Tuning

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Odpovědět
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

já mám golfa RS což je docela sportovně laděný takže si max koupim nějaký ty nízkoprofilový gumy :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Trollhammaren
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Trollhammaren »

Není nad denní porci frotérských erotických zážitků v MHD nejlépe s bandou důchodců co fičí do Globusu :ppp
YHBT. YHL. HAND.

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velky Ero I »

Ash píše:
Velky Ero I píše:
Napospas píše:Jak to říkál ten Balt....:"Tuning je snobárna pro socky, co si nemůžou dovolit silnější motor v základu." :p
kvalitni nazor
Jo, souhlas, ale musis uznat, ze z 90% na ceskych silnicich potkas akorat tuzing, kdy si namontuji akorat hlasity vyfuk, ktery prida kdyz, tak jednoho kone do staje, ale spis otravuje vsechny kolem, a poplacaji auto nalepkama. Jako kvalitni tuning beru lidi, kteri dostanou auto do stavu, kd yopravdu ma koni nesrovnatelne vic nez original, auto vypada jako by to byla seriovka (ne vzhledem, ale kvalitou zpracovani) a nemusel by ses s tim bat absolvovat mensi zavod na okruhu, aniz by ti vsecko popadalo, pokazilo se a tak podobne... Ja osobne mam ted aspon auto co ma 130 koni v zakladu a zadnej rachotak s felinou me hned tak nepodela, takze sem spokojeny a tunit se nechystam, radsi uvedu to auto do perfektniho stavu i v seriovem provedeni (coz mnohym votuzenym karam chybi).
Naprosto stebou suhlasim :wink:

Ja osobne mam 230 konoveho tatosa...to je serivoka momentalne som urobil podvozok a body kit... a ochvilu sa chystam upgrade motoru cos bude mit cca 600 koni :)
Tu mas foto ak ces ;p

http://www.tuning.sk/dokument-nissan-ma ... avene-auta

...a bohuzial su taky ludia co si myslia ze daju nalepku na auto ujebu vyfuk z rezonatorom aby to delallo ravchot a su machri...preto ma to kus vytocilo lebo je vela ludi co ten tuning robia poriadne a sa snazia :wink:
Ero Rulez are back! :p
Lazzarus
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lazzarus »

600 koni? z 230ti?
Lazzarus (prsk)
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Lazzarus píše:600 koni? z 230ti?
ano :wink: ...pac ja mam 3,0 liter V6 24 ventil...bez turba...nahodim 2 turba odlahcim potrebne vecy v agregate...vymenim za kovanie piesty...ale to este neviem asi ich uz mam lebo je to velky obsah... urobit vybrus hlavy nacipovat a mas 600 koni jak nic :wink:
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

preto sa napr vysmievam ludom co si kupia ferrari ...lebo vyjebu 5 melka a auto ma hodnotu ako scoho je urobene a dielce maju hodnotu max melko...a 4 melka platis za znacku.... :lol: :lol:
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Velky Ero I píše:preto sa napr vysmievam ludom co si kupia ferrari ...lebo vyjebu 5 melka a auto ma hodnotu ako scoho je urobene a dielce maju hodnotu max melko...a 4 melka platis za znacku.... :lol: :lol:
4 melka za image je este dost lacine, uprimne mit na to urcite si radsi budu sedet ve Ferari nez v Golfu sebevic vytunenym, holt to ze mam maximalku 300km/h (na ceskym tankodromu (cti silnici) je ti to stejne prd platny) je sice hrozne hezky, ale nevyuzitelny at uz z duvodu tankodromu nebo meho dusevniho zdravi (naraz do zdi/kamionu je sice krasna sebevrazda, ale ja mam radsi konvencni zpusob). Tuning kara je dobra tak na zagarazovani a vytahovani na tuning srazy kde si muzu pohonit ego.
Svatý bojovník bez víry
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Ari píše:
Velky Ero I píše:preto sa napr vysmievam ludom co si kupia ferrari ...lebo vyjebu 5 melka a auto ma hodnotu ako scoho je urobene a dielce maju hodnotu max melko...a 4 melka platis za znacku.... :lol: :lol:
4 melka za image je este dost lacine, uprimne mit na to urcite si radsi budu sedet ve Ferari nez v Golfu sebevic vytunenym, holt to ze mam maximalku 300km/h (na ceskym tankodromu (cti silnici) je ti to stejne prd platny) je sice hrozne hezky, ale nevyuzitelny at uz z duvodu tankodromu nebo meho dusevniho zdravi (naraz do zdi/kamionu je sice krasna sebevrazda, ale ja mam radsi konvencni zpusob). Tuning kara je dobra tak na zagarazovani a vytahovani na tuning srazy kde si muzu pohonit ego.
vidim ze nechapes :) ...kdyz mas plne vytunenu karu podvozok, motor, kola, vsetko..tak sa take ferrari moze skryt :) ...lebo ako som uz napisal tam platis za znackua ne za vecy co tam sou...uz len pri testoch by vysla vytunena kara jako vitez pac ma lepsi brzdy ma lepsi grip ma lepsie drzanie na silnici ma proste lepsie vsetko ma silnejsi motor mz kterym ked podradis a slapnes na brzdu zastavis rychlejc nez nake ferrari cize asi by si sa skor zabil na tom ferrari :D ...a ide oto aj aku caru tunujes taky Nissan Skyline GTR34 full vytuneni da do kapse ferrari lambo a jine sracky....vo vsetkych variantach bezpecnost rychlost konfort... :wink:
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

