UKONCENO - Hadejte cislo
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
UKONCENO - Hadejte cislo
Plati od zitra : tj. 19.6.2007
Hadejte kolik penezu (GP) je v souteznim banku.
Pravidla:
1) Za kazdy tip se plati 15k nebo mapa lvl 1 bo 2.
2) Na cloveka (clovek != postava) jsou max 2 tipy ktere si muzete zaplatit penezi.
2b) Na cloveka maximalne dalsi 3 tipy, ktere muzete zaplatit odevzdanim treasure map lvl 1 nebo 2 (kolik map, tolik tipu)
2c) = Muzete mit az 5 tipu.
3) Plati do 25.6.2007
4) Kdo je po skonceni nejblize teto hadane sume, vyhrava tuto sumu.
Tipovani a platba:
Predava se tak ze : hodite pytlicek s vasi platbou do securky u banky Occlo - je tam baracek, kudy se chodi na souteze. V pytlicku bude dale knizka, ktera bude obsahovat odpovidajici pocet tipu a mozna by se hodilo vase jmeno a kontakt na vas (trebas icq) .p
Napovedy:
Neni to mega, ale zase to neni 100k. Prumerny vydelek za 3 souteze z V.I.P listku po zaplaceni cen. Neni to nijak pekne zaokrouhlena suma.
Dodatek:
ti kdo byli ted na irc a rikal sem tu sumu, tak ta pravdiva neni, takze se nesnazte :p
Garantem ze nekecam je GM Acarus, ktery se zaroven nesmi ucastnit :p
Celkove je to soutez o stesti :p
Vase tipy muzete pro overeni dat i sem na forum. I pred zitrejsim zahajenim, pak ale nezapomente shodit patricny pytel do truhly :p
Hadejte kolik penezu (GP) je v souteznim banku.
Pravidla:
1) Za kazdy tip se plati 15k nebo mapa lvl 1 bo 2.
2) Na cloveka (clovek != postava) jsou max 2 tipy ktere si muzete zaplatit penezi.
2b) Na cloveka maximalne dalsi 3 tipy, ktere muzete zaplatit odevzdanim treasure map lvl 1 nebo 2 (kolik map, tolik tipu)
2c) = Muzete mit az 5 tipu.
3) Plati do 25.6.2007
4) Kdo je po skonceni nejblize teto hadane sume, vyhrava tuto sumu.
Tipovani a platba:
Predava se tak ze : hodite pytlicek s vasi platbou do securky u banky Occlo - je tam baracek, kudy se chodi na souteze. V pytlicku bude dale knizka, ktera bude obsahovat odpovidajici pocet tipu a mozna by se hodilo vase jmeno a kontakt na vas (trebas icq) .p
Napovedy:
Neni to mega, ale zase to neni 100k. Prumerny vydelek za 3 souteze z V.I.P listku po zaplaceni cen. Neni to nijak pekne zaokrouhlena suma.
Dodatek:
ti kdo byli ted na irc a rikal sem tu sumu, tak ta pravdiva neni, takze se nesnazte :p
Garantem ze nekecam je GM Acarus, ktery se zaroven nesmi ucastnit :p
Celkove je to soutez o stesti :p
Vase tipy muzete pro overeni dat i sem na forum. I pred zitrejsim zahajenim, pak ale nezapomente shodit patricny pytel do truhly :p
Naposledy upravil(a) Delarock dne 25 čer 2007 07:44, celkem upraveno 2 x.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
pockat takez ked sa nikto netrafi tak najblizse cislo vyhrava jenom gp?Acarus píše:sem to chtel vyhrat sakra a nemuzu, protoze vim kolik tam je.
jinak dodatek, abyste si nemysleli, ze pan delarock si takto chce nahamounit mapy tak proste a jednoduse ten kdo to uhadne a trefi to presne dostane vsechny mapy, kdyz se nikdo netrefi presne tak ty mapy zabavim ja.
JA SOM.....Nymir
:p
:p
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
jo, budete se sazet za jak dlouho je vsechny dojdu a roztridim :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo? :p tak na tebe tipuju 3 roky 10 mesicu a 28 dni :pMulambo píše:jo, budete se sazet za jak dlouho je vsechny dojdu a roztridim :p
OT:si vsadim mapku :p a tip je velka castka... Nula (0) :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
vyhral ten kdo si tipnul a hodil penize do truhly = nikdo
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56