kdyz mne atakuje npc tak nesumim eartha ne? :pMrakoplas píše:ani kdyz na tebe ataklo npc?Duffy píše:A máš na to magery? Mě se to ještě nestaloMrakoplas píše:opravdu mi neprijde idealni, kdyz mi fiznou 4 earti po sobe a muzu se jit na 10+? minut opalovat...)))
Rrevize summonu 2. fáze
Já vám teda nevím co je na tom teď tak složitého já v tom vidím pořád jen herní přínos=nemít na potvoře tunu sumů. Hráč musí být trochu pozornější a více si dávat bacha to je tak jediný. Za celou dobu od změny jsem za klera viděl nad hlavou že nemůžu sumit dalšího asi tak 10x (ano šel jsem TK ve dvou a u těch krakenů nic moc ale i tak se to dalo a jinak se chodí ve více lidech že). Za nekra to už vůbec to jsem zažil snad 1x za celou dobu od změny.
Mir: nevím jak to je přesně ale já když jdu do části kde vím že budu potřebovat sumit hodně tak si radši ten jeden dva anorty dám v předchozí místnosti a mám klid a doufám že to fakt pomohlo =) myslím že se to snad i někde dříve psalo ale teď jsem to nenašel přesně
Mir: nevím jak to je přesně ale já když jdu do části kde vím že budu potřebovat sumit hodně tak si radši ten jeden dva anorty dám v předchozí místnosti a mám klid a doufám že to fakt pomohlo =) myslím že se to snad i někde dříve psalo ale teď jsem to nenašel přesně

Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Podle me nejde o to ze nekdo neumi vykastit suma(a pokud to Wizy nedokazes pochopit tak je to jen a jen tvoje blbost), ale o to ze jsou situace kdy to fizne at se hrac snazi sebe vic. V kombinaci s par fizama pred tim, krizovkou a treba i malinkou chybou cloveka je pak situace ze nevykastis nic a ma tam nastradany timery na ctvrt hodky.
Ono je totiz docela absurdni situace:
Fiznu suma -> timer a musim cekat
vykastim suma ktery okamzite dostane IK -> muzu kouzlit dalsiho
Edit: Nepremysli se o castecnem posileni Cler sumu kdyz je ted omezen pocet ?
Ono je totiz docela absurdni situace:
Fiznu suma -> timer a musim cekat
vykastim suma ktery okamzite dostane IK -> muzu kouzlit dalsiho
Edit: Nepremysli se o castecnem posileni Cler sumu kdyz je ted omezen pocet ?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
DRZ RADSI HUBU UZ:PWizzy píše:to ze neumite vycastit summa kdyz vas neco mlati je jen vase neschopnost, na to bych se moc nevymlouval
jj uplne vidim, jak predvidas mass, nebo kdy se na tebe npc otoci a hodi ti treba vfp nebo Vf,harm,sipku, snizeni statu... jj uple te mastra vidim jak ti nikdy zadny npc nikdy nefizlo jedinyho suma...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
nebo?Mrakoplas píše: DRZ RADSI HUBU UZ:P
ale ja psal "to ze neumite vycastit summa kdyz vas neco mlati je jen vase neschopnost", takzeMrakoplas píše: jj uplne vidim, jak predvidas mass, nebo kdy se na tebe npc otoci a hodi ti treba vfp nebo Vf,harm,sipku, snizeni statu... jj uple te mastra vidim jak ti nikdy zadny npc nikdy nefizlo jedinyho suma...
1) driv cti nez se snazis vypsat vsechny situace ktery nejsou ale vubec k mimu postu (nebo si kvotni nekoho jinyho a tam si pobrec ze jako mag dostavas massy)
2) ne nikdy mi summa, ktery ho sem potreboval nic nefizzlo (kdyz nepocitam OoOOOOoOOoo)
edit:
praskaci :pSilence píše: Sumové fizují jen když je hážete na zem
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tohle neni ale uplna pravda, mam zaplej war, mam svetlo, hazim suma na zalozku(sebe) a proste kdyz do me streli archer a ten sum dopadne ve chvili co mi da dmg tak mi to stejne fizne imo ....Wizzy píše:edit:praskaci :pSilence píše: Sumové fizují jen když je hážete na zem
ano ze zaplym warem a hazenim sumu na zolozku vam ten sum nefizne pri kazdym ataku na vas, ale stejne proste je moznost ze vam to ten mob fizne ....
To už každý ví, posty tohohle typu tu jsou všude. Všichni už víme, že Wizzyho nemáte rádi, ale nemusíte to psát do každého topicu. On taky říká jen vlastní názory. Moderátoři by tohle měli mazat a po opakování rozdávat bany. Nehledě na to, že spousta těhle poznámek hraničí s urážením osobnosti.
podpis
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
otazka -divis sa?Duffy píše:To už každý ví, posty tohohle typu tu jsou všude. Všichni už víme, že Wizzyho nemáte rádi, ale nemusíte to psát do každého topicu. On taky říká jen vlastní názory. Moderátoři by tohle měli mazat a po opakování rozdávat bany. Nehledě na to, že spousta těhle poznámek hraničí s urážením osobnosti.
k topicu: suhlasim zo silom takisto si viac sumov fiznem cez war/peace (jak za klera tak za maga) ako mi ich fizne nejake npc to ze mam na konci dungu 2 sumy je holt moje blbost uz
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
za 1. nerikej vas pac mna vobec nenasiera jeho psoty uz neresim.. obsahom sa niekedy aj trafi ide mi skor o formu takze tieDuffy píše:Ale mě je to jedno. Vy tu totiž pořád brečíte a on vám povídá jen pravdu a to se samozřejmě nelíbí. Jakým způsobem to podává je už jeho starost, jen jde o to, že vás rozčiluje tím, jak říká, že je to nastavené správně a že je to vaše chyba.

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Takže tenhle bug je ve skutečnosti feature proti nbíkům co si dovolujou sumit bez max magerky, aha...ó mocný Wizzy to opět rozštípl a odhalil!Wizzy píše:brecel ze mu fizzujou summy opakovane za sebou a berou mu sloty, ja jen okomentoval ze je jeho blbost kdyz je neumi hodit tak aby mu nefizzovaliPapez píše:Wizzy chápeš že se tu řeší něco špetku jinýho než jak si nenechat fizznout suma?
takze zalez zas nekam odkud si vylez