Ankh

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Deacon Frost píše:*Stejný problém je v Terathanu na venkovních bažinách, když se jde do skillového domku.
tam sou proste jen jednou a nazdar a otevrou se cudlem z druhy strany ... nebo se pletu ? Je to nove ... ale pokud se to nelibi muzeme to zase vratit na otevri a probehni kdo chces ...
Jimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Jimbo »

Jo, vratte to, konecne dobrej napad :lol:
Slunce v duši
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

A preco sa to vlastne takto blbo menilo ? samozrejme neni to koli tomu aby pk zase nemohli dobiehat chudakov modrakov to mi je jasne...teraz myslim viac menej tie dvere v tk a nie v ankhu tam je uz tak dost zli pristup pre pk ale to je aj dobre...
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Hitman píše:A preco sa to vlastne takto blbo menilo ? samozrejme neni to koli tomu aby pk zase nemohli dobiehat chudakov modrakov to mi je jasne...teraz myslim viac menej tie dvere v tk a nie v ankhu tam je uz tak dost zli pristup pre pk ale to je aj dobre...
no je to presne kvuli vrahum jinej duvod to nema ...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

Chcel by som sa spytat kedy priblizne bude ta nova cast toho anku sa na nu velmi tesim a myslim ze niesom sam :)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

docela ma mrzelo ked som zistil ze avatar (neviem ako yawula) nestrazi horizit a dokonca ani krv temneho... potesila by aspon riedka mlacka... :roll:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Shadowsong píše:docela ma mrzelo ked som zistil ze avatar (neviem ako yawula) nestrazi horizit a dokonca ani krv temneho... potesila by aspon riedka mlacka... :roll:
co anansi rikal na icq, tak tam neni ani jedno zcela umyslne
(mozna to bude diky tomu ze je to celkem hodne antipk dung s wire mobama)

... Vision vs Speech test ...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Shadowsong píše:docela ma mrzelo ked som zistil ze avatar (neviem ako yawula) nestrazi horizit a dokonca ani krv temneho... potesila by aspon riedka mlacka... :roll:
zas to nemusis mit vsude ne?
Ten dung je takle proste delanej alias wizzyho post a to ze tam neni horiz ani krev mi nak nevadi, jo chodim ho vcelku casto i za vampa a skoro se tam neleha takze tak :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Lucky píše:...... a to ze tam neni horiz ani krev mi nak nevadi, jo chodim ho vcelku casto i za vampa a skoro se tam neleha takze tak :)
Je tam jak HI-horizit tak Krev Temneho .... jinak včera jsem koukala na kluky jak tam polehali :P Ten LLL a okolí mne fakt pobavilo :lol: Dobrá drsárna .... tolik sprostých slov jsem už dlouho neslyšela :twisted:
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

nechcem byt zly ale hovorilo sa o avatarovi a yawule...
how to play gangrel:
...
???
profit
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Horizit a krev jsou zcela záměrně pouze v prostorách vzbouřeného licha. A je i docela dobře možné, že se žila kvalitního horizitu brzy vyčerpá a rozmělní do horizitu slabšího... ale to ukáže čas.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Breezeway píše:
Lucky píše:...... a to ze tam neni horiz ani krev mi nak nevadi, jo chodim ho vcelku casto i za vampa a skoro se tam neleha takze tak :)
Je tam jak HI-horizit tak Krev Temneho .... jinak včera jsem koukala na kluky jak tam polehali :P Ten LLL a okolí mne fakt pobavilo :lol: Dobrá drsárna .... tolik sprostých slov jsem už dlouho neslyšela :twisted:
Jojo tam jsme si to uzily.... Btw.: Ta cesta ke vzbourenemu lichovy je opravdu pekna, je to krasnej dung, jediny co mi tam vadi je to reseni posledni mistnosti ( ano lehly sme si tam tak je to mozna trochu tim). Jde mi o to, ze jsme zatim nepochopily jak onoho licha oddelat v tom poctu lidi co nas bylo, aniz by bylo nutne si licha odtahnout do mistnosti pred tim. ta zaplava jistych smejdu z pasti u toho licha je takova proste dost nasiraci a pokud jde o to aby lidi toho licha nedavaly jen tak samotnyho ve velky mistnosti resil bych ty pasti stylem LLLka v Sorcerers v ty maly mistnustce kde vyskakuji sice otravna monstra, ale da se to dat pri trose premysleni. Takhle jediny dve veci co kazdyho napadnou je bud licha vytahnout ven, coz je finale takoveho dungu o nicem, jelikoz davat LLLko v prostranstvi ktere krom nekolika parapasti se da prirovnat k zabijeni LLLka nekde venku na mapce - tj. o nicem. Nebo se odezdit a naskladat na nekolik policek a zabijet to stylem vsichni harmy, plechove sipky atd. coz je pro GM team velice neoblibena taktika kterou v dungu omezujou jak to jen jde. Jestli mi unikl nejakej zpusob jak to davat krom tehle dvou zpusobu tak se omlouvam, ale moje dosavadni zkusenosti a pocit z toho finale jsou takove jake jsem je zde popsal. Ted me sezerte.

Edit: Jeste jeden zpusob jsem si uvedomil a taktez mi neprijde hodny konci takovehoto dungu. Jedna se o to ze v prubehu naseho vylehavani se nam omylem zdarilo vyprovokovat LLL vs 2 smejdi z pasti.... LLL skoro umrelo a pokud by byly 3, myslim ze by LLL zralo hlinu velice rychle. Pri trose trpelivosti to pujde provoknout i umyslne z bezpeci vedlejsi mistnosti a jak jsem psal, nemyslim si ze davat konec takovehoto dungu timhle zpusobem je vhodne zavrseni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Inkvizitor Dan píše:Edit: Jeste jeden zpusob jsem si uvedomil a taktez mi neprijde hodny konci takovehoto dungu. Jedna se o to ze v prubehu naseho vylehavani se nam omylem zdarilo vyprovokovat LLL vs 2 smejdi z pasti.... LLL skoro umrelo a pokud by byly 3, myslim ze by LLL zralo hlinu velice rychle. Pri trose trpelivosti to pujde provoknout i umyslne z bezpeci vedlejsi mistnosti a jak jsem psal, nemyslim si ze davat konec takovehoto dungu timhle zpusobem je vhodne zavrseni.
nevyhoda je ze ak ho nezabiju tak je z LLL "Killing Machine" bo nema manu...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Dobre reseni ty posledni mistnosti s lichem... ted uz je to spravne ostrej konec... zvladly sme to dokonce a rewardu chvalim.oblibil jsem si tuhle cast obvzvlast pro jeji delku. Celkove pro me prvni dung takovehle obtiznosti, ktery se da zabehnout i ve vsedni dny :) . Chvalim...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

jj ta předposlední místnost je celkem haluz :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velky Ero I »

Mam otazku...preco neje v ankh dungu kref?? ...je iba v 3jke ale v prvych castiach pri pokladoch nieje preco?? ..je to imho blbost ked este aj deceitu ta kref je...... dik
Ero Rulez are back! :p
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

skus si precitat cely tento topick...
how to play gangrel:
...
???
profit
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Shadowsong píše:skus si precitat cely tento topick...
nechce sa mi...
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

ale podla mna by tam byt mala ...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Velky Ero I píše:ale podla mna by tam byt mala ...
Ale minimalne 30 nabiti! :p
Neni, nebyla, a kdybys cet tento topik tak bys vedel, ze zrejme ani nebude, ba naopak mozna bude horsi horiz ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Odpovědět