Tož 10tá stránka topicu je završena, takže se s vámi loučím mé ovečky, a jak jsem slíbil, sepíši vám hodnocení a průběh celé soutěže.
Soutěžících bylo 15, mezi nimi i kostlivci obávaný Hunter s jeho Intelektoš krů. Z počátku se mi průběh soutěže velice líbil, a vše mělo proběhnout tak jak bylo na počátko sepsáno. Pak se ovšem stalo něco, na co dlouho nezapomnenu.....Ano, přesně tak, lidé pro vítězství jsou schopni všeho, a tak mi začali nejmenovaní lidé kteří zde nejvíce kejhají jako je Wizzy,Wilson a další psát, kolik mají hodit věcí aby vyhráli. To mě velmi pobouřilo, jelikož jsem človek s čistou duší tak i ohromně rozčílilo. Tyto lidi jsem pak při konečném hodnocení vyřadil za podvod a do samotného konce jsem jim o tom neřekl, jelikož nemají místo mezi moji čistomyšlo komunitou. Pak se našli ještě dva zúčastnění, kteří pojali soutěž velmi vtipně z jejich pohledu, a prostě naházeli do bedny bordel typu hlav z uřezaných těl apod, ty jsem vyřadil taky, ačkoliv jejich vtip jsem v jádru ducha ocenil!
Takže nakonec jsem se dostal k výsledku jaký jsem již zveřejnil pro první tři místa, a zároveň bych tyto ušlechtilé soutěžitele chtěl vyzdvihnout za jejich skutky !
Krom nich budou ještě oceněni menší odměnou Tracy z Brotherhoodu a Uther z guildy -FA- . Zvolejme 3x Sláva! Sláva! Sláva! neboť si to zaslouží.
HAMBA PODVODNÍKUM A JEJICH DUCHOVNÍMU VŮDCI HUNTELOVI !
Vabank !
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No tak sme se ti opet zasmali,ale musim ocenit ze (kdyz si odmyslim ty tvoje "semdesnenadvecipoznamkyauzsemdospelej") si konecne napsal konecne aspon neco k soutezi:pJimbo píše:Tož 10tá stránka topicu je završena, takže se s vámi loučím mé ovečky, a jak jsem slíbil, sepíši vám hodnocení a průběh celé soutěže.
Sir Artuhr píše:No tak sme se ti opet zasmali,ale musim ocenit ze (kdyz si odmyslim ty tvoje "semdesnenadvecipoznamkyauzsemdospelej") si konecne napsal konecne aspon neco k soutezi:pJimbo píše:Tož 10tá stránka topicu je završena, takže se s vámi loučím mé ovečky, a jak jsem slíbil, sepíši vám hodnocení a průběh celé soutěže.
I přesto tě mám rád.
Slunce v duši
Soutez uzavrena. Nicmene tento zpusob organizace soutezi zda se mi ponekud nestastnym. Ponekud velmi. Proto, Jimbo, ackoliv jinak ocenuji veskere hracske aktivity ve snaze usporadat neco pro ostatni ... v tvem pripade prosim never more.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/