kvalitni tuning je o DETAILOCH ...tam sa pozera na vsetko ako konfort rychlost a bezpecnost..preto ked clovek chce tak dotoho vrazi balik ale vie docoho to vraza lebo kupuje dielce a za kazdym dielom je ina tunerska znacka ktora garantuje kvalitnost svojho vyrobku..preto napr ferrari maju svoje vlastne dielce ale nemaju vo vsetkom to naj...a ty ked si poskladas vecy z naj znaciek tunerskych ktore sa do toho fakt rozumeju tak fakt ferrari nema sancu :) preto mas roznych tunerov takych co nato kaslu a a zase taky co to beru vazne a vrazaju dotoho baliky a je to vidiet... porovnaj si ferrari za 5 melka a vytunenu karu do ktorej by si vrazil 5 melka tak ver tomu ze by si bral ten tuning :wink: ...ale uz som sa velmi rozpisal :oops:
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Vidím že nechápeš ty Ero :wink:
To prostě není ono, ty jako ten kdo si to vytuní k tomu máš citový vztah, to je hezké, ale vytuněnou káru má každý druhý, což se o ferrari říct nedá...to je auto, které si kupuješ právě kvůli té značce, tak se tu neoháněj rychlostí a kdesicosi :)
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Napospas píše:Vidím že nechápeš ty Ero :wink:
To prostě není ono, ty jako ten kdo si to vytuní k tomu máš citový vztah, to je hezké, ale vytuněnou káru má každý druhý, což se o ferrari říct nedá...to je auto, které si kupuješ právě kvůli té značce, tak se tu neoháněj rychlostí a kdesicosi :)
no sak hovorim... ze su to zbytocne vyhodene peniaze...to ej moj nazor ale nemozem suhlasit stymco si napisal ze vytunenu karu ma kazdy druhy..ano ma ale ty ked si vytunis karu vlastnim stylem ..si jediny na svete...lebo taku istu kopiu nenajdes :) ...cos ferrari napr tu v londyne vidim kazdy den asi 30 krat a uz mi je stoho nazvracanie...
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Jo, otazka vzdycky je, jak moc si mas uchylku honit ego... Me stacila na moje zacatky stara sierra s 2.3 dieslem a co sem si s tim uzil prdele :) Nikdo jiny v mem okoli takove auto nemel, takze sem byl stejne originalni :lol: Spis kone kone, ale ridit neumite ani starou skodovku... A s tou bezpecnosti, docela bych se hadal
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Ash píše:Jo, otazka vzdycky je, jak moc si mas uchylku honit ego... Me stacila na moje zacatky stara sierra s 2.3 dieslem a co sem si s tim uzil prdele :) Nikdo jiny v mem okoli takove auto nemel, takze sem byl stejne originalni :lol: Spis kone kone, ale ridit neumite ani starou skodovku... A s tou bezpecnosti, docela bych se hadal
tak vidim ze asi mas vela skusenosti ked si behal na 2.3 dieslu...ja chodim od 16tich na me kare co je 3liter benzin a ma to 230 koni...a mam nachozene uz asi 100 000km takze ridit urcite vym...a ked oniecom niecom neviem tak dotoho nekecam ..ale tuningom sa zaoberam uz 4 roky takze urcite nieco malo otom viem :wink:
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

