Dva Bratri.

Vše o podobných aktivitách ve hře
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Questik se my taky libil, ale jen takovy malinky detail. U toho prvniho clovicka co jsem dostal kudlu my rekl, ze ji budu potrebovat, ale nikde nebyla nejaka zminka a potrebe te kudly.
Ten, co se pořád válí!
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

Hugo II. píše:Questik se my taky libil, ale jen takovy malinky detail. U toho prvniho clovicka co jsem dostal kudlu my rekl, ze ji budu potrebovat, ale nikde nebyla nejaka zminka a potrebe te kudly.
kudlicku povas chtel Zmrzly leah jako dulaz ze ste byli u fableho ale asi nato vtom zmatku zapomnel...poctive vybiral jen prvnich asi 10 kudlicek...
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Aha tak to pak jo.
Ten, co se pořád válí!
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

fakt peknej quest jen fakt nic na solo :D
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Kilian
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kilian »

Jou to ne no :P Ono predevsim priste alespon vezmu lepsi vybavu...protoze sem opravdu nepocital ze se tam potkam s timhle drackem :-)
Tarnesh De Shail
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tarnesh De Shail »

Han Gamms píše:Eště by mě zajimalo kam se ztratila vcelku početná oranžová skupinka, tuším Amontka, která s náma stála na konci Ice :)
Naše početná oranžová skupinka nebyla Amontka, ale sběr lidí, co neměl jinou skupinu.. Neznali jsme se.. A tak ten chaos bohužel způsobil, že jsme se v tom Ice rozpadli. Nechci nikoho obviňovat, ale ostatní prostě nekomunikovali - na automapě mi z těch všech odpovídali dva lidi.. Ten z Amontky (jestli se nepletu) to pak zabalil (ani se mu nedivim), já šel hned po něm.
Odpovědět