dobre bavis sa o palovi ale ako? sak taketo keci su tu FURT.. kazdy mesiac nova varka od novych ludi ....Trollhammaren píše:Dyž se ti to nelíbí nečti to. Je to diskuze o povoláních konkrétně o Palovi a my se tu bavíme o Palovi takže něco proti?Ardian píše:sorry ale blah blah blah ... kaslite na to prosim vas
Paladin
Ardian->Mage
Sklbcak->Vampire
Angelina->Warrior
Darius->Paladin
Jedno zle PK-> Necromancer
Johny Matovic->Cleric
Sklbcak->Vampire
Angelina->Warrior
Darius->Paladin
Jedno zle PK-> Necromancer
Johny Matovic->Cleric
- Trollhammaren
- Paper Elemental
Dyž se ti to nelíbí nečti to.Ardian píše:dobre bavis sa o palovi ale ako? sak taketo keci su tu FURT.. kazdy mesiac nova varka od novych ludi ....Trollhammaren píše:Dyž se ti to nelíbí nečti to. Je to diskuze o povoláních konkrétně o Palovi a my se tu bavíme o Palovi takže něco proti?Ardian píše:sorry ale blah blah blah ... kaslite na to prosim vas
Co konkrétně na téhle větě nechápeš?
YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
to Ardian: ty si stezujes, ze se tu furt omila jedno to same, ale aspon je to k tematu, coz se tvych postech rici neda...
to Trollhammaren: jako jo... mas pravdu... to nepopiram... mi jenom prisel ten miss u pala trochu velky... to vis no, bracha ma wara a ten misoje o dost min, tak asi trochu zavidim
on mi zase zavidi ty boosty 
to Trollhammaren: jako jo... mas pravdu... to nepopiram... mi jenom prisel ten miss u pala trochu velky... to vis no, bracha ma wara a ten misoje o dost min, tak asi trochu zavidim

Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ehm.. Ardian ma pravdu..
to ze pal missuje vic nez war a ze ma zase boosty ktery war nema vi myslim ze uplne vsichni.. ano sice tu resite paladina ale resite ho 3 roky porad a porad dokola.. tak si to prosim uz pisne treba na icq.. nebo s tim muzete popsat knizky v uo a rozhazet je na trhu .. nebo ja uz fakt nevim proc to sem porad cpete.. a ze to nemam cist? prectu si prvni vetu postu a je mi to jasny takze dal to nectu..
neni vam to blby porad mluvit o tom samym? dokola a dokola a .. do zblbnuti..
to ze pal missuje vic nez war a ze ma zase boosty ktery war nema vi myslim ze uplne vsichni.. ano sice tu resite paladina ale resite ho 3 roky porad a porad dokola.. tak si to prosim uz pisne treba na icq.. nebo s tim muzete popsat knizky v uo a rozhazet je na trhu .. nebo ja uz fakt nevim proc to sem porad cpete.. a ze to nemam cist? prectu si prvni vetu postu a je mi to jasny takze dal to nectu..
neni vam to blby porad mluvit o tom samym? dokola a dokola a .. do zblbnuti..
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim, že pořád řešíte posílení paladina, já bych spíš uvažoval o posílení jiných povolání, protože paladin má zrovna všechno, co potřebuje, má healing, 100 bojový skilly, anatomku magii, umí opravovat jako kraft a má i bs a camping 85.
PS: Já Paladina mam:-)
PS: Já Paladina mam:-)
http://www.ftipky.cz/vid.php?id=707&ko=1&radit=dat
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Quest
Doslechl jsem se něco o tom, že není možné brát si sebou klamné cíle na quest pro paladiny. chtěl ybch se jenom zeptat jestli se mezi tyto klamné cíle počítá i Skyhawk páč estli ne tak je to velice těžké ...teda aspon pro mě
.

- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
jediny co si tam muzes vyhodit je pack zvire. A ne, opravdu to neni tezky, ale kdyz tam lidi chodili probihat se skajem tak se tohle opatreni zavedlo
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
napad super az na to ze ani na DP snad jeste nejsou tak vylizani (mozna jeden ale ten by o tom pak udelal topic) aby vyhodili max patyho klamaka kdyz predchozi dostali IK aniz by je cokoliv hitloPepik píše:Bych to udělal jako v ... - aby po rozshrinknutí dostávali IK :D Aspoň by byla nějaká spotřeba :)Wizzy píše:tam spis bude zakazano vyhazovani, jako to je v barakach napr
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Ja to chodim bez klamaku a tech vsech blbosti vubec a nemam problem
A k tomu jak se hadate zda je lepsi pal nebo war, vam reknu jedno mozna trosku vic: paladin je daleko vetsi solar nez nejaky warior a i do velkych dungu se bere vic, pac je vetsi sance na ress,, sice war ma ress hulku ale hned chcipne, a to ze war skoro nemisuje s naramkem a fajtce nijak zvlast nedocenuju :p tak asi tak ))
A k tomu jak se hadate zda je lepsi pal nebo war, vam reknu jedno mozna trosku vic: paladin je daleko vetsi solar nez nejaky warior a i do velkych dungu se bere vic, pac je vetsi sance na ress,, sice war ma ress hulku ale hned chcipne, a to ze war skoro nemisuje s naramkem a fajtce nijak zvlast nedocenuju :p tak asi tak ))
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
co to je ress ? jo to bude asi ze slova resurrection .. mno nicKentak píše:A k tomu jak se hadate zda je lepsi pal nebo war, vam reknu jedno mozna trosku vic: paladin je daleko vetsi solar nez nejaky warior a i do velkych dungu se bere vic, pac je vetsi sance na ress,, sice war ma ress hulku ale hned chcipne
nevim jak ty, ale ja kdyz jdu v parte, tak moc solare nepotrebuju .. spis potrebuju od plecha, aby delal dmg .. coz je u pala hodne velkej problem ;P
nj, kdyz neberes plechy proto, aby delali dmg, ale aby davali boosty a resovali, tak to je ale pochopitelneKentak píše:a to ze war skoro nemisuje s naramkem a fajtce nijak zvlast nedocenuju :p tak asi tak ))

Nexios
hm s tim solovanimKentak píše:Ja to chodim bez klamaku a tech vsech blbosti vubec a nemam problem