Pauzy při vykonávání akcí
Pauzy při vykonávání akcí
Líbí se mi nápad, kdy se při provádění akcí (loot, cooking..) píše hláška "..akce skončila."
Chtěl jsem okopat pár kamínků, při čemž jsem se nějak nemohl trefit do pauzy a často mě prudil spam slov "Jeste nemuzes pouzit krumpac...". A tak mě napadlo, kdyby se tato hláška mohla aplikovat i do krumpáčů.. díky za odpověď .
Chtěl jsem okopat pár kamínků, při čemž jsem se nějak nemohl trefit do pauzy a často mě prudil spam slov "Jeste nemuzes pouzit krumpac...". A tak mě napadlo, kdyby se tato hláška mohla aplikovat i do krumpáčů.. díky za odpověď .
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Ine. Protoze vono mi to totiz tudleto napise klidne 5× nad sebe, přitom to stejně furt nejde a to se mi nelibi, vis.. to prakticky nejde udělat relativně.. pokud by teda nebyly konstantni lagy a savy cekaly, az si dokopu..Mir píše:hláška "ješte nemuzes pouzit krumpac" je na krumpáči priamo naviazaná a je ekvivalentná hláške akce skončila...
k tomu stačí uspôsobiť príslušné makro aby reagovalo na inú hlášku.
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
Není to tak že když kopneš krumpem má timer (neměnná doba) než můžeš kopnout znova a pokud nepočkáš až ten timer uteče a kopneš brzo vypíše ti to "Ještě nemůžeš použít krumpáč" ale tato hláška taky znamená že ti ten timer běží zase od nuly takže musíš po ní čekat zase ten timer (neměnná doba) a až potom je možné znova kopnout do země. Už jsem dlouho nekopal ale tohle není těžké si ověřit během chvilky a pokud to tak opravdu je tak nevidím problém si tu pauzu zjistit - a když je třeba dvě vteřiny mít v makru kontrolu na journal na hlášku "Ještě nemůžeš..." a za to hodit wait(2000) a není co řešit.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
jo, tak nejak to tusim bolo.Gil-Galad píše:Není to tak že když kopneš krumpem má timer (neměnná doba) než můžeš kopnout znova a pokud nepočkáš až ten timer uteče a kopneš brzo vypíše ti to "Ještě nemůžeš použít krumpáč" ale tato hláška taky znamená že ti ten timer běží zase od nuly takže musíš po ní čekat zase ten timer (neměnná doba) a až potom je možné znova kopnout do země. Už jsem dlouho nekopal ale tohle není těžké si ověřit během chvilky a pokud to tak opravdu je tak nevidím problém si tu pauzu zjistit - a když je třeba dvě vteřiny mít v makru kontrolu na journal na hlášku "Ještě nemůžeš..." a za to hodit wait(2000) a není co řešit.
jediny problem je (aspon pre mna), ze sa to neda spravit dynamicky...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to chces mit s dynamickejma pauzama, tak myslim ze kdyz dokopes, tak ti to hodi pri uspechu hlasku ze sis hodil do batuzku nejakou rudu a pri neuspechu ti to napise ze si nic nevykopal. Tak si nastav v yoku opakovani kopani az ve chvili, kdy to danou hasku vypise.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Bumbrdlouch
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
az na to ze po ty hlasce musis jeste chvili cekat myslim...ovsem neni problem tam dat pauzu na hlasku + nakej ten casMephist píše:Pokud to chces mit s dynamickejma pauzama, tak myslim ze kdyz dokopes, tak ti to hodi pri uspechu hlasku ze sis hodil do batuzku nejakou rudu a pri neuspechu ti to napise ze si nic nevykopal. Tak si nastav v yoku opakovani kopani az ve chvili, kdy to danou hasku vypise.
nauc se quotovat,čéče...Lilith píše:Ty jseš chytrej,čéče...
molovh
Pokud tě chápu dobře, chceš informaci o ukončení akce při miningu, right? A dopad rudy do batohu ti jako dostatečné ukončení akce nepřijde?
Ještě nemůžeš použít krumpáč... se vypisuje, když použiješ krumpáč po sobě příliš rychle, takže pokud chceš vymyslet nějakou vychytávku na tuhle hlášku, můžeš si tam dát pauzu, když ti to tuhle hlášku vyhodí a skript nechat projet znova
Ještě nemůžeš použít krumpáč... se vypisuje, když použiješ krumpáč po sobě příliš rychle, takže pokud chceš vymyslet nějakou vychytávku na tuhle hlášku, můžeš si tam dát pauzu, když ti to tuhle hlášku vyhodí a skript nechat projet znova

- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, tys nekdy kopal?Leny-m píše:Pokud tě chápu dobře, chceš informaci o ukončení akce při miningu, right? A dopad rudy do batohu ti jako dostatečné ukončení akce nepřijde?

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Ashi neni problem mit na kopani script - proste je potreba pouzit jen kombinaci dynamickych a pevne pauzy - tou pevnou osetrit tu hlasku toho krumpace nebo is proste natvrdo napsat script s pevnyma pauzama ktery das treba i o neco delsi nez musis kvuli lagum.
Ve fire je to neco jinyho tam nekopes ze zeme jak v klasickym dole tam treba taky jedu jen pres interni makra a last object i kdyz i na kopani ze sten jsem slysel ze jsou makra
Ve fire je to neco jinyho tam nekopes ze zeme jak v klasickym dole tam treba taky jedu jen pres interni makra a last object i kdyz i na kopani ze sten jsem slysel ze jsou makra

Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Imo hláška o spadnutí rudy do báglu je rly dostačující. Todle používám já a s hláškou "Ještě nemůžeš blah" se setkávám jenom dyž dojde ruda a popojdu rychle dál (dyž dojde ruda hláška se vypíše hned, ale ten timer tam furt jeDexxter píše:jo uz ste si tu povedali kde a ake pauzy dat (to plati vlastne pre vsetky skilly, aj pre tie kde sa hlaska uz zobrazuje), ale mna fakt zaujima odpoved od GM, ci je mozne dat tu hlasku o ukonceni akce aj do miningu

Kód: Vybrat vše
Sub kop(x, y)
Repeat
UO.DeleteJournal()
UO.WaitTargetTile("0", x, y, UO.GetZ())
UO.UseType("0x0E85")
Wait(1000)
Repeat
Wait(100)
Until UO.InJournal("There is no|You put|You loosen|Try mining|You destroy|Jeste nemuzes pouzit")
Until UO.InJournal("There is no ore here to mine|Try mining in rock")
end sub
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Co je větší zlo? Jít na ruku injectu nebo řešit zlo v podobě nedodržování pauz?
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
to by museli byť pingy stabilné na milisekundu presne a to je utópia (nehovorím o týchto konkrétnych makrách ale o všetkých).
Yokári to môžu riešiť dynamickou pauzou a ludia čo používajú assist a interné makrá zase majú funkciu "waitfortarget" a rozumne nastavený delay, holt to človek aby mal aspoň základné znalosti z programovania ako takého.
Yokári to môžu riešiť dynamickou pauzou a ludia čo používajú assist a interné makrá zase majú funkciu "waitfortarget" a rozumne nastavený delay, holt to človek aby mal aspoň základné znalosti z programovania ako takého.
I believe in miracles.