Vabank !
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
coze ? hele poradim ti - drogy jsou fakt zlo, neber jeAlassea píše:hlavne ze si muzes hodit post+ ze?
termin ukonceni na dobu, dky je mimo net ? zkuseneAlassea píše:btw Jimbo to doresi az se vrati odnekud kde je mimo net ... mozna to bude trvat trochu dyl no
nehlede na to, ze uz prodlouzeni samotne byla naprosta .. ehm .. skvela vec od organizatora
Nexios
Jednak jsem mel ban na forum, a urcite si sam od sebe o unban psat nebudu, k netu se ted dostanu jen na chvilku, a urcite ne na ultimu, a ze nekomu dela problem pochopit ze ne kazdej rano kdyz se vzbudi jen premysli kde si lupne mamon, tak to je problem vas.
To co napsal Devi je vystizne. A jinak radoby vtipne poznamky by wizzy a hunter, meli by jste se kluci nekdy jit projit ven.
K soutezi: Ano, ted mam vaznejsi veci na reseni nez ultimu, a pokud to nekomu dela problemy, ucast v soutezi byla dobrovolna.
To co napsal Devi je vystizne. A jinak radoby vtipne poznamky by wizzy a hunter, meli by jste se kluci nekdy jit projit ven.
K soutezi: Ano, ted mam vaznejsi veci na reseni nez ultimu, a pokud to nekomu dela problemy, ucast v soutezi byla dobrovolna.
Slunce v duši
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
:(((((((((Jimbo píše:Jednak jsem mel ban na forum, a urcite si sam od sebe o unban psat nebudu, k netu se ted dostanu jen na chvilku, a urcite ne na ultimu, a ze nekomu dela problem pochopit ze ne kazdej rano kdyz se vzbudi jen premysli kde si lupne mamon, tak to je problem vas.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Změníme pravidla hry uprostřed utkání? To vaše bratříčkování ..Devilou píše:Ježiš tak to prodloužil...a co jako ?
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Si přečcti ještě jednou ten jeho post, reaguješ mírně mimo mísu.Longbowman píše:Změníme pravidla hry uprostřed utkání? To vaše bratříčkování ..Devilou píše:Ježiš tak to prodloužil...a co jako ?
"Wizzy", hm hm, to je ten, co mi kazdy den psal kolik ma prihodit aby vyhral ? Ohh, smutne. Takze si sve moralizovani nech
Jinak vše k vyhlášení soutěže apod jsem napsal už výše.
Slunce v duši
tak proc tam davat neco navic ze jo ;)Jimbo píše: "Wizzy", hm hm, to je ten, co mi kazdy den psal kolik ma prihodit aby vyhral ?
jinak proc teda davas datum vyhodnoceni na datum kdy nemas cas? nebo ted akorat doufas ze to parkrat posunes vsichni na to zapomnou popr to nekdo tady smaze ? (coz pripomina trochu ten druhej Kometa breznovej turnaj)
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele: