Mage
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by se pocital jen uspesny pokus ...Silence píše:Nejsem aktivní, nejsem prsk, a je mi to jedno. Takhle je to prostě pohodlnější a je alespoň nějaká šance odezdít se když výprava dostává nepřetržité masy od více zdrojů nebo je mág v obležení ( red ) mirrorů. Přidejte pauzu a dostanete víc mrtvých výprav. Ari nebude vyjímka, spíš ideální příklad.
Svatý bojovník bez víry
V pauzách na svitky se počítá náklik, ne úspěch. Se zeptej palů/rangů s ress svitky ;p
Doufám, že nečekáš že by někdo vymýšle nový systém svitků jen kvůli WoSům.
Samozřejmě, kdyby to bylo jen na úspěšné ( což jsem asi přehlídl v prvotním návrhu ), tak by to asi nic nezměnilo ( jen přidalo práci s realizací ), imo.
Doufám, že nečekáš že by někdo vymýšle nový systém svitků jen kvůli WoSům.
Samozřejmě, kdyby to bylo jen na úspěšné ( což jsem asi přehlídl v prvotním návrhu ), tak by to asi nic nezměnilo ( jen přidalo práci s realizací ), imo.
-
- Inkless
tak zrovna pauza me jako assitaka by asi zabila, me staci macro halted a cekani na targ a hlaseni unex...target atd (nakliku klidne trikrat svitek nez se mi assist shodne sam se sebou ze opravdu ci svitek castit) a jeste kdybych u kazdyho nepovedenyho pokusu mel pocitat do tri tak by mi hvizdlo a odpoved prejdi na yoko nebo clienta neberu
Tak sem napis jmeno sveho uber maga, kdyz poucujes o magovani Sila nebo Ariho ;pOximus píše:Jakyho clienta?A propo,jestli chcete stizit magovy uz tak tezkou hru,tak si prvne toho maga zahrajte,prosimEdwin z Thaye píše: odpoved prejdi na yoko nebo clienta neberu
Hrozný jak tyhle nýmandi jako Oximus maj potřebu furt někoho poučovat ;p
-
- Inkless
ja mam pocit ze tajta debata je spis jen tak placani do veteru a vsichni to vi a asi jen oxi to nepochytil, pac se asi menit neco co facha mraky let tak jak ted nehlede na to ze to bylo uz receny ze by se muselo prekopat vicero svitku a za treti mam pocit ze sem do topicu pisou jen magove a zavistivy negri proto je ten topic tak mrtvej
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Archon I
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ari nechodi nic jinyho nez maga asi tak 3 roky temer.Oximus píše:Jakyho clienta?A propo,jestli chcete stizit magovy uz tak tezkou hru,tak si prvne toho maga zahrajte,prosimEdwin z Thaye píše: odpoved prejdi na yoko nebo clienta neberu
PS: S opravdu mrnavejma prestavkama kdy chodi wara.
Jaká Sphere, takové fórum. (Viz. staré fórum DP :oP)
Hra je o životě a život je o hraní.....
Hra je o životě a život je o hraní.....
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Trollhammaren
- Paper Elemental
až na to že postava Oximus není tvoje a máš ji od někoho jinýho ale jinak v poho no ;(Oximus píše:A co jsem nepochopil simte?Btw Xvivo,kdybych chtel aby jmeno moji postavy znal kazdej tak si preci nebudu zakladat postavu jen pro ucely DP fora ne ? :pp
a dejte mu už probůh někdo ban ať kouknu kamkoli jsou tu kecy vod něho :p
YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Prafotr Morava píše:už to že obchází ban je proti pravidlum :pCaldor píše:Lilith alias Third Hellraisah - obchazeni rozhodnuti. Postovani z jineho accountu v dobe banu na foru -> staly ban.
Kód: Vybrat vše
23.12.2006 15:56 Shart,Isildur,Lancelot 260e4c - Neustale dela bordel na foru, obchazi bany. Ban ve hre do nedele na uklidneni a zamysleni se nad sebou.