Zase si nekdo stezuje na PvP system

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Lettlos
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lettlos »

GhostDogg píše:Jinak, kdyby se udelalo to, ze pri sesilani kouzel musi stat postava treba vterinu na miste, tak by se hodne veci v pvp zmenilo a nebyla by to zalezitost dvou tri povolani...
Pvp si nekdy zahraj. Vetsi kravinu uz sem tady na foru dlouho neslysel. Pvp je zalezitost a vzdy byla vsech povolani (samozrejme ne crafta, ale i ten by se slusne dal)
Naposledy upravil(a) Lettlos dne 28.03.2008 17:38:42, celkem upraveno 1 x.
Seize the day or die regretting the time you lost
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

jojo to by ta pk prsk ani cler na solo nikdy nesundal jedine ak by si bol afk.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Lettlos
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lettlos »

Castian píše:jojo to by ta pk prsk ani cler na solo nikdy nesundal jedine ak by si bol afk.
Mno to zase ne, pokud by to bylo udelane jako na oficu. Ale jde o to ze dp ma relativne vyladeny system a tohle by jednoduse neslo. Ani napsat na sphere.
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Jo, dalsi posty jak pvp je super vyladeny uz psat nemusite, ja sem to zkousel a de o to, ze beru v potaz cenu vybavy kdyz si vemes ze cena na prska je 10k tak na wara mas s timdle mozna veritko a +0 zbran..tak mi muzes predvist, jak tim nekoho umlatis.
DP: Každá postava má svojí specializaci Mág je na všechno - ostatní na nic
Trollhammaren
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Trollhammaren »

GhostDogg píše:Jo, dalsi posty jak pvp je super vyladeny uz psat nemusite, ja sem to zkousel a de o to, ze beru v potaz cenu vybavy kdyz si vemes ze cena na prska je 10k tak na wara mas s timdle mozna veritko a +0 zbran..tak mi muzes predvist, jak tim nekoho umlatis.
holt war je skupinový povolání sám toho moc neuděláš pokud nejseš Ljuk Skajvolkr nebo ten druhej není totální jouda. Když chceš s warrem pořádně běhat a mít šanci tak potřebuješ mocdvakrát dražší ekvyp než prskové s tim se smiř
YHBT. YHL. HAND.

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Ja sem s tim smirenej. Jen sem chtel podotknout, ze ultima mi od zacatku pride jako skupinova hra, rozhodne na dp, a jediny povolani co si pvp muze davat bez problemu na solo sou holt prskavky. Kdyby se jim neco takoveho provedlo, hned by museli bejt ve skupinach. To neni, ze chci nakou zmenu jen to podotykam...
Lettlos
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lettlos »

GhostDogg píše:Jo, dalsi posty jak pvp je super vyladeny uz psat nemusite, ja sem to zkousel a de o to, ze beru v potaz cenu vybavy kdyz si vemes ze cena na prska je 10k tak na wara mas s timdle mozna veritko a +0 zbran..tak mi muzes predvist, jak tim nekoho umlatis.
Nj ja to oproti tobe nezkousel, ja ho x let s prestavkama hral a bohuzel, dovolim si tvrdit ze vis o pvp velmi malo.

Nikoho nezajima vybava, tu ma dneska kazdej. Pokud chces hrat smucku, muzes jak za maga, tak za vsechny povolani. Za 10k ani mag nesezene equip, to se fakt na me nezlob. Takhle.. pokud chces bejt dobrej war v pvp, neco to stoji - umlatis cokoliv a budes skoro nesundatelnej. A takhle to mas ve vsech hrach.. od l2 az po wowko.

Jinak asi hodne lidi nebude se mnou souhlasit ale war je stale po vampoi nejlepsi char na pvp.
Naposledy upravil(a) Lettlos dne 28.03.2008 18:01:56, celkem upraveno 1 x.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

To GhostDogg: no ked vezmem do uvahy aj tu vetu ktoru mas v podpise, mam pocit, ze obecne mas nieco proti magom a prskavkam. Ale whatever...

ty navrhujes zmenit system dp, lebo "pvp je nevyvazene a prskavky su omnoho lepsie". No system nechaj napokoji a hraj prskavku. Ak nie tak to tema nechaj tak.
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Ne, jen sem precet nazev topiku a jinak nevim vubec o cem je a podle toho sem napsal svuj nazor. A nenavrhuju pvp zmenit, jen rikam co si myslim, ze by srovnalo to co si myslim ze je nevyrovnany. A na maga nebo negra si vybavu za 10k sezenes. (btw prskavky rikam negrum i magum)
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Lettlos píše:Nikoho nezajima vybava, tu ma dneska kazdej. Pokud chces hrat smucku, muzes jak za maga, tak za vsechny povolani. Za 10k ani mag nesezene equip, to se fakt na me nezlob. Takhle.. pokud chces bejt dobrej war v pvp, neco to stoji - umlatis cokoliv a budes skoro nesundatelnej. A takhle to mas ve vsech hrach.. od l2 az po wowko.
no von problem je spis v tom ze za prska i s vybavou za 1k gp (regy, tmr, svitky) mas relativne vysokou sanci nekoho sundat kdezto za wara kdyz nekoho skrabnes treba +3kou zacne zdrhat mezitim se vybandi a neudelas mu ani prd.. takze jestli chces nekoho sundat za wara je nutna podminka mit trochu drazsi ekvip coz u prska neni nutnost ale spis uz jakejsi bonus..
hemeneks more gadzo vazelina!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

GhostDogg píše:Ne, jen sem precet nazev topiku a jinak nevim vubec o cem je a podle toho sem napsal svuj nazor. A nenavrhuju pvp zmenit, jen rikam co si myslim, ze by srovnalo to co si myslim ze je nevyrovnany. A na maga nebo negra si vybavu za 10k sezenes. (btw prskavky rikam negrum i magum)
Tak jako estli te sunda nakej pan mag ala smečka revival, co ma v baglu 50 regu, 2 kvf svitky a 10 tmr tak potom to toji za zamysleni, a zvazeni, jestli je stavajici vyvazenost postav fakt tak hrozna, nebo je chyba mezi klavesnici a zidli.
Tim ze bys musel stat na miste pri kasteni, bys nikdy nikoho nezkastil, bo nez by ses zastavil a odpocital si to tak dotycnej oponent je davno zahorama, pokud teda nejsou lagy ;p
navic prsk by musel stat a war by k nemu pribeh a dal by mu ranu a to by byla pro prsky smrt ... fakt ne :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Lucky píše:Tak jako estli te sunda nakej pan mag ala smečka revival, co ma v baglu 50 regu, 2 kvf svitky a 10 tmr tak potom to toji za zamysleni, a zvazeni, jestli je stavajici vyvazenost postav fakt tak hrozna, nebo je chyba mezi klavesnici a zidli.
Tim ze bys musel stat na miste pri kasteni, bys nikdy nikoho nezkastil, bo nez by ses zastavil a odpocital si to tak dotycnej oponent je davno zahorama, pokud teda nejsou lagy ;p
navic prsk by musel stat a war by k nemu pribeh a dal by mu ranu a to by byla pro prsky smrt ... fakt ne :)
Tak to mysleny neni. Samozrejme, ze pred prskem utikat a davat si bandy tak tezky neni.) Mysleno je tim to, ze prskavky maj porad mnohonasobne vyssi sanci na to nekoho sundat. A samozrejme, kdyby konecne war prska dobeh tak by ho mohl flaknout, pokud by pockal tu dobu, nez zbran flakne. V tom vidim ten nejvetsi problem. Kdyby zbrane prvni ranu davali "instant" tak v tom takovej problem nevidim.
Naposledy upravil(a) GhostDogg dne 28.03.2008 18:57:27, celkem upraveno 1 x.
Rod Sacketts
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts »

Prskanijedine v behu, ale ten pomner ekvipu je opravdu dost brutalni(teda pro mne) kdyz na mne jde prsk v ress robe s par TMR a regama ja s brnenim, nejakou zbrani regama TMR ..... trosku se mi to prodrazi. sice sem cler, ale nikdy sem nesundal jeste zadny PK, a jen jednou se mi podarilo utyct.... strata 100K+- kdyz jdu v minivybave.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

GhostDogg píše: Tak to mysleny neni. Samozrejme, ze pred prskem utikat a davat si bandy tak tezky neni.) Mysleno je tim to, ze prskavky maj porad mnohonasobne vyssi sanci na to nekoho sundat. A samozrejme, kdyby konecne war prska dobeh tak by ho mohl flaknout, pokud by pockal tu dobu, nez zbran flakne. V tom vidim ten nejvetsi problem. Kdyby zbrane prvni ranu davali "instant" tak v tom takovej problem nevidim.
dobehnes a natahnes.
instant davaji nektery nevim co resis proste nic neni zadarmo nikdy, nikde a ni na dp :p
rod soc.. píše: strata 100K+- kdyz jdu v minivybave.
minivybava za 100 ? :p
si vezmes valor chain + rrko+ 2 salaty + 150 regu od kazdyho + 15 ivm svitku 3 para svitky + 15 tmr 2 TR = 100K ? :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Lucky píše:dobehnes a natahnes.
Klidne se podivam, jak dobehnes postavu, ktera je stejne rychla jako ty a nic ji nezpomaluje.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

GhostDogg píše:Klidne se podivam, jak dobehnes postavu, ktera je stejne rychla jako ty a nic ji nezpomaluje.
ide o to kto chce koho viac zabit ;)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

a vite ze pvp je neco takoveho vic massoveho nez 1 vs 1 ja jen aby na to nektery experti na pvp nezapomneli :P
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

nj ale to ses pak přece lama, nab a sám si nic nedáš když někoho sundáš 2+vs1
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

GhostDogg píše: Tak to mysleny neni. Samozrejme, ze pred prskem utikat a davat si bandy tak tezky neni.) Mysleno je tim to, ze prskavky maj porad mnohonasobne vyssi sanci na to nekoho sundat. ...
Oprav mě jestli se pletu, ale...má prsk jakoukoli možnost dát někomu ik? (kromě extrémních případů :wink: )
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Ja nevim, ale nez nekdo zacne placat o pvp, tak bych nastavil kvotu povinneho behani pvp na nejake urovni aspon mesic. Jo, proste tady Ghostdogg nikdy nikoho sam nesejmul... to jeste neni ale o tom, ze sam war nikoho nesejme... jo, vybava tam nejaka musi byt, ale zase s warem kdyz nelehnes, tak prichazis tak o bandy a sem tam naky potion/rybicka, zatimco prsci jedou furt tmr, svitky, regy a kdovi co jeste...
Jako treba nikoho nedas, ale kdyz me, jako toho kdo by mel lehce podporovat nbiky, stvalo ze je u hbcka nejaka smucka pk, stacila chvilka, trosku sem si s nim pohral, nejen ze byl parkrat blizko k smrti, ale taky vyplival veskery spotrebak aniz by me nejak ohrozil.
Staci si vzit k sobe do party clera a neni problem umlatit takoveho prska i s prstem v nose.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Odpovědět