Kradeze

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Raegann píše:Nechci se vam do toho plest, ale pokud je nekde vina nebo nekdo udelal chybu, tak kdo to asi bude? Nekdo, kdo si "jen tak omylem na den nebo dva neco nekde zapomnel" nebo zbytek DP? Jako je mi lito, to se proste stane, pokud si nekde "jen tak zapomenes" penezenku, taky uz ji pravdepodobne neuvidis.. Jiste, kdo ji veme je zlodej, ale kdo udelal hloupou_chybu? :)
Ahaaaa... takze ak si doma zabudnem penazenku a vykradnu mi dom, tak je to moja chyba... lebo som si nieco zabudol, nechal, polozil vo vlastnom dome... tak to je super
Shelly
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelly »

Raegann píše:
Shelly píše:po dalsie mi chces povedat ze je MOJA vina ze ludia vykradli nas dom a co ked si clovek chcel prehodit veci na inu postavu a nechal to tam akurat den alebo dva??? hej mas pravdu sak preco by to moja vina nebola ved uz sa kradne vsade a na trhu furt takze neni o com no nie???? mam veci v securkach ale nieraz sa stalo ze sa kradli postavy a o takych pripadoch som uz pocula a nehovor mi ze ty nie... takze dalsia vec - k comu ti je securka ked ti logne nejaky naivny pako acc len aby ti uskodil a to co slohol hodil do kosa????
Nechci se vam do toho plest, ale pokud je nekde vina nebo nekdo udelal chybu, tak kdo to asi bude? Nekdo, kdo si "jen tak omylem na den nebo dva neco nekde zapomnel" nebo zbytek DP? Jako je mi lito, to se proste stane, pokud si nekde "jen tak zapomenes" penezenku, taky uz ji pravdepodobne neuvidis.. Jiste, kdo ji veme je zlodej, ale kdo udelal hloupou_chybu? :)
Btw. zajimalo by me, komuze za posledni dobu ukradli account s "bezpecnym-slozitejsim" heslem a pri zachovani vsech bezpecnostnich opatreni.. rad bych se totiz dozvedel, jaka nebezpeci nam "opatrnym" lidem hrozi pred temi vsehoschopnymi "hackery".
Ja viem ze bola chyba mat tie veci v dome ale chces povedat ze ked mam v dome v bagliku mustov tak to je chyba??? preco ved moj dom je na to abymoj majetok chranil a nie preto aby mi ho niekto vykradol a hadzal veci do kosa... nehovorim ze bolo spravne mat tam tie veci ale neboli na ociach ale boli odlozene takze nebola to navnada... a bolo vela pripadov ze ukradli acc a logli ho a tak dalej ja som pocula uz vela takych veci..
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Cool Art píše:
Raegann píše:Nechci se vam do toho plest, ale pokud je nekde vina nebo nekdo udelal chybu, tak kdo to asi bude? Nekdo, kdo si "jen tak omylem na den nebo dva neco nekde zapomnel" nebo zbytek DP? Jako je mi lito, to se proste stane, pokud si nekde "jen tak zapomenes" penezenku, taky uz ji pravdepodobne neuvidis.. Jiste, kdo ji veme je zlodej, ale kdo udelal hloupou_chybu? :)
Ahaaaa... takze ak si doma zabudnem penazenku a vykradnu mi dom, tak je to moja chyba... lebo som si nieco zabudol, nechal, polozil vo vlastnom dome... tak to je super
Asi si nerozumime zcela. Dum ti mohou jiste vykrast z mnoha duvodu, at uz je to schopnost prekonat jakoukoliv prekazku nebo tvoje opomenuti zamknout vsechny zamky a dobre zajistit svuj majetek. Jina vec ale je, kdyz uz te vykradnou, jestli mas penize a vsechny cennosti v sejfu nebo v pracovne na stole. Proste jakakoliv dalsi prekazka je jen tvoje plus. To, ze domy na uo nejsou zcela dokonale bezpecne neni uplne neznama vec, stejne jako to, ze kdyz doma z peti zamku zamknes jen tri, tak tu vinu/ chybu se bude snazit dat minimalne pojistovna tobe. ;)
Edit: Jinak citim s tebou, samozrejme by bylo nejprijemnejsi, kdyby se zadna bezpecnost resit nemusela..
Shelly píše:Ja viem ze bola chyba mat tie veci v dome ale chces povedat ze ked mam v dome v bagliku mustov tak to je chyba??? preco ved moj dom je na to abymoj majetok chranil a nie preto aby mi ho niekto vykradol a hadzal veci do kosa... nehovorim ze bolo spravne mat tam tie veci ale neboli na ociach ale boli odlozene takze nebola to navnada... a bolo vela pripadov ze ukradli acc a logli ho a tak dalej ja som pocula uz vela takych veci..
No, myslim, ze je to chyba, mit je v obycejnem baglu. Ja teda osobne nemam volne v domku vubec nic a to co ano, to je tam volne pro vsechny (+jeden predmet uzamceny k podlaze, ktery je k dispozici pro vsechny, ovsem nikdo si ho neodnese ;)). Vazne bych se nikdy nepozastavil nad tim, ze mi neco co se mi tam jen tak vali proste zmizelo. S timhle rizikem si tam ty veci nechavam, vsechno s nejakou cenou mam jeste navic po securkach apod.
Ja si proste myslim, ze obrovska vetsina ukradnuti acc je zpusobena vinou majitele uctu. Nic vic, nic min, to, ze se acc kradly a kradou nepopiram.
Imho obecne: naprosta vetsina kradezi je zpusobena snizenou/ nedokonalou opatrnosti nebo drobnou chybou na strane vlastnika. Ono je proste v soucasnosti asi prilis snadne napakovat se na nekom kdo chybuje a potencialnich obeti je prilis mnoho, neni ani treba prekonavat veskere existujici zabezpeceni, protoze ho nevyuziva kazdy.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Shelly
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelly »

hmmm ale ked ti niekto zisti heslo typu 5gj58jfk973 ( co som si ovsem vymyslela) i tak nemas teoreticky nic vybavene.. kazdy tvrdi ze kombinacie cisel a pismen sa tazko zistuju co samozrejmne v tejto dobe uz vobec neplati... proste kto chce uskodit uskodi a najde si hociaky sposob na to aby to spravil....
Godon
Inkless
Inkless

Příspěvek od Godon »

Raegann píše:
Cool Art píše:
Asi si nerozumime zcela. Dum ti mohou jiste vykrast z mnoha duvodu, at uz je to schopnost prekonat jakoukoliv prekazku nebo tvoje opomenuti zamknout vsechny zamky a dobre zajistit svuj majetek. Jina vec ale je, kdyz uz te vykradnou, jestli mas penize a vsechny cennosti v sejfu nebo v pracovne na stole. Proste jakakoliv dalsi prekazka je jen tvoje plus. To, ze domy na uo nejsou zcela dokonale bezpecne neni uplne neznama vec, stejne jako to, ze kdyz doma z peti zamku zamknes jen tri, tak tu vinu/ chybu se bude snazit dat minimalne pojistovna tobe. ;)
Edit: Jinak citim s tebou, samozrejme by bylo nejprijemnejsi, kdyby se zadna bezpecnost resit nemusela..
Shelly píše:Ja viem ze bola chyba mat tie veci v dome ale chces povedat ze ked mam v dome v bagliku mustov tak to je chyba??? preco ved moj dom je na to abymoj majetok chranil a nie preto aby mi ho niekto vykradol a hadzal veci do kosa... nehovorim ze bolo spravne mat tam tie veci ale neboli na ociach ale boli odlozene takze nebola to navnada... a bolo vela pripadov ze ukradli acc a logli ho a tak dalej ja som pocula uz vela takych veci..
No, myslim, ze je to chyba, mit je v obycejnem baglu. Ja teda osobne nemam volne v domku vubec nic a to co ano, to je tam volne pro vsechny (+jeden predmet uzamceny k podlaze, ktery je k dispozici pro vsechny, ovsem nikdo si ho neodnese ;)). Vazne bych se nikdy nepozastavil nad tim, ze mi neco co se mi tam jen tak vali proste zmizelo. S timhle rizikem si tam ty veci nechavam, vsechno s nejakou cenou mam jeste navic po securkach apod.
Ja si proste myslim, ze obrovska vetsina ukradnuti acc je zpusobena vinou majitele uctu. Nic vic, nic min, to, ze se acc kradly a kradou nepopiram.
Imho obecne: naprosta vetsina kradezi je zpusobena snizenou/ nedokonalou opatrnosti nebo drobnou chybou na strane vlastnika. Ono je proste v soucasnosti asi prilis snadne napakovat se na nekom kdo chybuje a potencialnich obeti je prilis mnoho, neni ani treba prekonavat veskere existujici zabezpeceni, protoze ho nevyuziva kazdy.
Takhle postuje clovek,ktery krade lidem pytliky ktere jim spadnou u banky pod nohy po dungu.Byt tebou Reagone raci mlcim a drzim krok.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Raegann píše: Ja si proste myslim, ze obrovska vetsina ukradnuti acc je zpusobena vinou majitele uctu. Nic vic, nic min, to, ze se acc kradly a kradou nepopiram..
Obrovska vetsina? Ja snad za sve X lete GMkovani nenarazil na kradez uctu, ktera by NEBYLA vinou majitele uctu. Tak odhadem 80% pripadu kradezi uctu je zpusobeno tim, ze majitel heslo nekomu sdeli, 20% jinou neopatrnosti majitele (loguje z kavarny, od kamose, dava si heslo shodne s jmenem uctu nebo naprosto primitivni, nema dostatecnou ochranu kompu apod.) Lide nejsou vestci aby vase hesla (pokud nejsou 12345 apod.) uhodli.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Raeganne ty čórko, radši už mlč! ;p
Ne, dělám si srandu a Godon předpokládám taky.
Abych to cos řekl Godone, uvedl na pravou míru, tak jak Raegann nemluví člověk, co bere lidem pytlíky z pod nohou, ale člověk, který ví jak to tu chodí :wink:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Godon píše:Takhle postuje clovek,ktery krade lidem pytliky ktere jim spadnou u banky pod nohy po dungu.Byt tebou Reagone raci mlcim a drzim krok.
To je k tematu nebo si na me jen hodlas otvirat usta?
Ja sam sobe ani nikomu jinemu nic nedluzim, mam co se tyce DP "ucty srovnane". A kdo si ty, abys mi rikal, co mam a co nemam a co bys delal na mem miste? Vubec me neznas (btw. tvoje jmeno se mi tez nezda povedome), nevidis do meho svedomi a nemuzes ani videt celou souvislost. Takze pokud mas zajem o tom hovorit, klidne muzem. Ja se s tou "udalosti" ostatne ani nijak netajil v te dobe, natoz ted. Mohu o tom hovorit naprosto pravdive, stejne jako o celem svem "pobytu" na DP, protoze ja se nemam za co stydet. Uprimne, ani nemam duvod si myslet, ze ty mas pravo, schopnosti nebo znalosti posuzovat moje pusobeni tady (natoz objektivne a v celem rozsahu). A proto - drzet krok a mlcet muzes, ale ne v moji kuzi. Ja se rozhodnu sam za sebe, ver, ze nekdy jsou k tomu lide i kompetentnejsi, nez ty sam. ;)
Chapu te, muselo to ven, ale kdyz uz si tak na vysi, abys me mohl soudit, musis na me pri tom prskat (to ber, prosim, obrazne)?
Naposledy upravil(a) Raegann dne 20 dub 2008 19:38, celkem upraveno 1 x.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Shelly
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelly »

ide tu o to ze vacsina ludi vie kto kradol... a nemyslim si ze clovek ktoreho vykradli dava hesla ludom... to by vzivote nespravil aspon podla mojho nazoru... je pravda ze teraz je uz mozne vsetko a nikto nikdy nevie kedy sa mu to moze stat.. ide o to ze sa to nedoriesilo a myslim ze ani nedoriesi tych co nevykradli su spokojny a poskodeny si mozu aj tak akurat tak len piskat lebo veci sa nevracaju... bohuzial... ci to cenu ma ci nie kazdy vie co mu corkli a aku to malo hodnotu ale presne tak ako tu uz niekto napisal fakt cenne veci by som vratila... tot vse moj nazor ... a je to presne atk ako som povedala ze na DP sa kradne vsade na trhu v domoch vsade bohuzial ale je to tak
Godon
Inkless
Inkless

Příspěvek od Godon »

Napospas píše:Raeganne ty čórko, radši už mlč! ;p
Abych to cos řekl Godone, uvedl na pravou míru, tak jak Raegann nemluví člověk, co bere lidem pytlíky z pod nohou, ale člověk, který ví jak to tu chodí :wink:
Napospas , opravdu si srandu nedelam .... je to tak 3 roky z5 kdy jsme dosli Fire. A me spadl pytlik na zem.(mel jsem v nem nake Blood brnka pro vampa,podepsanou Robe of Blood- diky ktere se to potom nastesti dohledalo prez GM). A GMko nam opravdu potvrdilo ze to vzal Reagon.Prez vsechnu snahu zapiral az do posledni minuty.Nakonec to dopadlo tak ze veci vratil,ale jeho hloupost a drzost,tu si ponese naveky.
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

To Godon: Jmenuje se RAEGAN nikoli RAEGON to jen tak mimochodem. Takže není to třeba záměna jmen? Raegan mi totiž nepříjde zrovna jako typ hráče, kterého by zajímal nějaký všivý Blood a Bloodka. Imho kdyby GM vyjely logy za celou kariéru všech hráčů co kde sebrali mám dojem že by nejednomu z nás padla brada co kdo všechno v nestřeženém okamžiku pobral :-D A jen tak mezi nama pochybuju že by GM dohledávalo takové šmuckoviny bo v tý době stál cobík 8k čili roba tak 30 a blood na vampa cca 7k část takže pochybuju že by gm vyhledávalo takový šunt.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Godon píše: A me spadl pytlik na zem..
Ale to je čistě your problem.Představ si, že bys na tržnici plné lidí hodil na zem obsah svojí peněženky.
Btw je to RAEGANN,ne Raegon nebo Raegan.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Jako ne, není to čistě jeho problém, pytlík občas spadně (i když Oximoj asi ne) a zrovna ve fire na konci, potom co to došli (asi) společně, mi to přijde minimálně neslušné. U vás je Oxime normální okrádat lidi, s kterýma jdeš dunga?
Akorát jestli to byl tady tenhle Raegann nebo někdo jiný no :)
Arvin Salinas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arvin Salinas »

Shelly píše:fakt cenne veci by som vratila...
povedz mi mila moja naco ti ta vec bude, pouzila si ju niekde inde ako na trhu? alebo ako lakadlo pre oci njubov beziacich okolo tvojho baraku? Imho vsetci ste len banda zavyslakov na pixeloch a mamonerov, ktori sa len predvadzaju vecami ktore namamonili povecsine necestnym okradacskym sposobom, povecsine LEN na trhu, ale raz pridu casy ked aj tam vam to zoberu.... Ach boze, plakat pre sprostosti, vazne dmnce. Ponadavat si v prvych 2 stranach ok ale rozoberat to na 10 stranach sa mi imho zda ubohe. Tot' vse z mojej strany

Pixel Pixel Pixel

EDIT:
toto by som sa fakt neodvazil povedat bez riadneho uvedomenia si veci. Tohto cloveka poznam sotva dva tyzdne ale nemam problem ho pozvat do mojho baracku kde mam volne pohodene veci. Fakt mily clovek....
[b]EPITAPH[/b]

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Arvin Salinas píše: povedz mi mila moja naco ti ta vec bude, pouzila si ju niekde inde ako na trhu? alebo ako lakadlo pre oci njubov beziacich okolo tvojho baraku? Imho vsetci ste len banda zavyslakov na pixeloch a mamonerov, ktori sa len predvadzaju vecami ktore namamonili povecsine necestnym okradacskym sposobom, povecsine LEN na trhu, ale raz pridu casy ked aj tam vam to zoberu.... Ach boze, plakat pre sprostosti, vazne dmnce. Ponadavat si v prvych 2 stranach ok ale rozoberat to na 10 stranach sa mi imho zda ubohe. Tot' vse z mojej strany

Pixel Pixel Pixel
Jsi odborník na to, kdo jak sehnal rare věci jo? A ty jsi zas banda co neumí vyjmenovaná slova, každý jsme nějáký.

Arvin Salinas píše: EDIT:
toto by som sa fakt neodvazil povedat bez riadneho uvedomenia si veci. Tohto cloveka poznam sotva dva tyzdne ale nemam problem ho pozvat do mojho baracku kde mam volne pohodene veci. Fakt mily clovek....
A kdyby sis třeba všiml toho smajla (;p) nebo se podíval o řádek níž a nevybíral by sis jenom to co chceš, došlo by ti možná jak hrozně moc to myslím s tou čórkou vážně.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Jo tak sem dnes zjistil ze ke me uz taky prisel nekdo jak do samosky :p
Arvin Salinas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Napospas píše:
Arvin Salinas píše: EDIT:
A kdyby sis třeba všiml toho smajla (;p) nebo se podíval o řádek níž a nevybíral by sis jenom to co chceš, došlo by ti možná jak hrozně moc to myslím s tou čórkou vážně.
nexcelo sa mi scrollovat az hore kde bol kamen urazu tohto postu, tak som si vybral tvoj pricom pointa mojho postu bola nezmenena, ale aby si lepsie spal tak to upresnim
Godon píše:Takhle postuje clovek,ktery krade lidem pytliky ktere jim spadnou u banky pod nohy po dungu.Byt tebou Reagone raci mlcim a drzim krok.
[b]EPITAPH[/b]

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Napospas píše: Raeganne ty čórko, radši už mlč! ;p
Ještě jednou si to celé přečti, pozorně, jako ve škole.
Tobě to asi nedošlo Arvine, ale já jsem se tu Raeganna zastal, tak nevím o co ti jde.
Arvin Salinas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Napospas píše:
Napospas píše: Raeganne ty čórko, radši už mlč! ;p
Ještě jednou si to celé přečti, pozorně, jako ve škole.
Tobě to asi nedošlo Arvine, ale já jsem se tu Raeganna zastal, tak nevím o co ti jde.
tve ked uz ani z druheho postu to nebolo citatelne tak to uz poviem narovinu, ak to vyznelo ze som ta obvinil tak prepac :p nebolo to myslene, hoci to mozno tak vyznelo. Pointa bola v tom ze som sa tiez zastal Raeganna a kydal som na cloveka ktory robil opak.... tak verim ze to uz kazdy pochopil.
[b]EPITAPH[/b]

[i](c) Nemessis[/i]
Seluwe Lathaniel
Inkless
Inkless

Příspěvek od Seluwe Lathaniel »

Wilson píše:Jo tak sem dnes zjistil ze ke me uz taky prisel nekdo jak do samosky :p
Tvoj prvy a pravdepodobne posledny post na ktorom som sa zasmial :lol:
Odpovědět