trasa: trnava - brno - jedovnice
Ty mě chceš naštvat Aneto ? Ty tam dojedeš aj kdyby nevím co ...Cheysul píše:Nastasja (Strangers) neslibuju to jiste ale udelam proto vsechno mozny i nemozny abych mohl prijet
To je nám strašně líto, upřímněAcarus píše:Nedorazim mam zapas
EDIT by Mstislav: zadnej posthunt vy holoto jedna! (na přání Kerol)
No jen aby, aby to nebyli jen nějaké výmluvyRicollast píše:odvoz sem nějak vzdal, ale prej student agency bus Děčín - Brno 300KČ takže jasná volba ;p
Čím víc tím líp... Jen tak dálArchonik píše:Mozna se tam taky prijedu podivat. Archonik z Nadace
Hodil jsem tu očko a udělal menší korekci a zmenšil Bobana :p Kolík Aťsepicnu
uz se vsichni klepou strachy a krci se v koute ... :[ ja doufam ze se tam pobijete.Hix píše:ok ratajte somnou,potrebujem rezervovat stvol tak pre 10tich budete mat navstevu zo slovenska.... a par jedincom radim aby tam nesli alebo ked tam budu aspon nech mi nelezu na oci lebo sa stane nieco zle a este sprava pre dvoch...vam napisem osobne PM aby ste tam ani neliezli lebo vas znetrovim dufam ze jasne..
Návštěva ze slovenska, stůl pro deset, férová bitka. To mi zní jak...Hix píše:ok ratajte somnou,potrebujem rezervovat stvol tak pre 10tich budete mat navstevu zo slovenska.... a par jedincom radim aby tam nesli alebo ked tam budu aspon nech mi nelezu na oci lebo sa stane nieco zle a este sprava pre dvoch...vam napisem osobne PM aby ste tam ani neliezli lebo vas znetrovim dufam ze jasne..
nikomu nechcem rozbit drzku a desat nas ide lbo sme spolu hravali uo a ideme sa zabavit z dalsimi ultimakmi a jasom o bitke nic nehovoril len chcem aby mi dotycny povedal do oci to co mi v hre napisal len ci je taky odvazny ako ked sedi za monitorom.. oto mi ide chapes?Hunter píše:tak proto vas jede deset radsi .. protoze chces dvoum lidem rozbit drzku .. tak to uz zni velice .. velice ..
jinak mi taky nic neprislo .. no ostatne ani nevim kdo nejakej Hix je .. abych rekl teda pravdu
ja te uplne chapu a skutecne netusim co se stalo - ostatne mi je to uplne jednoHix píše:chapes?