Blok ACC ?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

Tak bylo to nefer nebo jsi o tom nevedel? Pac jestli to bylo nefer tak si musel vedet o co go?[/quote]

Dosel jsem domu z prace osprchoval jsem se dobehl k pocitaci a na ts slysim rvani "Daiquiri refuj pk okamzite" nekdy jsem to stihl nekdy ne, pojely jsme blue vypravu a byl jsem rad ze jsem si vydelal, myslel jsem ze maji echo od nejakyho hrace ale o tom spehovani jsem nemel ani potuchu, jelikoz kdyz jsem se po pul rocni pauze vratil na darkparadise tak jsem si rekl asi je hodne lidi co praska dungy, ze je to dobry ze si vydelam na compositku po ktery jsem prahl 5 let, ale nikdy si ji nedopral protoze nemam cas chodit 6 a vic hodinovy dungeony. Nefer bylo to ze jsme pojizdely lidi co na equip setrily dost dlouho a potom o nej prijdou pred dungem, nejvic me bylo lito Etolies protoze jsou to da se rict, neskusena guilda, mozna se milim ale prijde me to tak, a prisly o equipy pred destardem, sice jsme pojizdely modraky pred dungeonama ale jsme lidi a mame city, takze tak ohromny to zase nebylo, jak si vsichni mysli.
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Daiquiri píše:Acare jasne ja te chapu, ale ja nevedel ze pojizdeni modrych guild pred dungeonem je trestne a to ze nejakej clovek z guildy spehuje duchem a potom dojde na teamspeak a rekne ze jsou dung a my se refneme a jdeme to nikdo nemohl vedet
no, vis co, pro me je zajimave ze se o tom bavilo spousty modraku uz delsi dobu, ze spehujete duchem a okoukavate cizi mapy... takze je docela k smichu, ze to vi xyz jinych lidi a vy ne, navic smazat jen toho jednoho co to delal, kdyz z toho primy uzitek meli dalsi lidi, to by bylo jeste vice k smichu...
Přeji pěkný den!
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Daiquiri píše:Jestli Acar vazne prohlizi logy tak mu dekuji a doufam ze to tam najde a ukaze se jak to doopravdy bylo. Preji gl a hf.
kovarniky tam opravdu nedohledava )
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

no, vis co, pro me je zajimave ze se o tom bavilo spousty modraku uz delsi dobu, ze spehujete duchem a okoukavate cizi mapy... takze je docela k smichu, ze to vi xyz jinych lidi a vy ne, navic smazat jen toho jednoho co to delal, kdyz z toho primy uzitek meli dalsi lidi, to by bylo jeste vice k smichu...[/quote]

na cizi mapy neni zakazane chodit to taky neni v pravidlech myslim a jestli je tak se omlouvam ale o to nejde, o logovani mapy jsem cosi slysel ale neveril jsem tomu, akorat vim ze porad chodil na nasi mapu za "tecku" a nebo si tam dal nejaky divny jmeno, nevim, jestli to delal nekdo od nas, buh vi, o takovehle veci jsem se fakt nezajimal zajimal jsem se o to jak vydelat penize na compositku a jenom jsem slysel na teamspeaku ze mam refovat a nebo kdyz jsme behaly v pvp nic jineho, me je to jedno verte si cemu chcete, me staci to kdyz sam vim jaka je pravda.

Wilsone a proc by nemel hledat kovarniky? je to soucast hry, a ja si myslim ze i 15 lety kovarnik je pro me cennejsi nez nejaky jmeno Wilson, ktery znam z forum.