a ktomu egu...ja to nedelam pre lidi ja to delam pro sebe...jako potesi me ked mi zaklope nekdo na okno a povie ze super kara atd...ale zebych si natym honil ego nefim no...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Velky Ero I píše:
Ash píše:Jo, otazka vzdycky je, jak moc si mas uchylku honit ego... Me stacila na moje zacatky stara sierra s 2.3 dieslem a co sem si s tim uzil prdele :) Nikdo jiny v mem okoli takove auto nemel, takze sem byl stejne originalni :lol: Spis kone kone, ale ridit neumite ani starou skodovku... A s tou bezpecnosti, docela bych se hadal
tak vidim ze asi mas vela skusenosti ked si behal na 2.3 dieslu...ja chodim od 16tich na me kare co je 3liter benzin a ma to 230 koni...a mam nachozene uz asi 100 000km takze ridit urcite vym...a ked oniecom niecom neviem tak dotoho nekecam ..ale tuningom sa zaoberam uz 4 roky takze urcite nieco malo otom viem :wink:
ty jo tak to budes velkej drsnak teda.

Ja jezdil a jezdim v tuning favoritu, kde ani huntr neumi dat zpatecku, a nevytahuju se. A umeni ridit auto neni to co mas pod zadkem za motor, ale o tom jak se na ty silnici chovas, cos vetsine tehle honicu ega s nablejskanejma autama vubec neumi, nerikam, ze jsou vsichni stejni.

Jinak me tuning nic nerika, takze muzes napsat ze tomu nerozumim, ale proste srovnavat tuning kraksnu sebelip udelanou a ferrari je trosku asi jako srovnat cestovani stopem x let letadlem, do cile se tak jako tak dostanes, ale proste nikdy se ty znacce nevyrovnas. a to navic ferrari nepatri mezi top auta.
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Acarus píše:
Velky Ero I píše:
ty jo tak to budes velkej drsnak teda.

Ja jezdil a jezdim v tuning favoritu, kde ani huntr neumi dat zpatecku, a nevytahuju se. A umeni ridit auto neni to co mas pod zadkem za motor, ale o tom jak se na ty silnici chovas, cos vetsine tehle honicu ega s nablejskanejma autama vubec neumi, nerikam, ze jsou vsichni stejni.

Jinak me tuning nic nerika, takze muzes napsat ze tomu nerozumim, ale proste srovnavat tuning kraksnu sebelip udelanou a ferrari je trosku asi jako srovnat cestovani stopem x let letadlem, do cile se tak jako tak dostanes, ale proste nikdy se ty znacce nevyrovnas. a to navic ferrari nepatri mezi top auta.
Jasny no tvoj nazor beriem lebo ako si napisal o tuningu moc nevis...a ja nenapsal ze ide oto co mas pod zadkem za motor ide oto ze ked chodis na diesli 2.3 a na 3litru benzin kde je rozdil asi 120 koni tak kdyz das napr plyn na podlahu v deislu tak to v pohode zvladas skus dat na podhalu v mem aute tak zaparkujes do prvniho stlpa...pac ma to tah a lidi co na silnejsich veciach nikdy nejezdili to zo zacatku nemusia zvladnut...tak isto ked by si sadol do ferrari....

Ano znacke sa nikdy nevyrovnas ale ja tu hovorim o vykone..o kvalite a o bezpecnosti comu sa ferrari nevyrovna ako som uz napisal Skyline GTR34 vo full tuningu....ty ludia co sa dotoho rozumeju tak vedia ocom tady kecam :)

A ano je vela kokotov co si daju nalepku na auto a na silnici se chovaji jak kokoti....takych tiez nemam rad...
Polemic
Inkless
Inkless

Příspěvek od Polemic »

Teba to NFS poznacilo moc co :p
SKApem zarucene prvy :P

Guards ?
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Polemic píše:Teba to NFS poznacilo moc co :p
:D :lol: :lol: :D ted si mu to dal :p
hemeneks more gadzo vazelina!
Lazzarus
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lazzarus »

nvm no vytuneny auto motor jak prase 600 koni a stara rezava kastla :D beru ferari :) ja jezdim citroenem xsarou s krasnyma 60 ti konama dieslem motorem bez turba a sinu si to po brne 40-50 a sem spokojenej. a sem za to rad. Vim ze kdybych do ruky dostal silnejsi auto jezdil bych rychlejc a bud bych nekoho zmrzacil anebo se zabil.
Lazzarus (prsk)
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Dave Lister píše:
Polemic píše:Teba to NFS poznacilo moc co :p
:D :lol: :lol: :D ted si mu to dal :p
jojo nandal mi to moc :( ...no jako rad si zahram NFS to ano ale ze by ma to nejak poznacilo...mno nefim no...ja len delam to co me bavy a lidi z takymi nazormi ako si ty teraz napisal su umna idioti....ale bohuzial kazdy sme iny :wink:
Odpovědět