Kaj píše:Nemam rad navody. Nicmene takove vamp klany zatim ani nikdo nenasel, natoz aby je dal, takze na zisk plaste navod opravdu nenajdete
nemam vampa s plastem/serpou (to jen pro poradek) ale tohle mi fakt prijde jako tezka uchylka... coz takhle vzit vsem craftum shadow kladivka? nebo vsem palum/warum naramek? a vite co, zrusime vsechny silver kuse... a nebo smazeme vsechny stone krystaly a fire imunittky ze stareho shame, to preci dal kazdej silngl....GM píše: Rušení starých klanových plášťů pro upíry
Vážení hráči,
po resyncu (viz. Scriptové Novinky) dojde k následující změně. Všechny staré upíří klanové odznaky (šerpy, pláště) budou při pohnutí nebo pokusu o nasazení zničeny. Každý kdo tuto výsadu bude chtít od nyní používat, musí splnit "nový" upíří quest.
Každý upír dostal první plášť zdarma. Proto zničení prvního pláště proběhne bez náhrady. Za každý další zničený plášť však jeho majitel obdrží bronzový dead jako náhradu, aby to bylo fér. Toto nastane jen tehdy, pokud s pláštěm pohne jeho pravý majitel. Pokud bude plášť zničen někým jiným než majitelem, k žádné náhradě nedojde.
*GM Team*
az do ted jsem si myslel, ze tady existuje neco jako minimalni pravni (a hlavne moralni) podvedomi, ale asi jsem se mylil... retroaktivita????? hm, pekne.... nezbyva nez si o tom myslet svoje.... je mi vas lito...