Kolik si zabil vampírů? Kolik draků? Kolik elfů? Kolit drowů?Mir píše:Tvoje klamstvá sú veľké, tvoje hriechy ešte väčšie. Chceš počuť výkriky nevinných ktorých si obrala o život?
KDO tu má na rukách více krve?
Nikdy si se nebyl kouknout v pevnosti Terathan? zije zde celkem mirumilovny narod pololidi ktery zije pouze na par ostrovech a ve sve pevnosti ktera je velmi vzdalena lidske civilizaci...Cim se provinili?Mir píše:Myslím že odpoveď poznáš. Nijaký nevinný nezomrel mojou rukou.
Mluvíš o utlačování jiných ras lidmi,jenže každý tvor oné rasy se nerozmýšlí a velice rád roztrhá lidské tělo na kousky a jak jsem viděl nedělají rozdíl mezi upírem a člověkem.Chceš snad tvrdit, že za vaší možné vlády by tomu snad bylo jinak?Jste-li lepší než lidé, dokážes Ty a tobě podobní projevit soucit a toleranci, kterou tu jiní lide nabízí,aby zabránily zbytečné a nesmyslné válce?Lord Razenmot píše:Zeptej se elfů jak jsou spokojeni s vaším "tolerantním světem", zeptej se draků, terathaů, jěštěrců, zeptej se nás nehumanizovaných upírů a desítek dalších, které ten podle vás ideální svět utlačuje. Všichni ti odpoví stejně. My bojujeme o své místo, o svůj svět, o své přežití .. klidně ten boj můžeš nazývat zlem, ale stejně tak já mám právo nazývat zlem váš boj o udržení řádu, který je vůči našim rasám nepřátelský a nespravedlivý.
Jste tak zaslepeni sami sebou že nevidíte nic jiného.
*Precetl si podpis, odfrkl si a zacal psat..* Knezi Al-Hazareda ? To myslis pana Al-Hazreda, budovatele hradu a vladce vsech vrahu v temnem raji? Pochybuju, ze bys jakozto obycejny smrtelnik, navic s cistym stitem, resici malicherne problemy vampiru, byl jeho nejvyzsi knezi... Tyhle pohadky si nech pro chude pocestne, kteri budou "hrdinovi" jako ty hltat kazde slovo z ust...Inkvizitor Dan píše: Inkvizitor Dan (+S+) - Temny knez a arcikacir, nejvyssi knezi Al - Hazareda a samozvany guverner Jhelomu.
olol ja teda pochybuju ze vubec nekdy hral pvp v dobe al-hazareda :pMs píše:*Precetl si podpis, odfrkl si a zacal psat..* Knezi Al-Hazareda ? To myslis pana Al-Hazreda, budovatele hradu a vladce vsech vrahu v temnem raji? Pochybuju, ze bys jakozto obycejny smrtelnik, navic s cistym stitem, resici malicherne problemy vampiru, byl jeho nejvyzsi knezi... Tyhle pohadky si nech pro chude pocestne, kteri budou "hrdinovi" jako ty hltat kazde slovo z ust...Inkvizitor Dan píše: Inkvizitor Dan (+S+) - Temny knez a arcikacir, nejvyssi knezi Al - Hazareda a samozvany guverner Jhelomu.