Nekoho bavi byt zalezeny v dungeonu 10 hodin nekoho bavi pojizdet, nekoho bavi behat pred cove pvp, uz to resit nebudu jenom je skoda ze spravdlnost je tu vcelku nulova, jelikoz proti pravidlum udelal jeden clovek a muzou za to ostatni, nevim proc nas hazou do jednoho pytle, jenom kvuli tomu ze mame nad jmenem KovareN, ja proste nechapu proc by mela vetsina lidi trpet za chybu jednotlivce, dejme tomu kdyby treba nekdo v nejaky modry guilde nabugoval sochu, prodal ji podelil penize mezi clenama, tak by taky smazaly celou guildu? To pochybuji.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Fak to vypada ze brecim?a ja myslel ze se snazim psat trosku normalne.]
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Daiquiri píše: o takovehle veci jsem se fakt nezajimal zajimal jsem se o to jak vydelat penize na compositku a jenom jsem slysel na teamspeaku ze mam refovat a nebo kdyz jsme behaly v pvp nic jineho, me je to jedno verte si cemu chcete, me staci to kdyz sam vim jaka je pravda
kdyz se nestaras, tvoje chyba, to neni zadna omluva, je uplne jedno jestli jste udajne toho jednoho cloveka v tom podporovali, nebo jen s tichym souhlasem tolerovali, vysledek je stejny
Daiquiri píše: jenom je skoda ze spravdlnost je tu vcelku nulova, jelikoz proti pravidlum udelal jeden clovek a muzou za to ostatni, nevim proc nas hazou do jednoho pytle, jenom kvuli tomu ze mame nad jmenem KovareN, ja proste nechapu proc by mela vetsina lidi trpet za chybu jednotlivce, dejme tomu kdyby treba nekdo v nejaky modry guilde nabugoval sochu, prodal ji podelil penize mezi clenama, tak by taky smazaly celou guildu? To pochybuji.
rozdil toho kdyz 1 spehuje s duchem a ologovava mapy a nebo to dela 10 lidi je "temer" stejny, vsichni jste z toho meli stejny uzitek, takze se to zase nesnaz omluvit

a k tomu tvemu prikladu, vy jste to delali ze jeden clovek spehoval, pak sam sel pojet vypravu a az nakonec vam dal prachy a ekvip z pojetejch lidi? nebo sis vymyslel zrovna nepadnouci priklad :p
Přeji pěkný den!
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

rozdil toho kdyz 1 spehuje s duchem a ologovava mapy a nebo to dela 10 lidi je "temer" stejny, vsichni jste z toho meli stejny uzitek, takze se to zase nesnaz omluvit

a k tomu tvemu prikladu, vy jste to delali ze jeden clovek spehoval, pak sam sel pojet vypravu a az nakonec vam dal prachy a ekvip z pojetejch lidi? nebo sis vymyslel zrovna nepadnouci priklad :p[/quote]

Rika se tomu spolupachatel, ale kdyz se prokaze jeho nevina tak ma podminku a nikoliv odneti svobody.

Proste kdyz o tom ostatni nevedely? tak jak tomu mely zabranit? povis mi to? moc rad bych to slysel jak jsem mel zabranit tomu aby dotycny nespehoval duchem a nelogoval udajne cizi mapy, mel jsem si pujcit kristalovou kouly nebo si nechat vestit karty do budoucna?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Kazdej ukrivdenej kdo sem pisete, by jste jeste pred tejdnem, kdyz by sem kvuli blok ip nekdo psal rozdavali rady, at nepisou na forum, ze je to zbytecny
Teprve az, se to stane vam, ze kvuli nakymu grazlovi mate blok, zmenite nazor
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Stačilo by zeptat se jak pořád ví, že modráci jsou dunga :wink:

A kde je ten Hunter, zrovna ho potřebuju aby napsal:"Nauč se quotovat."
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

Posadte me pred detektor lzi, nebo ja nevim :) jak vam mam rict pravdu :D
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Daiquiri píše:no, vis co, pro me je zajimave ze se o tom bavilo spousty modraku uz delsi dobu, ze spehujete duchem a okoukavate cizi mapy... takze je docela k smichu, ze to vi xyz jinych lidi a vy ne, navic smazat jen toho jednoho co to delal, kdyz z toho primy uzitek meli dalsi lidi, to by bylo jeste vice k smichu...
No řeknu ti jednu věc za bugování knightek smazali taky všechny i když za to mohl jeden nebo dva lidé a myslim si že bugování knightek není tak strašný jako to vaše prasení takže DELETE si zaloužíte
Elwing
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elwing »

na cizi mapy neni zakazane chodit to taky neni v pravidlech myslim a jestli je tak se omlouvam ale o to nejde, o logovani mapy jsem cosi slysel ale neveril jsem tomu, akorat vim ze porad chodil na nasi mapu za "tecku" a nebo si tam dal nejaky divny jmeno, nevim, jestli to delal nekdo od nas, buh vi, o takovehle veci jsem se fakt nezajimal zajimal jsem se o to jak vydelat penize na compositku a jenom jsem slysel na teamspeaku ze mam refovat a nebo kdyz jsme behaly v pvp nic jineho, me je to jedno verte si cemu chcete, me staci to kdyz sam vim jaka je pravda.

Nekoho bavi byt zalezeny v dungeonu 10 hodin nekoho bavi pojizdet, nekoho bavi behat pred cove pvp, uz to resit nebudu jenom je skoda ze spravdlnost je tu vcelku nulova, jelikoz proti pravidlum udelal jeden clovek a muzou za to ostatni, nevim proc nas hazou do jednoho pytle, jenom kvuli tomu ze mame nad jmenem KovareN, ja proste nechapu proc by mela vetsina lidi trpet za chybu jednotlivce, dejme tomu kdyby treba nekdo v nejaky modry guilde nabugoval sochu, prodal ji podelil penize mezi clenama, tak by taky smazaly celou guildu? To pochybuji.
Len blbe vyhovorky... ked ides do nejakej guildy tak si zisti o nej vsetko... nevadilo ti ze si jazdil xy krat vypravy. Nepytal si sa odkial maju take info. Nevadilo ti ze ta guilda ma najhorsie meno na dp... hlavne ked si bol blizsie ku kompozitneske. Nepohodlne otazky vtedy neboli dolezite. A k tej spravodlivosti... keby niekto v nejakej guilde nabugoval sochu a podelil sa o gp so zvyskom tak by zvysok mozno bol v pohode (mozno nie)... ale kebyze to robi opakovane zvysok sa vobec nezaujima odkial su tie sochy tak ver ze by ich vsetkych pomazali.
Inak je vtipne sledovat ako nikto z kovarne nevedel ze im niekto spehoval za ducha a logoval cudzie mapy a velkemu zvysku dp to bolo zname. Cize teraz neplac nad vlastnou blbostou. Kebyze si viac moralny tak si take veci v pohode zistis.... mr.kompozitneska
Páni, už došlo aj na lhací režim.
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Daiquiri píše:Rika se tomu spolupachatel, ale kdyz se prokaze jeho nevina tak ma podminku a nikoliv odneti svobody.

Proste kdyz o tom ostatni nevedely? tak jak tomu mely zabranit? povis mi to? moc rad bych to slysel jak jsem mel zabranit tomu aby dotycny nespehoval duchem a nelogoval udajne cizi mapy, mel jsem si pujcit kristalovou kouly nebo si nechat vestit karty do budoucna?
Precti si pravidla, konkretne bod cislo 4.

Nic ste nevedeli, nic ste neslyseli, nikdy ste nikde nebyli. Presto si o tom cely DP par mesicu povidalo, par mesicu brecelo a par mesicu posilali page kvuli duchum u GH.

Edit: navic se divim ze tu postuje tak malo lidi z Kovaren, cekal bych vetsi zapojeni hlavne Blavaku, na druhou stranu to tu nesleduju tak moc, tudiz nevim jak moc zakrocili cenzori.
Naposledy upravil(a) Ari dne 19 úno 2008 18:10, celkem upraveno 1 x.
Svatý bojovník bez víry
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Daiquiri píše:Nekoho bavi byt zalezeny v dungeonu 10 hodin nekoho bavi pojizdet, nekoho bavi behat pred cove pvp, uz to resit nebudu jenom je skoda ze spravdlnost je tu vcelku nulova, jelikoz proti pravidlum udelal jeden clovek a muzou za to ostatni, nevim proc nas hazou do jednoho pytle, jenom kvuli tomu ze mame nad jmenem KovareN, ja proste nechapu proc by mela vetsina lidi trpet za chybu jednotlivce, dejme tomu kdyby treba nekdo v nejaky modry guilde nabugoval sochu, prodal ji podelil penize mezi clenama, tak by taky smazaly celou guildu? To pochybuji.
no vis promin ale TY si si vybral nosit za jmenem KovareN takže se pak nediv že tě nekdo háže do jednoho pytle a vymlouvat se nato že já o tom nevědel vám taky každej může a nemusí věřit a za to vaše "beztrestné" logovaní cizích map vám rly nikdo věřit nebude,proč taky?
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

