Pawer píše:Ano, na Invex jiste pojedu, jenze jeste nevim, kdy dorazim. Kazdopadne dam co nejdrive vedet.
Rad bych vas videl . Dnesni sraz mi nestaci !!!!!!
Dej vedet zhruba datum,jakmile budes v Brne zavolam ti, mam co vracet za tu Prahu, ale jen ty, tichy mysi co chodej v patek spat o pulnoci a navic uprostred srazu se videj snad jen v Praze a do Brna doufam nedorazi.
Pawer píše:Ano, na Invex jiste pojedu, jenze jeste nevim, kdy dorazim. Kazdopadne dam co nejdrive vedet.
Rad bych vas videl . Dnesni sraz mi nestaci !!!!!!
Dej vedet zhruba datum,jakmile budes v Brne zavolam ti, mam co vracet za tu Prahu, ale jen ty, tichy mysi co chodej v patek spat o pulnoci a navic uprostred srazu se videj snad jen v Praze a do Brna doufam nedorazi.
Edit: tichy mysi "p
A co se v Pze stalo tak vzacneho?
My jsme se tam potkali? :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Fake píše:Pro mne osobne byla vzacnost prazak ktery v 5 rano nespi a nemele sr***y a je mi free jestli jsi dosel Desp 4^^
Jdete se uz bodnout, jo? Lazz mi celej vecer a noc lezl na nervy prilis hlucnou a nechutne blizkou , skutecne neprijemnou a obtezujici pritomnosti (chvilema bych to skoro oznacil za pritulnost) a obzvlaste tim, ze nechapal ani stupnujici se jedovatost, kterou jsem se mu to snazil naznacit. A tohle bylo jediny, co me v navaznosti na jeho kecy o tom, jakej je top hrac ve 4 rano a po b52kach napadlo.
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Fake píše:Pro mne osobne byla vzacnost prazak ktery v 5 rano nespi a nemele sr***y a je mi free jestli jsi dosel Desp 4^^
Jdete se uz bodnout, jo? Lazz mi celej vecer a noc lezl na nervy prilis hlucnou a nechutne blizkou , skutecne neprijemnou a obtezujici pritomnosti (chvilema bych to skoro oznacil za pritulnost) a obzvlaste tim, ze nechapal ani stupnujici se jedovatost, kterou jsem se mu to snazil naznacit. A tohle bylo jediny, co me v navaznosti na jeho kecy o tom, jakej je top hrac ve 4 rano a po b52kach napadlo.
proti malokomu neco mam, a do veciny sporu se nemicham, ale to, jak si odchazel z toho klubu s toudle hlaskou v puse bylo opravdu neadekvatni.
Jestli jsi to nepochopil z meho prispevku,napisu verzi i pro tebe,ovsem jen jako vysvetleni, stale to ber pouze jako vzkaz Pawerovi,diky.
Takze:Pawe byl jsi jediny kdo zustal a hlavne nazivu i pote co uderila pulnoc,proto te narozdil od ostatnich moulu, kteri musi byt brzo doma, rad uvidim i v Brne.