Dominik (pal qest)
Dominik (pal qest)
Tak se mi zda, ze se nam Dominik ztratil z povrchu zemskeho, hledal sem ho snad dohromady 10 hodin po DP ruinach atd a nikde nic, zajimalo by me co myslite vy ?:p
Re: Dominik (pal qest)
myslim si, ze mas smulu, a ze mas hledat dalKentak píše:Tak se mi zda, ze se nam Dominik ztratil z povrchu zemskeho, hledal sem ho snad dohromady 10 hodin po DP ruinach atd a nikde nic, zajimalo by me co myslite vy ?:p
del pls :p
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
posledni mesic sem ho u jednech potkaval furt, zkus ostrovy, zkus t2a, zkus ils ;)Kentak píše:Tak se mi zda, ze se nam Dominik ztratil z povrchu zemskeho, hledal sem ho snad dohromady 10 hodin po DP ruinach atd a nikde nic, zajimalo by me co myslite vy ?:p
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 14 črc 2007 23:12, celkem upraveno 1 x.
Wizzy píše:posledni mesic sem ho u jednech potkaval furt, mimo to jenom 10 ruin na dp neni , zkus ostrovy, zkus t2a, zkus ilsKentak píše:Tak se mi zda, ze se nam Dominik ztratil z povrchu zemskeho, hledal sem ho snad dohromady 10 hodin po DP ruinach atd a nikde nic, zajimalo by me co myslite vy ?:p
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
vcera sem ho videl kdyz sem behal pvp a honil jedno pk :pKentak píše:Tak se mi zda, ze se nam Dominik ztratil z povrchu zemskeho, hledal sem ho snad dohromady 10 hodin po DP ruinach atd a nikde nic, zajimalo by me co myslite vy ?:p
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
umysl
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56