Původně jsem se nechtěla do tohoto konfliktu příliš vměšovat, vždyť mé srdce patří částečně i na stranu krve, ač vy ani nikdo jiný nikdy nepochopíte proč tomu tak je. Avšak zastrašovat se nenechám a pokud budu muset, pozvednu zbraň proti upírům v řadách Sabbatu i proti všem jejich sympatizantům. Tvá slova by měla vyvolávat hrůzu, ale místo toho vyvolávají spíše úšklebek. Jsou to trucovitá slova někoho, koho jeho vlastní pán teď opustil a on se začíná nudit. Pár slov z tebe ovšem hrdinu neudělá a pasování sebe sama také není příliš mocné. Avšak pán vám dal přes svým odchodem jasně najevo, že máte vyčkat jeho návratu... proč jsi se vzepřel jeho vůli? Chceš snad vést válku sám nebo se spokojíš pouze se mnou? Já se v cechu rozhodně neschovávám, nic ti nebrání přijít a splnit své pohrůžky. Jenže to by to nesměla být pouze a jenom slova, že? Hraješ si na hrdinu, ale nezasloužil bys být ani předložkou u postele tvého pána. Mnohem milejší je mi on, který bojuje za něco čemu věří než ty, samozvaný vůdce, který na této situaci hodlá jen vydělat a ukojit své zvrhlé touhy. A ráda se postavím do čela nejen kleriků, ale i ostatních lidí, kteří budou bojovat za stabilitu na tomto světě. Budeme bojovat možná po boku Ignacia, ale budeme bojovat za sebe a v to, v co věříme. A ty si můžeš mezitím vyhrožovat v bezpečí "svého" města.Inkvizitor Dan píše:+S+ stoji na strane Sabbatu a bez jakychkoli reci okolo rozseva smrt a strach v radach nepratel. Jak se chteji lidske spolecenstvi branit mocnym upirum, kdyz jejich rady rozprasi mala skupinka lidskych jezdcu? *smeje se* Spolu se Sabbatem ovladneme tento svet a diky temne sile temnych bohu,staneme jako jedini lide vedle vampiru jako rovnocenne bytosti a Temny raj bude trpet pod nasi spolecnou krutovladou.... .
Do cechu kleriku priletla ohavna zombie havrana a na zem upustila detskou steheni kost spolu se svym zobakem. Ve vydlabane kosti se nachazel dopis o nasledujicim zneni:
Marianno, ty odrzle decko lidskeho plemene! Jak se opovazujes mluvit jmenem vsech kleriku???? Ty mlade ustrasene stene,vrat se do rohu sveho uboheho cechu, ktery spravujes nejakym omylem! Jeste ke vsemu jsi zena, podradnejsi forma lidske rasy a ty mas tolik drzosti? Ne, to neni odvaha ani drzost, ale blaznovstvi a hloupost jakou muzeme ocekavat od posetile lidske zeny. Vzdyt je to urcite teprve par let co ti narostly nadra a prestala si obvazovat ubozaky nakazene leprou. Patris k nim, ani poradne neuneses palcat holcicko. Ted uz je ale pozde a pred krutym trestem te neochrani ani kardinal v Nujelmu. Ja Inkvizitor, nejtemnejsi knez a arcikacir spojil jsem svoje sily s nejtemnejsi magii Sabbatu a moje magicka sila, stejna sila kterou vladnes ty (ale diky tomu ze jsi zena a obracis se k ubohym a slaboskym bohum svetla kteri ti neukazi jak ji pouzit je tvoje sila tak slaboucka), povede do boje valecniky Sabbatu a prinese zkazu celemu lidstvu,jaky paradox...haha. Jejich nadlidska sila jeste podporena moji magii rozmeta veskery lidsky odpor a muj pozdrav lidstvu uciti kazdy z vas az bude napichnut na krvave kopi jako kus spizu.
Ale pro tebe mam nejdrive jiny osud pripraveny, ty velkohuba holcicko schovana za zdmi cechu,ktery bude brzy patrit me. Az obsadim tvuj cech a vsude rozhazim kousky tel tvych knezek, tebe zotrocim a budu mucit a prznit dokud me nebudes prosit abych te podrizl a budes kvicet jako zabijene sele.Budes diky me sile jen ziva konzerva pro vampiry. Pak te naposledy ponizim tim nejhorsim zpusobem a zabiji. To ale neni konec. Budu te opet privadet k zivotu a pomalu zase zabijet v nekonecnem kolotoci agonie dokud z tebe nebude jen hromada masa neschopna zivota. Tyto zbytky odeslu jako dar kardinalu do Nujelmu a obsadim cech kleriku,aby slouzil Sabbatu pri jeho temnych ritualech.
Bez jakekoli ucty -
Inkvizitor Dan (+S+) - Temny knez a arcikacir, nejvyssi knezi Al - Hazareda a samozvany guverner Jhelomu.