Target
- NightKiller
- Orc Writer
Target
Nemá někdo skript na autotarget(aniž by bylo potřeba házet target ručně)přes clienta sem s tím měl problémy...
Re: Target
definuj autotargetNightKiller píše:Nemá někdo skript na autotarget(aniž by bylo potřeba házet target ručně)přes clienta sem s tím měl problémy...
- NightKiller
- Orc Writer
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
V clientu si nadefinuj makro na next target a v Yoku pak stačí něco takovýhleho:
Taková blbá fligna - když někoho vezměš next tatgetem, tak obdržíš pouze jeho status - proto je tam to UO.Set("lasttarget","laststatus")
funguje to, i když si jen vytáhneš záložku...
Pokud chceš targetit kolečkem na myši, tak
1) v clientu si nadefinuj target next na nějakou nepoužitou klávesu (třebas Insert)
2) v Yoku tenhle script:
3) v hotkeys v Yoku si nadefinuj makro MyTargetNext na hotkey Num- - kolecko od sebe, Num + kolecko k sobe...
Dá se s tím vyhrát - třebas braní targetů podle karmy koleckem atd...
Nebo si to předělej na objekty
Kód: Vybrat vše
sub POGLast()
UO.Set("lasttarget","laststatus")
UO.Cast("Lightning","lasttarget")
end sub
funguje to, i když si jen vytáhneš záložku...
Pokud chceš targetit kolečkem na myši, tak
1) v clientu si nadefinuj target next na nějakou nepoužitou klávesu (třebas Insert)
2) v Yoku tenhle script:
Kód: Vybrat vše
sub MyTargetNext()
UO.Press(45) ;simuluje stisknutí klávesy Insert
end sub
Dá se s tím vyhrát - třebas braní targetů podle karmy koleckem atd...
Nebo si to předělej na objekty
podpis v rozporu s pravidly fora :D
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Nebo takova blba finta, ze kolecko mysi se (aspon u me) pocita jako + a -. Staci pri zadavani klavesy timto prvkem krysy zakroutit :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Num + a Num - klavesy když si nadefinuješ tak to je otočení kolečka nahoru a dolu ... tak to myslel.
Edit: Jo jasně měl ten post dlouhej tak jsem to na konci už přehlíd :p a nevím co jiného by Imp měl na mysli.
Edit: Jo jasně měl ten post dlouhej tak jsem to na konci už přehlíd :p a nevím co jiného by Imp měl na mysli.
Naposledy upravil(a) Gil-Galad dne 26 úno 2007 12:31, celkem upraveno 1 x.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Imp myslel určitě to samý, ale kdo má číst ty dlouhý posty do konce . Jinak, ve VeNdOr verzi to hází právě jako numerický plus a mínus, a když to funguje takhle, tak jsem se s tím dál nehrál...
Edit: Mám dojem, že na Mrakoplashovi jsem viděl script, kterej třídil targety dle karmy, zkusim se s tím vyhrát... Pro necra docela naprd, tam mě zajímaj červený , ale u pala by se to mohlo hodit - boosty vs. attack, uvidím, jak na to bude čas.
Edit: Mám dojem, že na Mrakoplashovi jsem viděl script, kterej třídil targety dle karmy, zkusim se s tím vyhrát... Pro necra docela naprd, tam mě zajímaj červený , ale u pala by se to mohlo hodit - boosty vs. attack, uvidím, jak na to bude čas.
podpis v rozporu s pravidly fora :D