuje svich 90% a pak musi pracne myslet a snazit se bez boje ziskat svuj naramek do kteryho diky tomu ze nemusel bojovat tak mu ochabnou bojove schopnosti takze si vlastne jakoby ulozi ty nejlepsi bojove manevry a schopnosti ktere si jeste pamatuje no a jak je ulozi tak je hned zapomene a musi je pak znovu ziskat treninkem a po nasazeni naramku v kterem uz teda ma ty svoje nejlepsi bojove vedomosti se stava mistrem bojoveho umeni......je to preci uplne logicke.