jako ja fakt nechapu co tu ten dajkuiri resi , si mysli ze hodka odbloknou nebo co ;p akorat se tu ztrapnuje
clen fora vod dob Imperia
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

Petrkov píše:
Daiquiri píše:no, vis co, pro me je zajimave ze se o tom bavilo spousty modraku uz delsi dobu, ze spehujete duchem a okoukavate cizi mapy... takze je docela k smichu, ze to vi xyz jinych lidi a vy ne, navic smazat jen toho jednoho co to delal, kdyz z toho primy uzitek meli dalsi lidi, to by bylo jeste vice k smichu...
No řeknu ti jednu věc za bugování knightek smazali taky všechny i když za to mohl jeden nebo dva lidé a myslim si že bugování knightek není tak strašný jako to vaše prasení takže DELETE si zaloužíte
Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pis
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Daiquiri píše:Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pis
A byli ste smazany v ramci pravidel, najdi mi v pravidlech kde je napsany, ze te nesmi smazat :)
Svatý bojovník bez víry
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

Elwing píše:

Len blbe vyhovorky... ked ides do nejakej guildy tak si zisti o nej vsetko... nevadilo ti ze si jazdil xy krat vypravy. Nepytal si sa odkial maju take info. Nevadilo ti ze ta guilda ma najhorsie meno na dp... hlavne ked si bol blizsie ku kompozitneske. Nepohodlne otazky vtedy neboli dolezite. A k tej spravodlivosti... keby niekto v nejakej guilde nabugoval sochu a podelil sa o gp so zvyskom tak by zvysok mozno bol v pohode (mozno nie)... ale kebyze to robi opakovane zvysok sa vobec nezaujima odkial su tie sochy tak ver ze by ich vsetkych pomazali.
Inak je vtipne sledovat ako nikto z kovarne nevedel ze im niekto spehoval za ducha a logoval cudzie mapy a velkemu zvysku dp to bolo zname. Cize teraz neplac nad vlastnou blbostou. Kebyze si viac moralny tak si take veci v pohode zistis.... mr.kompozitneska
Me vubec nevadi ze ta guilda ma nejhorsi jmeno na dp bavilo me hrat pvp cele dp vs. kovaren, o to me slo zabehat si pvp a nasetrit penize na compositku nic me o te guilde nezajimalo, znam tam par lidi real, tak proto jsem tam chtel, jenomze po nejakym case me ti lidi zacaly brat jako kamosa a postupem casu jsem na nich byl zavisly, ne na hre jako vy ostatni ale na lidech kteri me provazely denne hordou zabavy, o nic jine me v ultime nejde nez o compositku takze si rikej co chces, me je to suma fuk, ptal jsem se kovaren kde berou infa, vis co me rekly? to se nerika to je tajne, takze asi takhle.
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

Irenicus píše:jako ja fakt nechapu co tu ten dajkuiri resi , si mysli ze hodka odbloknou nebo co ;p akorat se tu ztrapnuje
Je to ztrapnovany nevadi, bojuji o svuj account i kdyz bezvysledkove za cenu strapnovani, klidne...
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

Ari píše:
Daiquiri píše:Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pis
A byli ste smazany v ramci pravidel, najdi mi v pravidlech kde je napsany, ze te nesmi smazat :)
Zajimava uvaha Ari :)
Odpovědět