Ash píše:Hohoo, ze Zlina do Jedovnic jedu autickem a momentalne pojedem sami dva, takze kohokoliv na trase Zlin -> Otrokovice -> Kromeriz -> Vyskov -> Jedovnice vemu, kdyz taky neco malinko prispeje, a za pivko sjedu i trosku z trasy
Edit: jedem az k veceru, jakoze tak po 7. vyjizdime teprv
kdybych nemel uz plan tak bych to bral
No a kdo nejede tam jeste neznamena ze ho nemuzem vzit zpatky, kdyz bude chtit Ale beru jenom slusne a hlavne ciste lidi, nechcu mit zaprasene auto
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Ja sem to treba vedel a to sem lama nejvetsi Ale jo, bylo to dobry, zvlast ten druhy vecer se utvorila uz slusna komunita, ten hooligan co tam behal po ranu s nozem v ruce odjel, takze uz pohodicka.
Edit: Duo ja a Stain porazilo s prehledem Loozery na minigolfu, jmenovite duo Quam a Hunter
Naposledy upravil(a) Ash dne 02.09.2007 14:50:09, celkem upraveno 2 x.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Nevim, ja radsi min v poho lidi, nez stovku cizich kdovikoho, stejne se ty skupinky utvori a takhle se dalo lip se vsema pokecat.. Fajn sraz, az na tu rymu, ktera ovsem trapila jen me :p takze diky ti Kerol, jako vzdy parada.
Jojo, taky asi odteď budu příznivkyně spíše komornějších srazů, zvlášť pak pokud jde o párty na čtyřce ;p Být nás tam víc, tak jsme se asi nevešli a to by byla, panečku, škoda. :[
2Mara: Fotky! ;]
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu