Vabank !
Kluci moji Vzdyt delate tecky beze slova, vse dobre dopadne Jen to chce vice casu jak sem jiz psal
Jinak je rozdil kdyz mi nekdo napise na icq a jsem o vikendu u kompu chvilu jestli mu nedam treba sipy ze souteze, a rozdil pocitat xxx iron zbrani od longbowmana apod abych to mohl cele secist, je toho opravdu hodne, takze strpenicko, jinac vsem co se zucastnili chci predem moc podekovat, jejich gesta jsou vic nez slechetna
Jinak je rozdil kdyz mi nekdo napise na icq a jsem o vikendu u kompu chvilu jestli mu nedam treba sipy ze souteze, a rozdil pocitat xxx iron zbrani od longbowmana apod abych to mohl cele secist, je toho opravdu hodne, takze strpenicko, jinac vsem co se zucastnili chci predem moc podekovat, jejich gesta jsou vic nez slechetna
Slunce v duši
Jimbo píše:Kluci moji Vzdyt delate tecky beze slova, vse dobre dopadne Jen to chce vice casu jak sem jiz psal
dej nam rare veci!!!!!!!!!
- NightKiller
- Orc Writer
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tojo, dobrej styl psani, ten bude mit jednou v byznysu uspech..Trakat píše:Sranda jak se vám tu směje do ksichtu s vašema věcma :p
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Me to moc sranda teda neprijde, spis se divim ze nezasahla uz nejakym zpusobem vyssi moc.Trakat píše:Sranda jak se vám tu směje do ksichtu s vašema věcma :p
Ono co jsem slysel tak dost lidi do toho narvalo spoustu itemu, bylo to organizovano pres ofiko forko serveru a organizator se uz nekolik mesicu vymlouva.Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady.
Ale pravidla asi neplati pro vsechny no, nebo nevim jak si to vylozit.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
tak nevim meli se tam hazet tyhle veci myslim ze wilsnovi a podobnym urcite nechybi tech par lvl 3 mapek a badnu )) a kdyz ste tam hazeli neco cenjesiho tka mate hold smulu :D:D:D:D:D
"Mám na mysli veci jako jsou mapky lvl 1 - lvl 3, zbraně od +1 do +5, šípy, šipky, bandáže, vče co si zamenete a bude to použítelné."
"Mám na mysli veci jako jsou mapky lvl 1 - lvl 3, zbraně od +1 do +5, šípy, šipky, bandáže, vče co si zamenete a bude to použítelné."
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Spousta slov, málo rozumu. Ale je úsměvné když se z nějakých důvodů nevyhlásí soutěž včas, jak naši malí wizíčci chytají křeče do konečníku z představy, že by nemuseli nic dostatWizzy píše:jemu nejde o to jestli to dali dobrovolne nebo ne, ale ze k tomu zneuzil officialni forumWilson píše:
to asi tezko, kdyz sme mu ty veci dali dobrovolne, holt za blbost se plati :p
Co se soutěže týká, pořadatel jsem já, a můžu si soutež ukončit a pozměnit jak budu chtít. Účast je dobrovolná. A nikde není napsáno že se neukončí.
E: Jinak reaguji tu na vaše naříkaní wizzy zcela dobrovolně, jen je docela sranda že ty kterej každému říkáš nebreč tu teď sám brečíš pro par lightwawe spear s +5 bojne brnkama
Slunce v duši