Vampire

Odpovědět
Pracant Feer
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pracant Feer »

Kaj píše:Nemam rad navody. Nicmene takove vamp klany zatim ani nikdo nenasel, natoz aby je dal, takze na zisk plaste navod opravdu nenajdete 8)
GM píše: Rušení starých klanových plášťů pro upíry
Vážení hráči,
po resyncu (viz. Scriptové Novinky) dojde k následující změně. Všechny staré upíří klanové odznaky (šerpy, pláště) budou při pohnutí nebo pokusu o nasazení zničeny. Každý kdo tuto výsadu bude chtít od nyní používat, musí splnit "nový" upíří quest.
Každý upír dostal první plášť zdarma. Proto zničení prvního pláště proběhne bez náhrady. Za každý další zničený plášť však jeho majitel obdrží bronzový dead jako náhradu, aby to bylo fér. Toto nastane jen tehdy, pokud s pláštěm pohne jeho pravý majitel. Pokud bude plášť zničen někým jiným než majitelem, k žádné náhradě nedojde.
*GM Team*
nemam vampa s plastem/serpou (to jen pro poradek) ale tohle mi fakt prijde jako tezka uchylka... coz takhle vzit vsem craftum shadow kladivka? nebo vsem palum/warum naramek? a vite co, zrusime vsechny silver kuse... a nebo smazeme vsechny stone krystaly a fire imunittky ze stareho shame, to preci dal kazdej silngl....
az do ted jsem si myslel, ze tady existuje neco jako minimalni pravni (a hlavne moralni) podvedomi, ale asi jsem se mylil... retroaktivita????? hm, pekne.... nezbyva nez si o tom myslet svoje.... je mi vas lito...
Ricollast
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ricollast »

tak si o tom mysli svoje a nepiš to sem ne?
tak to sorry
Elwing
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elwing »

Pracant Feer píše:
Kaj píše:Nemam rad navody. Nicmene takove vamp klany zatim ani nikdo nenasel, natoz aby je dal, takze na zisk plaste navod opravdu nenajdete 8)
GM píše: Rušení starých klanových plášťů pro upíry
Vážení hráči,
po resyncu (viz. Scriptové Novinky) dojde k následující změně. Všechny staré upíří klanové odznaky (šerpy, pláště) budou při pohnutí nebo pokusu o nasazení zničeny. Každý kdo tuto výsadu bude chtít od nyní používat, musí splnit "nový" upíří quest.
Každý upír dostal první plášť zdarma. Proto zničení prvního pláště proběhne bez náhrady. Za každý další zničený plášť však jeho majitel obdrží bronzový dead jako náhradu, aby to bylo fér. Toto nastane jen tehdy, pokud s pláštěm pohne jeho pravý majitel. Pokud bude plášť zničen někým jiným než majitelem, k žádné náhradě nedojde.
*GM Team*
nemam vampa s plastem/serpou (to jen pro poradek) ale tohle mi fakt prijde jako tezka uchylka... coz takhle vzit vsem craftum shadow kladivka? nebo vsem palum/warum naramek? a vite co, zrusime vsechny silver kuse... a nebo smazeme vsechny stone krystaly a fire imunittky ze stareho shame, to preci dal kazdej silngl....
az do ted jsem si myslel, ze tady existuje neco jako minimalni pravni (a hlavne moralni) podvedomi, ale asi jsem se mylil... retroaktivita????? hm, pekne.... nezbyva nez si o tom myslet svoje.... je mi vas lito...
Mam vampa. Som v klane. A tato novinka ma velmi potesila. Aspon budem "nuteny" urobit quest znova.
Páni, už došlo aj na lhací režim.
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

hmm, povedal by som ze novy brujah by si mohli zajst aj vampovia co uz stounu maju, ale komu by sa to teraz chcelo dohlavadat kto kedy dal novy brujah nie?

Klanove serpy niesu az taky problem ziskat... Skor by som sa asi potesil novej napovede v questoch na hlavnej stranke DPcka, nejaky novy pribeh, lebo ten co teraz je nicomu nepomoze, hoci som ho cital 4x ani raz som neprisiel na to kde sa zacina tento quest...
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Jen tak na okraj, stone se po změně z mas questu na tu podobu v jaké ji známe vážně mazala všem.

A ke klanovým plášťům? Ještě jsem měl tak 3-4 šerpy v záloze. Bych se na ten quest nemusel podívat ještě rok nebo déle. Jestli takových bylo víc, ani se nedivím, že k této změně došlo.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Pracant Feer píše: az do ted jsem si myslel, ze tady existuje neco jako minimalni pravni (a hlavne moralni) podvedomi, ale asi jsem se mylil... retroaktivita????? hm, pekne.... nezbyva nez si o tom myslet svoje.... je mi vas lito...
1. navazet se do gm bys imho nemel
2. stone krystaly se po zmene mazali (byl snadno dostupnej dokonce trh-kupujici kvest), navic neni potreba mazat neco za quest kdyz je potreba to nabijet (popr obnovovat)
3. shadow hammer se menil? fire imunka se menila? nebo pal quest na naramky popr warovi na hadry? KDY?
4. serpy sou dost silny a donedavna byli dostupny snadno a levne pro kazdyho, ted se jim zvysila durabka, zmenila barva na r3jr a ztizil o dost quest
5. proc te to vubec trapi kdyz si serpu/plast nemel? jinak jo to donuceni si ten q udelat tu je protoze vetsina lidi ma/mela zasoby
6. to tvoje prvni quote neplati
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 30.07.2007 13:34:55, celkem upraveno 1 x.

