bracelet of Grand Expertness

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

bracelet of Grand Expertness

Příspěvek od Piscot »

Mám paladina, max. sw. a fenc. a měl jsem náramky na sw. a fenc. které jsem dal do braceletu of grand expertness, který ted píše že je empty, dají se ty náramky nějak vydělat ?
Orion
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orion »

Řekl bych že když budeš mít MF náramek a dáš to do něj,tak už empty nebude
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mno jo, nefunguje nahodou gm naramok len ked mas vsetky 3?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

No, to jsem si myslel, ale vytáhnout ven teda nijak nejdou jo?
Paralen
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paralen »

Piscot píše:No, to jsem si myslel, ale vytáhnout ven teda nijak nejdou jo?
vytahnout ne :) musis dojet MF jeste a ptom vlozit do naramku i MF a pak ho budes moct nasadit :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Vskutku vyndat nejdou ... je to bracelet of grand exprtness takze proto se do nej davaj vsechny 3 skillove pridruzene naramky.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

achjo, tak to můžu rovnou smazat celej acc :cry:

//

dik :D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Piscot píše:achjo, tak to můžu rovnou smazat celej acc :cry:

//

dik :D
Otazkou je proc se snizuje pri udelani naramku na dany skill skill ...
ale tak pochybuji ze se s tim neco stane.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Acarus píše:Otazkou je proc se snizuje pri udelani naramku na dany skill skill ...
protoze, ty dostanes prazdnej bilej naramek a po nasazeni do nej jakoby vlozis 10% a musis si tech 10% zas dotrenit abys ho mohl nasadit :p
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Wilson píše:
Acarus píše:Otazkou je proc se snizuje pri udelani naramku na dany skill skill ...
protoze, ty dostanes prazdnej bilej naramek a po nasazeni do nej jakoby vlozis 10% a musis si tech 10% zas dotrenit abys ho mohl nasadit :p
Asi tak no, v tom bych problém neviděl...
Zase na druhou stranu, jestli Acarus píše, že je otázkou, proč to tak je, pak možná bude oprávněné Mirovo tvrzení, že je v dp scriptech bordel ;)
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Imo to tak je proto, že si tvůrce tohoto itemu / paladin povolání myslel, že natrenovat 90% a dostat 10% zadarmo je špatné a že by si tedy každý měl těch 100% natrénovat. ( Imo se dá trenovat s 80+nasazeným náramkem, takže to neomezuje trénink bojem )
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Silence píše:Imo to tak je proto, že si tvůrce tohoto itemu / paladin povolání myslel, že natrenovat 90% a dostat 10% zadarmo je špatné a že by si tedy každý měl těch 100% natrénovat. ( Imo se dá trenovat s 80+nasazeným náramkem, takže to neomezuje trénink bojem )
Tak jistě a trénovat jde i s nasazeným. Ale když se to vezme takhle, tak na druhou stranu warior se svým +10 pyžamkem dostane 10skillu zadarmo...Ale o to mi při zakládání tohohle topicu fakt nešlo.
Vlastně jsem si akorát na určité období "zničil" paláta a musím mu natrénit mf...
Naposledy upravil(a) Piscot dne 02.06.2008 10:50:37, celkem upraveno 1 x.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ja su na tyhle veci uplne blbej a zavidim kazdymu, kdo si to umi vypozorovat a rekne me pak, jak ktera vec vlastne funguje(protoze se to nikde oficialne nedoctu)
Musim rict, ze kdyz jsem si to zkousel vypozorovat sam, byl sem zmatenej
Acarus

Příspěvek od Acarus »

JA to nadhodil na zmaysleni jen tak s tim, ze menit se to nejspi nebude, jen me to stejne tak jako tak prijde zarazejici ... presne proto sem nikdy paladina moc aktivne nehral ...
Aldeigjuborg
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldeigjuborg »

Piscot píše:Ale když se to vezme takhle, tak na druhou stranu warior se svým +10 pyžamkem dostane 10skillu zadarmo...
Ale tu stovku si stejně musí vybouchat, jako pal.
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Aldeigjuborg píše:
Piscot píše:Ale když se to vezme takhle, tak na druhou stranu warior se svým +10 pyžamkem dostane 10skillu zadarmo...
Ale tu stovku si stejně musí vybouchat, jako pal.
..je to jen dalsi stani v cechu navic a opravdu me nenapadlo ani ve snu, ze by to fungovalo jinak nez u wara(ziskam item a s nim + skill) a ne, ze me ho napred vezme a az to zase "docechuju" tak terve budu mit
Nestezuju si, ale tohle by me opravdu nenapadlo, cekal sem to jako u wara
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

ja som mal ten grand ale skocil som si raz pre dalsi naramok len tak na vystavu v domceku , ale kamarat si ho nasadil za mojho pala a zozralo mu to tych 10 a ted nemozem grand nasadit a musi mi to za trest zas dotrenovat :)
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Dexxter píše:ja som mal ten grand ale skocil som si raz pre dalsi naramok len tak na vystavu v domceku , ale kamarat si ho nasadil za mojho pala a zozralo mu to tych 10 a ted nemozem grand nasadit a musi mi to za trest zas dotrenovat :)
To se mi taky stalo. Asi pred 2 lety a jeste jsem to nedotrenil :P
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Dexxter píše:ja som mal ten grand ale skocil som si raz pre dalsi naramok len tak na vystavu v domceku , ale kamarat si ho nasadil za mojho pala a zozralo mu to tych 10 a ted nemozem grand nasadit a musi mi to za trest zas dotrenovat :)
ja mam dva mf naramky )
Jackrik
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackrik »

Piscot píše:
Silence píše:Imo to tak je proto, že si tvůrce tohoto itemu / paladin povolání myslel, že natrenovat 90% a dostat 10% zadarmo je špatné a že by si tedy každý měl těch 100% natrénovat. ( Imo se dá trenovat s 80+nasazeným náramkem, takže to neomezuje trénink bojem )
Tak jistě a trénovat jde i s nasazeným. Ale když se to vezme takhle, tak na druhou stranu warior se svým +10 pyžamkem dostane 10skillu zadarmo...Ale o to mi při zakládání tohohle topicu fakt nešlo.
Vlastně jsem si akorát na určité období "zničil" paláta a musím mu natrénit mf...
tak vis jak to je warrior dostane svich 10% navic protoze si to musi vybojovat a tim ze bojuje kvuli tem hadrum se vlastne zdokonaluje v boji takze dostane tech x% navic ne zadarmo ale za tu namahu kdyz musi sundat tolik nepratel......A zatimco paladin natrenuje svich 90% a pak musi pracne myslet a snazit se bez boje ziskat svuj naramek do kteryho diky tomu ze nemusel bojovat tak mu ochabnou bojove schopnosti takze si vlastne jakoby ulozi ty nejlepsi bojove manevry a schopnosti ktere si jeste pamatuje no a jak je ulozi tak je hned zapomene a musi je pak znovu ziskat treninkem a po nasazeni naramku v kterem uz teda ma ty svoje nejlepsi bojove vedomosti se stava mistrem bojoveho umeni......je to preci uplne logicke.
Odpovědět