tam sou proste jen jednou a nazdar a otevrou se cudlem z druhy strany ... nebo se pletu ? Je to nove ... ale pokud se to nelibi muzeme to zase vratit na otevri a probehni kdo chces ...Deacon Frost píše:*Stejný problém je v Terathanu na venkovních bažinách, když se jde do skillového domku.
Ankh
no je to presne kvuli vrahum jinej duvod to nema ...Hitman píše:A preco sa to vlastne takto blbo menilo ? samozrejme neni to koli tomu aby pk zase nemohli dobiehat chudakov modrakov to mi je jasne...teraz myslim viac menej tie dvere v tk a nie v ankhu tam je uz tak dost zli pristup pre pk ale to je aj dobre...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
co anansi rikal na icq, tak tam neni ani jedno zcela umyslneShadowsong píše:docela ma mrzelo ked som zistil ze avatar (neviem ako yawula) nestrazi horizit a dokonca ani krv temneho... potesila by aspon riedka mlacka... :roll:
(mozna to bude diky tomu ze je to celkem hodne antipk dung s wire mobama)
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
zas to nemusis mit vsude ne?Shadowsong píše:docela ma mrzelo ked som zistil ze avatar (neviem ako yawula) nestrazi horizit a dokonca ani krv temneho... potesila by aspon riedka mlacka...
Ten dung je takle proste delanej alias wizzyho post a to ze tam neni horiz ani krev mi nak nevadi, jo chodim ho vcelku casto i za vampa a skoro se tam neleha takze tak

Je tam jak HI-horizit tak Krev Temneho .... jinak včera jsem koukala na kluky jak tam polehaliLucky píše:...... a to ze tam neni horiz ani krev mi nak nevadi, jo chodim ho vcelku casto i za vampa a skoro se tam neleha takze tak

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Jojo tam jsme si to uzily.... Btw.: Ta cesta ke vzbourenemu lichovy je opravdu pekna, je to krasnej dung, jediny co mi tam vadi je to reseni posledni mistnosti ( ano lehly sme si tam tak je to mozna trochu tim). Jde mi o to, ze jsme zatim nepochopily jak onoho licha oddelat v tom poctu lidi co nas bylo, aniz by bylo nutne si licha odtahnout do mistnosti pred tim. ta zaplava jistych smejdu z pasti u toho licha je takova proste dost nasiraci a pokud jde o to aby lidi toho licha nedavaly jen tak samotnyho ve velky mistnosti resil bych ty pasti stylem LLLka v Sorcerers v ty maly mistnustce kde vyskakuji sice otravna monstra, ale da se to dat pri trose premysleni. Takhle jediny dve veci co kazdyho napadnou je bud licha vytahnout ven, coz je finale takoveho dungu o nicem, jelikoz davat LLLko v prostranstvi ktere krom nekolika parapasti se da prirovnat k zabijeni LLLka nekde venku na mapce - tj. o nicem. Nebo se odezdit a naskladat na nekolik policek a zabijet to stylem vsichni harmy, plechove sipky atd. coz je pro GM team velice neoblibena taktika kterou v dungu omezujou jak to jen jde. Jestli mi unikl nejakej zpusob jak to davat krom tehle dvou zpusobu tak se omlouvam, ale moje dosavadni zkusenosti a pocit z toho finale jsou takove jake jsem je zde popsal. Ted me sezerte.Breezeway píše:Je tam jak HI-horizit tak Krev Temneho .... jinak včera jsem koukala na kluky jak tam polehaliLucky píše:...... a to ze tam neni horiz ani krev mi nak nevadi, jo chodim ho vcelku casto i za vampa a skoro se tam neleha takze takTen LLL a okolí mne fakt pobavilo
Dobrá drsárna .... tolik sprostých slov jsem už dlouho neslyšela
Edit: Jeste jeden zpusob jsem si uvedomil a taktez mi neprijde hodny konci takovehoto dungu. Jedna se o to ze v prubehu naseho vylehavani se nam omylem zdarilo vyprovokovat LLL vs 2 smejdi z pasti.... LLL skoro umrelo a pokud by byly 3, myslim ze by LLL zralo hlinu velice rychle. Pri trose trpelivosti to pujde provoknout i umyslne z bezpeci vedlejsi mistnosti a jak jsem psal, nemyslim si ze davat konec takovehoto dungu timhle zpusobem je vhodne zavrseni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nevyhoda je ze ak ho nezabiju tak je z LLL "Killing Machine" bo nema manu...Inkvizitor Dan píše:Edit: Jeste jeden zpusob jsem si uvedomil a taktez mi neprijde hodny konci takovehoto dungu. Jedna se o to ze v prubehu naseho vylehavani se nam omylem zdarilo vyprovokovat LLL vs 2 smejdi z pasti.... LLL skoro umrelo a pokud by byly 3, myslim ze by LLL zralo hlinu velice rychle. Pri trose trpelivosti to pujde provoknout i umyslne z bezpeci vedlejsi mistnosti a jak jsem psal, nemyslim si ze davat konec takovehoto dungu timhle zpusobem je vhodne zavrseni.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Dobre reseni ty posledni mistnosti s lichem... ted uz je to spravne ostrej konec... zvladly sme to dokonce a rewardu chvalim.oblibil jsem si tuhle cast obvzvlast pro jeji delku. Celkove pro me prvni dung takovehle obtiznosti, ktery se da zabehnout i ve vsedni dny
. Chvalim...

professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-