je to vystrihnute pocitanie a vypisovanie nasekanych logov z wizzyho scriptu na sekanie dreva na mrakoplashovi. problem mi robi prave to 'str' v prvom riadku. scripty ktore toto str obsahuju mi pri spusteni vypisu error: Line xxx: Invalid number of argumets - STR, cudlik ok a ukoncia sa. konkretne z tohto scriptu som to str proste vymazal a funguje normalne akurat mi to uz pochopitelne nepocita drevo.
vsetky ostatne scripty funguju v poriadku. yoko - 505.18 vendor.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
to co si predtym napisal mi hadzalo parse error...
a odkaz na script najdes v mojom prvom poste
mimochodom aj mne to kedysi davno islo. no zrazu mi to zacalo hadzat tento error. a som si isty ze medzi 'tym ako to islo' a 'tym ako to zrazu neslo' nic nerobil.
how to play gangrel:
...
???
profit
Shadowsong - nemas tam chybu, proste Yoko je jeste zabugovanejsi nez Sphera. Zkus si ten skript izolovat do samostatneho souboru, protoze Yoko nekdy dela haluze, kdyz treba nemas ukonceny vsechny ify endifama a chyba se prenasi do jinych skriptu. Dokonce jsem zazil, ze spravne napsany dvouradkovy skript nefungoval a kdyz jsem pridal hned pod radek
myslis ako priamo do toho scriptu. ze by mi nasekal drevo, z toho urobil dosky a potom sekal dalej?
nie. mam presne tak ako je v linku akurat bez toho pocitania...
how to play gangrel:
...
???
profit
Shadowsong píše:myslis ako priamo do toho scriptu. ze by mi nasekal drevo, z toho urobil dosky a potom sekal dalej?
nie. mam presne tak ako je v linku akurat bez toho pocitania...
a mas to ulozene ako samostatny script? alebo mas viac scriptov pokope?
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
-> Zkus to dát do samostatnýho souboru. Jesi to pude, tak chybu máš někde v nějakym jinym skriptu v autoloadu. Ono to občas vyhazuje chyby i jinde než kde sou :p