... Vision vs Speech test ...
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Wizzy píše:
Pracant Feer píše:...
...
Keby sa nicil naramok of grant exprc tiez by ludia robili zasoby.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Amen píše:
Wizzy píše:
Pracant Feer píše:...
...
Durabka se zvedla skoro trojnasobne, takze ted uz neni treba delat zasoby.

Zpusob, jakym se drive ziskavaly klanove plaste (tedy protazeni vampa strednim dungem) nelze vubec nazyvat questem.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Amy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amy »

Tak to brzo prijde zmena i na imunitu . Kdyz to v podstate taky nelze pokladat za quest. Dufam ze se pak smaze vsem. :wink:
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Kaj píše:
Amen píše:
Wizzy píše:...
Durabka se zvedla skoro trojnasobne, takze ted uz neni treba delat zasoby.

Zpusob, jakym se drive ziskavaly klanove plaste (tedy protazeni vampa strednim dungem) nelze vubec nazyvat questem.
Samozrejme s tymto suhlasim ale neni davno, bol na fore topik o durabke serp a vsetci pisali ze im to staci vzhladom nato aky je ten quest tazky. Dufam len ze to neni quest narocnosti stouna :) .
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Amen píše:Dufam len ze to neni quest narocnosti stouna :) .
stone garga quest je podle tebe tezkej ?

... Vision vs Speech test ...
Amy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amy »

Podle toho ze serpu/y stale mam tak patrne jeste resync nebyl ?
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Amy píše:Podle toho ze serpu/y stale mam tak patrne jeste resync nebyl ?
Nova skripta jeste nejsou na serveru - az budou, ukaze se to ve skriptovych novinkach.

Wizzy: stone garga opravdu neni lehky quest, nesmis veci posuzovat podle sebe, kdyz na DP hrajes X let.

Nicmene, jak stone garga tak klanove plaste jsou "nadstandartni questy" - tj. neopravuji zadne "bugy" jako je to v pripade missu u wara nebo pala. Na zdolani nadstandartniho questu uz by proste vamp mel umet obstojne hrat za sve povolani.
Naposledy upravil(a) Kaj dne 30.07.2007 14:16:18, celkem upraveno 1 x.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Wizzy píše:
Amen píše:Dufam len ze to neni quest narocnosti stouna :) .
stone garga quest je podle tebe tezkej ?
Neviem ako tento uplne novy ale ten hodinovy mi prisiel tazky kvoli respawnu aky som tam mal. Skusil som to len raz a umrel som tam prave nanho. Potom som to uz neskusal tak neviem ako najnovsi vyzera.
Elwing
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elwing »

Ja by som sa chcel spytat ci po resyncu stratim len plast\serpu alebo aj prislusnost do klanu. Ak ano, budu sa davat nejake nahrady tym co tuto vymozenost pouzili (myslim tym ze ich stala vela zmena klanu)?
antiflejm opatrenie: nie (ja ani nikto koho poznam) som nemenil klan.
Páni, už došlo aj na lhací režim.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

*GM Team* do noviniek píše:Každý upír dostal první plášť zdarma. Proto zničení prvního pláště proběhne bez náhrady. Za každý další zničený plášť však jeho majitel obdrží bronzový dead jako náhradu, aby to bylo fér.
za moju dobu hrania som si kupil serpu serpu a plast, presne v tejto postupnosti. ked som chcel nasadit plast tak sa len rozpadol, avsak serpy mam vyplatene. v podstate by som dostal dva deedy tak ci tak ale takto by to asi byt nemalo... :idea:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Viconia DeVir
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viconia DeVir »

Spis bylo mysleno ze nebude nahrazen prvni plast co se takhle rozpadne, nez presne ten ktery jsi dostal zadarmo. Alespon ja to z toho tak pochopil. :idea:
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

hm.. vidis to ma nenapadlo. ja som myslel ze prvy plast/serpu ktory som si kupil, resp ktorym som sa pridal do klanu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Spike
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spike »

Žádnou šerpou ani pláštěm ses do klanu nepřidal, co si vzpomínám, nejprve si se přidal do klanu a až potom po opětovném poklepání na šutr jsi si mohl vybrat plášť nebo šerpu, přičemž první byla zdarma. Ale nebyla to podmínka, pamatuji si jak na foru někdo psal, že sice do klanu vstoupil, ale šerpu/plášť si nevzal :)
Viconia DeVir
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viconia DeVir »

Mno ja sem na tom kamenu se poprve pridaval v morfu a plast me to zadarmo nedalo (ale to nebyla este ta serpa vubec, tak nevim esli to tak bylo i pozdejc) tak jsem musel odmorfnout a stal me 50k :lol:
Odpovědět