MMORPG
MMORPG
Ludia hrate nieco okrem UO?
Ja som nasiel dve ktore by sa Vam mohli pacit jedna je Holic Online (ta je pre pure pvm hracov)
http://www.netgame.com/
a dalsia je Xiah Online (je tam aj pvp) a su zadarmo hlavne=P
http://xiah.gamescampus.com/
Ak mate nejake super skusenosti s MMORPG a link na ich stranku okrem wow a lineage napiste ich sem!
A ked chcete vidiet supu hru ktora je vo vyrobe mrknite na Darkfall na youtube je to dost zaujimave.
Ja som nasiel dve ktore by sa Vam mohli pacit jedna je Holic Online (ta je pre pure pvm hracov)
http://www.netgame.com/
a dalsia je Xiah Online (je tam aj pvp) a su zadarmo hlavne=P
http://xiah.gamescampus.com/
Ak mate nejake super skusenosti s MMORPG a link na ich stranku okrem wow a lineage napiste ich sem!
A ked chcete vidiet supu hru ktora je vo vyrobe mrknite na Darkfall na youtube je to dost zaujimave.
Naposledy upravil(a) Tequila dne 10 bře 2008 15:07, celkem upraveno 1 x.
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
chvili to bylo wowko, pak mi nejaky blbec (cti prowider) zakazal porty a porad ne a ne je povolit (teda jako byla nejka snaha, ale porad to nejde, a to jsem mu napsal vsechny porty, ktere to potrebuje)...
jinak nic jineho uz zkouset nebudu protoze uz tak mam malo casu...
jinak nic jineho uz zkouset nebudu protoze uz tak mam malo casu...
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
_ system supr, exp a povolání mi dost seděli, ale lidi co jsem tam potkal...zlaté dp
A _ gms je kapitola sama pro sebe, je sice fajn, že se s ničím nese*ou a kdo se jim nelíbí, toho bez keců smažou, systémově ošetřený zákaz yoka taky hustý, ale kdo mi řekne, že Demostenes není totální idiot, tak ten prostě kecá
A _ gms je kapitola sama pro sebe, je sice fajn, že se s ničím nese*ou a kdo se jim nelíbí, toho bez keců smažou, systémově ošetřený zákaz yoka taky hustý, ale kdo mi řekne, že Demostenes není totální idiot, tak ten prostě kecá
Jak přesně se ti to nepovedlo sprovoznit?Enquea píše:Chtel jsem zkusit ultimu na _, je to tam uplne jiny, skoro to ani neni ultima Jenze se mi to nepovedlo sprovoznit Jestli nekdo hrajete na _ a zaroven na DP tak bych ocenil pomoc
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já teda přesně nevím, ale až na grafiku je to takový významně podobný všem ostatním mmorpg... ;pNapospas píše:Já Ragnarok zkoušel, ale bylo to úplně o ****, tak po hodině možná jsem to s velikou chutí smazal
Náhodou, já mám svoji mocnou dancerku a za chvilku budu velká gypsy a všichni se mě budou bát ;p
Jinak taky jsem hrála WoWko, ale ne na ofiku ale porůznu po freeserverech a bylo to docela zábavný, jsem měla děsivou nemrtvou warločici a aj jsem si těch pár prvních lvlů užívala, ale pak mě začal štvát fullscreen a že nevím, co mám dělat, tak jsem se na to vybodla ;p
Ofc jsem taky zkoušela L2 ale to se mi kompletně celé strašlivě sekalo a bylo to na mě jakési málo barevné... navíc mě vždycky dojímaly některé ty ženské postavy, jakože třeba elfka s tangama co chodí permanentně v předklonu ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já se chtěl stát zlodějem a vždycky mě tam zabili nějáké potvory, kterým nešlo utéct a bylo jich hrozně moc, pak se mi stalo to stejné s archerem a pak už jsem to teda smazalCarolyn píše:Ragnarok
Ty elfky (hlavně night) mě taky dojímaly, ale asi trochu jiným způsobem než tebe :pCarolyn píše:L2
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Jedinej problem jsem mel v tom ze defaultni port je tam 5000 a ten mame na koleji asi blokovanej, tak jsem napsal na forum u nich a naky gm mi tam napsalo nahradni port, tak jsem prespal login a bylo to... jinak poustim to prez ten uo launcher co jsem kdysi nasel na wizzyho strankachNapospas píše:_ system supr, exp a povolání mi dost seděli, ale lidi co jsem tam potkal...zlaté dp
Jak přesně se ti to nepovedlo sprovoznit?Enquea píše:Chtel jsem zkusit ultimu na _, je to tam uplne jiny, skoro to ani neni ultima Jenze se mi to nepovedlo sprovoznit Jestli nekdo hrajete na _ a zaroven na DP tak bych ocenil pomoc
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?